Svadobná výzdoba z umelých kvetov na auto

Profilova fotka
Ahojte, auto si budeme zdobiť sami, chcela by som pripevniť hlavy ruží a frézií na stuhu alebo na organzu. Ale kde sa dajú také hlavice kvetov kúpiť? V internetových obchodoch sú len so stonkami a aj nie sú veľmi pekné. Viete poradiť? Bratislava a okolie, Dun. Streda a okolie. Ďakujem.
Odpovedať
Ahoj no ved mozes tu stonku aj odstrihnut a tym si urobys len hlavu kvetu.Alebo skus tie 39 obchodiky alebo je est ten halierik tam zvikaju mat umele kvety a znich sa da hlvicka len oddelid.
Odpovedať
chamomille kuk do IP
Odpovedať
vacsinou tie stonky su odoberatelne... takych kvetov je kopec aj v supermarketoch alebo v kvetinarstvach alebo v obchodoch Všetko za 1 € ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupila krasne biele ruzicky v obchode Vsetko za 1€. Stonku som ich jednoducho omotala okolo organzy, vyzera to velmi pekne. :) Este si tie ruzicky pojdem dokupit, pouzijem ich aj na vyzdobu kostola a bytu rodicov.
Odpovedať
Ahojte, mám ozdoby na auto, klasické zlaté obrúčky ale aj nevestu, meilom foto: bzzmajka@azet.sk Tel: 0948 161 522
Odpovedať
Profilova fotka
v trnave napr. je velkoobchod s umelymi kvetmi...ak by bol niekto z okolia TT... :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, viete mi poradiť či sa dajú také umelé kvety na výzdobu auta aj s tými prísavkami kúpiť niekde cez net??? Dakujem pekne
Odpovedať
S tým si nemusíš robiť starosť,choď hocikde do kvetinárstva a spýtaj sa na vencovky a vyber si farbu ako potrebuješ,keď by sa ti nepáčili môžeš si kúpiť hocijakú kytičku a hlavičky si pekne vytiahneš,kúp si aj tenký drót čo používajú na vystuženie rezaných kvetov..Prísavky tiež dostaneš bežne kúpiť aj v galantérii.Potom pekne cez stred hlavičky prejdeš drótom,ale ešte predtým ho na jednom konci trochu ohni,aby sa ti nevytiahol a druhý koniec prevleč cez prísavku a obtoč okolo ružičky a máš to hotové. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?