Aký dar ste dali ako nevesta svojmu ženíchovi?

Žienky čo to už máte za sebou alebo už máte vymyslené, aký dar ste dali/dáte svojmu ženíchovi?..nie dovolenky, autá atď, skôr také poskromné💜
Odpovedať
1
2
nic mu nebudem davat naco, uz mi to pride s tymi darmi prehnane....aj tak tym chlapom je to vacsinou ulne ze jedno. ty budes jeho darom ako nevesta a on tvojim predsa nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlusb taktiež mu nič neplánujem dať, teda zatiaľ ;-) :-) :-)
Odpovedať
@svetlusb nič sme si navzájom nedávali, predsa sme si "dali" seba
Odpovedať
Profilova fotka
Ani my si nebudeme davit ziadne dary. Povazujem to za zbytocny vydavok, a som presvedcena, ze krasna svadobna noc sa mu do pamati zapise omnoho viac, ako nejake darceky :)
Odpovedať
mojho cakala na izbe kde sa obliekal obrazkova knizka ktora ma suvis s nasim vztahom cize vedel preco ju dostal :D a on mi vyznal lasku a povedal slub pred vsetkymi pri prihovore
Odpovedať
neviem o tom, že by nevesta mala niečo dávať ženíchovi. v ten deň máte byť proste darom jeden pre druhého :)
Odpovedať
Moj je milovnik lega, tak som dala vyrobit naše podobizne štylizovane do svadobných šiat a obleku. Príde to už v rámiku, s nápisom pán a pani :) chcela som len niečo mile, malé, predsalen on sa natrapil so snubným prsteňom až až :)
Odpovedať
@lilly287 jej, tak to je krasny darcek :-) hod potom foto, som zvedava, ako to bude spravene :-)
Odpovedať
@svetlusb dar ženíchovi? Manželský sľub...nerozumiem prečo by som mu k našej spoločnej svadbe mala dávať dar
Odpovedať
Profilova fotka
Ja dar chapem. Posledny dar ako slobodnemu mladencovi:) Davame si dary vacsie/mensie dost casto. Takze mat nejaku konkretnu vec zo svadobneho dna je super. Okrem teda obrucky a slubu:) Moj dostal hodziny, ze kukaj, to mam tie svadobne;) a dali sme si listy..
Odpovedať
To jedine, co by bolo k veci mu dat v svadobny den mu dat neviem - nervy zo zeleza. Takze nedostane nic :-D
Odpovedať
Dar? Co uz sme naozaj v americkom filme? Ved dar si ty a on je tvoj pre teba.. A svadobna noc, ked nie tak na svadobnej ceste bude darov az az 😀
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som jeho dar :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dala som predsa seba, pri oltári. Darovala som mu svoj život, lásku a vernosť. Myslím, že dostal ten najkrajší dar. Taktiež som ja dostala to isté od neho.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez nic neplanujem ma predsa mna uz nic lepsie byt nemoze😂😂😂
Odpovedať
nad týmto som zatiaľ veru ani nepremýšľala, no po pravde som ani nepočula aby si mladomanželia navzájom nejaké dary dávali
Odpovedať
ja som priatelovi dala drevene hodinky, on mne nausnice...nebolo to sice k svadbe ale par mesiacov pred svadbou no berieme to tak ze sme si to dali k svadbe navzajom :)
Odpovedať
darceky si odlozte az na vyrocie prve :) svadobny dar navzajom podla mna nema zmysel, aj tak uz date dost penazi do tej svadby a dostanete dary od hosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonnenshein len ci svadobnu noc budeme este zvladat :-D :-D pocula som od kamaratok, ze vsetky boli tak unavene po tom dni, ze svadobna noc sa konala az o den neskor :-D :-)
Odpovedať
to je nejaky novodoby trend, si takto davat darceky, lebo ja som sa s tym este veru nestretla???uz samotna svadba by mal byt pre vas ako taky dar, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Nic sme si nedavali, prislo mi to zbytocne, v ten den sme obaja dostali kobec darov a hlavne jeden druhemu sme dali seba takze nic ine sme nekupovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavulienka_m Zalezi od priorit... :-o
Odpovedať
Samu seba:D My sme si nić nedávali, svadba stála dosť aj bez zbytočných darov. Ale celkom sa mi páčil nápad, čo baby písali vyššie- Kronika spomienok, na váš vzťah pred svadbou...
Odpovedať
@kathhii presne tak. Ako ja som osobne ešte o tom nepočula, že by sme si mali niečo dávať. Už to, že sa beriete by ste mali brať ako dar, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
taktiez mu dam samu seba, zmenim si kvoli nemu priezvisko a bude ma mat cely zivot na krku, to predsa staci, nie?? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlusb Aj si sa uz rozhodla?
Odpovedať
Profilova fotka
@sonnenshein samozrejme ;-) ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dala som mu este pred svadbou dve deti :D nic lepsie a originalnejsie mu uz nikdy.nedam. ale este manzetove gombiky som mu dala vyrobit.
Odpovedať
to je nejaka nova moda toto? :D
Odpovedať
@hannaha040 a nezabudni na darceky pre hosti - zvlast pre teenagerov, pre deti do 6, pre deti nad 6, zeny po 50, muzov nad 70, vysokoskolsky vzdelanych zvlast, pre tych co maju len vyucny list tiez zvlast a pripadne aj pre psa tety z tretieho kolena aby sa neurazil :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?