Svadobné autá. Ich výzdobu robí ženích alebo nevesta?

Neviem ako to je s výzdobou áut, výzdobu zabezpečuje ženích alebo nevesta. Ako to máte vy ostatné?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja riesim takmer vsetko sama, priatela sa len pytam na nazor, a vyzdobu bude robit agentura, takze bude robit aj auto, aj salu..
Odpovedať
monika2712 a koľko stojí taká agentúra?
Odpovedať
no ak mate jedno auto, tak by mal vyzdobu robit zenich, resp u zenicha. llebo autom ide potom zenich po nevestu. ak mate dve auta, tak je to rovnake. oboma autami by mal dojst zenich ku neveste. co som bola na svadbach stale to tak bolo. ako niekde to robi kvetinarka, co robi aj kyticu. takze ked zenich ide pre kyticu, tak u vyzdoby aj auto. rozhodne si to spravte tak ako chcte, teda nemusite sa nijak omedzovat na tradicie, alebo zvyky.
Odpovedať
Profilova fotka
Zatial neviem, idem sa s jednou stretnut buduci tyzden, ale myslim si ze vyzdobit auto nie je vobec narocne, pokial si niekde kupis nejaku ozdobu na auto, tak to tam staci namontovat, co asi dokaze kazdy.. s tym by som si hlavu nerobila a daju sa aj prenajat take ozdoby.. staci pozriet bazary alebo katalog firiem, pripadne ty co to prenajimaju mozno ponukaju aj namontovanie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby... vedeli by ste mi poradit nejaku pozicovnu aut, kde maju take luxusnejsie auta? Ale nie limuziny... konkretne nejake Audi alebo Lexus v bielej farbe???? dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
cauteee.. uz sa nam to blizi.. len sa nevieme dohodnut.. ist spolu jednym autom.. alebo kazdy zvlast.. teda dvoma autami? co vy na to?
Odpovedať
My chceme ist do kostola kazdy zvast v aute a spat spolu. :-)
Odpovedať
my sme nerobili odpytavanie...kedze manzel (uz teraz manzel he he) je anglican. Takze ja som prisla na starom aute veterane...s otcom do kostola....( a vsetci hostia a moj nastavajuci uz cakali v kostole) a potom sme spolu odchadzali s manzelom na veterane. A ovela viac sa mi to tak paci..ked ma ma videli vsetci vratane manzela prvy x v kostole...a nemali tusenia ake budem mat saty...neni nad ten pohlad.....x
Odpovedať
kedze my sme byvali uz pred svadbou spolu, tak sme isli pred sobasom sa spolocne fotit (tam uz videl saty :-) ) a potom z fotenia sme isli spolocne do kostola. prekvapenie aki sme vyfesakovani bolo pre vsetkych ostatnych :-D
Odpovedať
ved nie sme v amerike, neviem ako u vás ale u nás bude pred svadbou odpytovanie, takže by ma videl tak či tak. a tiež sa ideme fotiť pred sobášom, bratranec bol dokonca s drahou šaty aj vyberať. takže nevidím dôvod prečo by sme nemali ísť do kostola spoločne v jednom aute, aj ked teraz kamoška to tak urobila že po odpýtaní íšli od nej do kostola na dvoch autách ale ja som nepochopila prečo =-)
Odpovedať
no u nás to bolo tak že do kostola sme išli každý iným autom ja s ocinom a manžel s mamou a naspäť sme už išli spoločne v jednom aute ...
Odpovedať
My sme svadobné autá zdobili okolo 02:00 v noci pred svadbou :-), pretože boli odparkované v garáži a vo svadobný deň sme nemali šancu to stihnúť, keďže náš program bol tak nabitý že sa to nedalo stihnúť. Objednaný šoféri si prišli už len pre autíčka a jeden išiel domov k neveste a druhý k ženíchovi. Do kostola som išla s ocom v aute a ženích s mamou a z kostola po obrade sme išli už s manželom spolu do hotela na hostinu. Takto sme to mali my, ale určite to býva rôzne. papa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
maruska55 to muselo byt prenadherneeeeeeee moj buduci sice nie je anglican my tiez vsak odpytavanie nemame,nic v zlom mne to pride trapne asi by som sa od smiechu poondila ..takze my to nemame ...takze my si auticko ktore je nase den pred svadbou umyjeme,povysavame aby bolo krasne a nasa kvetinarka,dizajnerka saly je odtial z dedinky kde je svadba takze zavolame a pride ozdobime spolu ... :-) a v den svadby ziadne nahanacky,pekne sa pred svadbou pofotime a sme dohodnuti tak,kedze je svadba tam kde byva svokra pojdem do izbicky na poschodi kde pride kadernicka,kozmeticka,pekne vsetko spravia,kamaratka mi pomoze obliect satocky a medzitym drahy pojde do parku a po mna pride sofer-kamarat a drahy ma az v parku na foteni uvidi prvykrat v satach a saty mu ani neukazem ake mam ;-) a vsetci ostatni ma uvidia az v kostole x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?