Ozdoba na auto z ratanu

Ahojte nevesticky, planujem si vyrobit takuto ozdobu na auto z ratanu. Mam ho uz doma kupeny, mojou otazkou je len, ako s nim pracovat. Viem, ze ho najskor treba namocit do vody, ale ako potom dalej? Ked ho vytvarujem a necham zaschnut, nezmeni uz potom tvar? Resp. ostane uz v tom tvare, ako som ho vytvarovala? Rozmyslala som, ze vytvarujem to srdce uz aj s prisavkami a prichytim to na stol a tam to necham zaschnut cez noc. Myslite, ze to bude ok? Vopred dakujem za odpovede.
Odpovedať
Ahoj :) my sme mali niečo takéto z ratanu: http://www.sashe.sk/Anije/detail/ozdo... Výzdobu auta mi robila sestra v kvetinárstve a vravela že to nebola žiadna prechádzaka ružovou záhradou... ak chceš môžem sa jej opýtať na postup. Viem však že ratan pušta farbu ( my sme mali vo februáry svadbu tak sme len dúfali aby nesnežilo)..Tak skús sa v kvetinárstve opýtať určite ti poradia x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to ani nenapadlo nejak dopredu tvarovat :D ani som pravdupovediac nevedela, ze ked to namocim, ze to necha taky tvar...ja som to tvarovala az na mieste a rovno lepila obojstrannou paskou :)
Odpovedať
@laura1804 No, to by bolo super, keby som auto zdobila ja. Ale bude ho zdobit moj drahy, takze mu to chcem nachystat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?