Svadobné auto - jedine veterán! Kde ho zohnať?

Profilova fotka
Ahojte baby! Mojim snom od detstva bola mat na svadbe krasne auto, nejakeho veterana. Prosim vas, nevedeli by ste mi poradit, kde sa nejaky zohnat v okoli Topolcian, Partizanskeho, Previdze, prípadne Trencina? Dakujem!
Odpovedať
to bol aj mojim snom....skus hodit do google, mne to tak naslo par stranok a dala som si tam inzerat, aj sa ozvali, ale boli drahy, tak z toho zislo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ved to. Ja som nasla na progroup limuziny - starsie, americke, ale ceny su katastrofalne..
Odpovedať
jani tak o cenach mi hovor ]-( to bolo strasne za taku chvilku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte babulky, tak ja uz som nasla svojho veterana - kuknite sa na fotos v mojom pripravnom albume. Je uplne prekraaaaasny! Ak by ste chceli niektora na neho kontakt, napisem Vam do ip.
Odpovedať
Jaaaaaaaaaaa som mala krasneho veterana, ale NMnV :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky.Prosim o pomoc pri hladani nejakeho pekneho veterana na nasu svadbu.Ak mate niekto nejake kontakty alebo adresy prosim poslite mi na moju IP,budem vam navzdy vdacna :-) Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, Babulky zabudnite na toho veterana, co som Vam tu odporucila... Po osobnej skusenosti by som si ho neprenajala ani za nic! :-|
Odpovedať
Athena a co sa stalo?
Odpovedať
clara86 > no kde mam zacat... takze: 1) prisiel neskor, ako sme sa dohodli (skoro o pol hodinu) 2) az ked sme sedeli v aute cestou na obrad (Trenciansky hrad) a zistil, ze je to 'do kopca' tak nam v aute sucho povedal, ze keby vedel, ze to je takato cesta, tak by nikdy ten 'job' nezobral 3) takisto ked sme isli hore na hrad tak nam oznamil, ze mu nefunguje spiatocka, cize nebude moct ist uplne hore, kde ma mal vylozit, lebo by sa tam neotocil - co znamenalo, ze som musela slapat 5 minut hore prudkym kopcom a na obrad som prisla cela zadychcana a spotena 4) nebol vobec ochotny k nam, ked sme ho poprosili niekde zastavit alebo nieco urobit 5) na ceste z obradu hostinu, ked sme sa chceli po ceste zastavit pri urcitych veciach a odfotit nam oznamil, ze on nikde zastavovat nebude, lebo sa mu prehrieva motor. Sice nakoniec zastavil, ale len parkrat a nahanal nas, ak sme z fotenia nemali dobry pozitok. 6) Ked sme sa fotili a nas videokameraman chcel, aby sme s drahym urobili taku mensiu scenku, ako nasadam do auta, drahy mi otvara a zatvara dvere a potom on sam nasada - tak sa pan urazil, ze to tak nebude a ze len ON! bude otvarat a zatvarat dvere! 7) Ked sme dorazili do miesta hostiny, prisli sme tam z inej strany, ako ja to mesto poznam a nevedela som mu preto dat presne instrukcie, kam ma ist. Tak som ho poziadala, aby isiel na hlavnu cestu, ze odtial uz trafim, ale on zastavil auto a nechcel nikam ist. Sedeli sme v jeho auto 10 minut, kym on si zavolal nejakeho kamosa, ktory to mesto akoze poznam a s ktorym sa tam mal po nas stretnut, a az ked ten prisiel, tak bol ochotny nastartovat motor a odviezt nas. A to bolo miesto nasej hostiny hned vo vedlajsej ulici!! Takze v skratke asi tak. Uplne mi znechutil den, specialne ked odmietol nas viezt dalej, lebo som nevedela, kde sme boli a nemal ziadnu ochotu nas viest dalej!!! Nikdy v zivote!! Mimochodom, uverejnim tu jeho plne meno a adresu, aby ostatne kocky vedeli do buducna!
Odpovedať
A este jednu vec som zabudla .... ked odmietol s nami zastavovat kvoli foteniu, vtedy z neho vyslo, ze to auto vobec nebolo pojazdne pred par hodinami a ze on ho az do poslednej chvile opravoval!!! Akoze dakujem, ze nam 'dal vediet', proste by nas nechal v stichu bez toho, ze by nam dal cas zavolat si niekoho ineho!!!
Odpovedať
Tak to je skoda :-| Tiez by ma to nastvalo. My sme boli spokojni s autickom aj so soferom
Odpovedať
No veru ... Ale co uz s tym ;-) Tak to bolo super, ze vy ste mali inu skusenost, ale veci vzdy nevychadzaju tak, ako sa planuju ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme mali na nasej svadbe veterana z roku 1938, spolupraca nadovsetko super, mozte prist k nemu sa pozriet a aj vas s nim na ukazku odvezie, cena super, ziadne doplatky a priplatky, povie narovinu kolko so vsetkym a pride aj dobovo obleceny, radost s takym obchodovat. Ziadny problem ziadne nervy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj evullin, mohla by som ta poprosit o kontakt? Pozerala som si tvoj album a to auticke je prekraaasne :-)))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, neviete mi poradit nejaky kontakt na pojazdneho veterana na svadbu? Nemusi to byt nejaky profesional, mozno niekto kto ho len chce prevetrat :) Najlepsie v okoli ZH? Mam kontakt na jedneho z PD, co to robi komercne, ale je dost drahy :( a pocita to na minuty... Neviete niekto o niecom, prosim? ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?