Aký darček pre svokru na svadbe ? Poraďte mi.

Neviete mi poradit? Buduca svokra mi darovala istu financnu hotovost (v nasom kraji sa to tak dava - neveste na saty), samozrejme nepokryva to celu ciastku, ale aj tak to bolo dost a tak mam problem. Co jej na oplatku venovat ja? Dakujem za vsetky typy, lebo fakt neviem...
Odpovedať
zade a je nutne jej davat nieco na oplatku??? pytam sa, lebo ja tento zvyk nepoznam.
Odpovedať
Profilova fotka
zade, najlepsi darcek pre svokru urcite bude, ked jej budes dobrou nevestou ;-) ak chces nieco materialne, my sme nasim svokrovcom darovali kolaz zo svadobnych fotiek urobenu ako jednu velku zaramovanu fotku. kazdopadne, daruj jej nieco, co bude mat vacsiu moralnu nez materialnu cenu :-)
Odpovedať
mhm, dakujem. Len mi to pripada take blbe... zobrat a nic nedat. Ci budem dobrou nevestou, to ukaze az cas o tom je teraz tazko polemizovat. Ale, vdaka.
Odpovedať
Zade ja by som nic nedavala, ved aspon ked bude svadba tak moze povedat ze ako krasne ti pomohla ze si si mohla vybrat vdaka nej krasne saty a vdaka nej si krasna nevesta :-D
Odpovedať
A este sa jej oplatis tym ze bude mat krasne a zdrave vnucatka ;-)
Odpovedať
zade, mozno by ju potesilo uprimne podakovanie a pekna kytica (ak je na kvety) :-)
Odpovedať
Zade inak ked sa to tak vo vasom kraji robi tak si potom pozistuj od ostatnych neviest ci oni nieco davali svokre
Odpovedať
babenky vdaka, uz som na to aj prisla. V nedelu po naej svadbe bude DEN MATIEK - tak jej aj mojej mamine darujeme prekresnu kyticu,mhm?
Odpovedať
kocky a o tom ze nevesta ma kupovat zenichovim surodencom darceky ste poculi? to mi ktosi minule oznamil ale ja to prvykrat pocujem??? :-|
Odpovedať
nelinka666, ani ja som o tom nepocula. je to novy zvyk. zade, my sme dali spravit pre nasich rodicov gravirovane pohare, manzel ich v den sobasa nenapadne odniesol do priestorov, kde sme mali svadbu a dal na stol - bolo to prekvapko! trosku to sice sposobilo chaos, lebo boli podobne nasim a teda nevedeli, kam si sadnut, ale potom, ked si precitali odkaz, mamky si poplakali. bolo tam napisane - DAKUJEME! moje meno a meno manzela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nelika666, u nás je taký zvyk a bratom sa väčšinou kupuje košeľa na svadbu a dievčatám, alebo švagrinám látka na šaty :-)
Odpovedať
Som rada, ze sa to tu rozbehlo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dievcata, ja potrebujem nieco miesto kytice pre svadobne mamy, nieco pekne na pamiatku. Mate nejake tipy? ja neviem na nic prist. moja mama ma 49 r. a svokra 73r. tak neviem ci sa da kupit nieco rovnake alebo aj kazdej nieco ine?
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk, ked sme boli na svadba krstného môjho synčeka, tak namiesto kytice za darček, ktorý mu kúpili dostala nevesta také sisolové srdce, ktorom boli ružičky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?