Výzdoba na svadobné auto. Kde zohnať tú prísavku?

Profilova fotka
kocice, potrebujem radu. moja teta nam ide robit ozdobu na auto a potrebuj k tomu tu prisavku..... neviete mi poradit, kde to zozeniem? dakujem za rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jedna z možností je magnetický nosič na lyže. Inak v kvetinárstvach (ak máš dobrých známich) by ti to mali požičať.
Odpovedať
ja som tiez rozmyslala ako to tam je na tom aute pripevnene, najprv som myslela, ze tym stuhami, ale ked som videla fotky v albumoch, ze tie ozdoby (kytice, srdce, babika,...) su uplne mimo tych stuh, tak mi to doslo.... podla mna v kvetinarstvach by to mohli mat, nie? k.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to nemam, tych znamych, ale nieco vyskusam. dakujem.. ais hned dnes sa dam na lov
Odpovedať
NO, ale ak to preverite,dajte vediet, viem, ze to poziciavaju len ak od nich beriete aj vyzdobu.... Co mam problem, lebo ja si to chcem urobit sama, lebo viem, ako si to predstavujem, co tam chcem mat, tak to pripravim na svoje auto, odfotim, a fotku dam soferovi,ktory ide dopoludnia umyt a vylestit auto, ze to ma urobit podla tej fotky. Preto zhanam tie pricucky......
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lusa...prisavku na auto...ja budem mat ikebanu z kvietkov a tam kde si davam robit kvetinovu vyzdobu mi zapozicaju aj prisavku za cca 200,- (ked vratim, vratia peniazky)... ale myslim, ze nemusis mat ani znamych, pretoze mne moja floristka nie je ziadna znama, ale iba nahodne vybrata takze tak...pokus sa opytat tam, kde si ziadas kvetinovu vyzdobu (napr. kde Ti robia kyticu a mlademu pierko) hm?!
Odpovedať
Profilova fotka
no ale ikebanu na auto ti bude robit ta kvetinarka....? dobre som to pochopila? ale skusim sa jej spytat, ňje veeeeelmi mila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano ikebanu na auto (a vsetku kvetinovu vyzdobu...), ale nie preto mi to pozicia, ale preto, ze som mala zaujem o kvetinovu vyzdobu auta a nie o babiku, alebo obrucky (co je uz dost okukane) :o)
Odpovedať
Profilova fotka
To ti gratulujem, že vo Zvolene ti niečo požičajú, nič viac nepožadujú, nedávajú podmienky a zálohu vrátia.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) dakujem, ale asi to bude tym, ze si tam dávam robit (svadobnú kyticu, pierko pre mladého, pierko pre druzbu, pierko pre starejsieho, pierka pre oboch otcov, vyzdobu auta nevesty, kostolne kytice a kytice na hlavny stol) asi to bude tym, ze mi vsetku kvetinovu vyzdobu robi jedna floristka :o) a sama mi to ponukla, takze asi zalezi od floristiek (ak si chcu ziskat zakaznika - tak ponukaju aj nieco ako je zapozicanie prisavky)...mne zapozicia tiez aranzma na hlavny stol zo smotanovych kvetov, do toho pojde presne taka sifonova bordova latka ako mam v albume laurajana - pekny dnik - palim na obedik
Odpovedať
baby, tusim ze prisavky maju v BA na hradskej, tam kde je GINKA, ale je to v tejtej druhej casti, neviem ako to tam maju, ale ked vojdete, tak je to akoze jeden sklad a z neho je dalsia miestnost a to je ginka, tak v tej prvej, kde maju florez a tie vselijake zelene a sive hmoty na aranzovanie, tak tam mali aj nieco s prisavkami, taky polotovar, nieco plastove s prisavkami, na do sa da ta zelena hmota a do toho sa napichaju kvety.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som sa spytala namatkovo v kvetinarstve, ze co ma vide ten pricuc a povedala, ze to iba poziciavaju, ale ze ak silou mozou chcem, ze mi to objedna za 600,- sk. dakujem, neprosim ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte! Tu na stranke som pred casom videla klobuk ako ozdoba na auto, ale uz ju nemozem najst. Neviete mi niektora pomoct?
Odpovedať
zuzicka: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 rokoch
Profilova fotka
@michala ahoj, chcem sa spýtať aký magnetický nosič myslíš?
Odpovedať
Profilova fotka
tie klasické prísavky si objednajte z aliexpresu, mňa to skoro nič nestálo, pár centov a pritavila som to k ratanovým srdiečkam pištoľou, všetci vraveli, jak to nebude držaˇa odpadne nám to z auta a držalo to perfektne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?