"netradičný" svadobný sprievod

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som vedieť, či z vás niekto mal netradičný sprievod - motorky a kamióny (ťahače). Chceli by sme aby kamaráti a kolegovia na motorkách a ťahačoch nám spestrili týmto náš deň. Len neviem ako to "zariadiť". Kedy, ako ich zorganizovať, resp. ako je to aj v meste keď ide taká "tlupa" motorov, ..... viete mi poradiť resp. napísať vaše skúsenosti? :-) ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@micusska nemala som ale videla a zazila som a bolo to uzasne urcite to zbuchajte. Najlepsie na ceste z kostola na hostinu ked vas budu sprevadzat alebo som videla aj ked isli pre nevestu a do kostola. Super zazitok nielen ore vas ale pre cele mesto
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa pytas na to, ci to treba ohlasovat tak nie. pre kamosku tak boli tiez motorkari a poviem ti, cele mesto vedelo, ze sa vydava. ludia sa zastavovali, tlieskali, no uzivali si to aj oni. bolo sa veru na co pozerat a tak nema to kazda nevesta, takze je to fakt zazitok
Odpovedať
Profilova fotka
Ja na tvojom.mieste by som sa dohodla s jednym z nich, ze s nim budes komunikovat a on uz da vediet ostatnym :) resp celu tu organizaciu okolo tahacov a motoriek deleguj na neho :) u nas v dedine raz tak mali... zenich prisiel s celou suitou motoriek po nevestu a potom isli s nimi do mesta do kostola bol to riadny rachot asi 40 motoriek... budes mat aj bez toho dost starosti takze to kludne na niekoho zodpovedneho z nich hod :)
Odpovedať
@ziwka jasne to nie je sance, aby vsetko robila nevesta sama. A zvlast nieco take, pri com ejak ani nebude. Takyto sprievod, by si mali podla mna zorganizovat sami ti, co sa ho priamo ako ucastnici zucastnia. A v konecnom dosledku to bude ako take male prekvapenie pre nevestu, lebo to tak povediac nebude mat cele pod kontrolou.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ďakujem za reakcie :-) @cawes zbúchať to určite zbúchame, to by môj neprežil asi bez toho :-D len problém je ten že svadba aj hostina sú v TT, neviem či bude priestor pre nich všetkých pri kostole, a aj tie miesta nie sú od seba ďaleko... @saraphina no veru zážitok to je, je to iné... len to treba nejak zorganizovať.... asi ako hovorí @ziwka asi to na niekoho hodím nech to zorganizuje :-D budeme mať náš fotograf aj drona, tak dúfam že to bude pekne aj na kamere, aby sme mali na čo spomínať :-) @adelinka_malinka hej hej to by bolo super prekvapko len neviem či to zvládnem nechať len tak a čakať aké to bude :-D asi sa budem musieť do toho nejak zapojiť aspoň priebežne :-D a neviete mi povedať ako sa zdobia tie autá a tak? to si každý ozdobí to svoje, či zabezpečím ja materiál alebo ako to je vôbec tieto veci neviem..... všeobecne viem toho o svadbe málo, len tu čo čítam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja by som bola povedala, ze by uplne stacilo, ak by si nakupila organzu a porobila na spataky len masle. stuzky by boli na moj vkus take tenke a nevyzeralo by to dobre, organza bude lepsia. zas to prehanat nejak netreba aby toho nebolo moc, vies jak to myslim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swetlunka tak by som to spravila aj ja. Naco ich nejak prezdobovat, teda ak ich bude tolko. Kazdy podla mna pochopi, ze je to kvazy svadobny sprievod, takze nech proste nejaku tu ozdobku maju, no nic velkeho, aby vynikla vyzdoba samotneho svadobneho auta.
Odpovedať
Profilova fotka
@swetlunka @ewerin baby skôr som myslela niečo takéto, nemyslela som nejak extra zdobiť :-) tiež nemám rada moc prečačkané :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna nebude s mestom ziadny problem pokial nebudete nejako blokovat cestu. Ved keby sa tak normalne stretnu kamionisti s motorkarmi tak sa nic nedeje tak preco by sa malo nieco riesit ked to bude organizovane. Takato jednoducha vyzdoba bude podla mna akurat a spravte to tak, ze jeden ich bude organizovat lebo ty pritom v podstate nebudes a podstatne bude aby medzi sebou mohli komunikovat oni :)
Odpovedať
@micusska vyzera to fajne. Presne, len tak jednoducho to podla mna staci. Ako pisala katruska221 ono pokial nejak nebudete blokovat cestu a ovplyvnovat plynuly prejazd cesty, tak to podla mna ziadny problem nebude a ludia sa isto radi pozru na taky sprievod ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katruska221 @russsinka Ďakujem vám za názory :-) :-) čo mám vyzistené, pred miestom hostiny by nám vedeli rezervovať miesta, tam by nemal byť problém, len z kostola.... tam neviem ako sa odstavia je to tam trošku zložitejšie, ale asi ako píšete, skúsim to nechať na nich, chalani sa tomu viac rozumejú :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?