Mladomanželia - značka na auto. Kde dať vyrobiť?

Ahojte, neviete mi poradit ako sa daju najlepsie vyrobit take tie znacky na auto, kde na jednej je ze mladomanzelia a na druhej mena?? mozem si to vyrobit aj sama?, ci neviete nahodou niekto postup.. dakujem
Odpovedať
1
2
niekde to tu bolo rozoberane ale ani za ten svet to neviem najst ]-(
Odpovedať
viem, že v niektorých svadobných salonoch ju požičiavajú....
Odpovedať
V košiciach to isto majú na požičanie, to viem...požičanie stojí 200Sk...ale nemáš tam Vaše mená, len všeobecne text
Odpovedať
alebo si to urobis vlastnorucne - narezes karton do spravnej velkosti, napises nan vlastny text, das zaliat do folie (aby sa to nerozmocilo alebo nepotrhalo cestou) a pripevnis na original spzetky ;-)
Odpovedať
buba2, nerob si z toho hlavu, odmeraj si špz-tku a na samolepkovy papier si vytlač text a prilep na značku,samolepkovy papier A4 kupis v kazdom papiernictve a keby bol maly tak si kup 2 ks.
Odpovedať
sa mi zdalo, ze dost draho to poziciavaju v salonoch a agenturach.... sa raz prevezies v tom aute tak to staci...
Odpovedať
Profilova fotka
yukaya - ale predstav si ze nedajboze bude liat - samolepky ti vydrzia 5 minut... ten napad emjee bol dobry, alebo spojit oba dokopy: na samolepkovy papier vytlacis co potrebujes, nalepis na karton pre lepsiu vydrz, zalaminujes a obojstrannou lepiacou paskou alebo nejak inak prilepis na SPZky...
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna sa to da v celku lahko vyrobit odmerias si SPZ hodis do PC co tam chces mat napisane a potom to cele das zaliat aby to bolo trosku tvrde a obojstrannou paskou to prichytis na SPZ
Odpovedať
luka, tak si to olep priesvitnou lepiacou paskou
Odpovedať
Profilova fotka
este mozes ten vytlaceny text obalit v priesvitnej potravinovej folii, moj drahy to tak vymyslel a spravil n asvadbu mojho brata, a aj ked lialo vsetko vydrzalo.
Odpovedať
ivetah, dobrý nápad
Odpovedať
vdaka emjee, za presmerovanie:-) aj ked tu nie je presne to, co som myslela. vie mi niekto povedat, kde mi tie znacky zalaminuju?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
laminuju v kazdej lepsej kopirke ;-) v BA napriklad celkom iste na Marianskej a na stefanikovej. v banovciach netusim, ani neviem, ci je tam vobec nejaka vacsia kopirovacia sluzba...
Odpovedať
inak nam vyrobu tych znaciek ponukol nas kameraman, ale my sme nechceli, lebo auto sme vyuzili len na presun na fotenie a spat, ani ho nemame na ziadnej fotke ani na videu, a dokonca bolo vyzdobene len stuhami luciferka a co si mala presne na mysli?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to kočke čo som ju fotila urobila vo photoshope... nemala to na svadbe, ale má to na fotkách... tešila sa z toho, lebo ich svadobné auto nebolo stredobodom pozornosti ale na fotke to pekne vyzeralo... ;-)
Odpovedať
mad, a nemohla by si mi poslat aspon foto toho auta? v BN je kopiriek dost, len nemam este urobeny prehlad, skor som to chcela urobit v TN, netusite kde?
Odpovedať
skus este v TN na Mierovom nam."pamas", oproti poste, alebo "foto bartanus" pri OD centrum.
Odpovedať
Ahojte dievcence...riesite tu vyrobu znaciek, co sa mi zda, ze je jednoduche, lamem si vsak hlavu nad tym, ze ked moj drahy pojde z Oravy na Spis cez polsko, ci si moze nechat takuto znacku na aute alebo nie? Viete, ci su s tym na cestach s policajtami nejake problemy, alebo tak???? Dik za info
Odpovedať
tiez sa to snazim zistit, ale cez hranice by som s tym urcite nesla. vyriesila by som to tak, aby sa to dalo dat len na cestu na obrad a na hostinu
Odpovedať
Konecne som tu dala riadny problem, nad ktorym treba pohnut rozumcekom, alebo sa utekat niekam spytat, zee? No neviem, myslim, ze ked budem sa domka nudit, zajdem na hranicu a zistim, co mi na to povedia colnici. Ale co policajti v polsku, to netusim... :-S 8-)
Odpovedať
ked sme sa pytali ocina povedal, ze mysli, ze to bude problem, podla zakona by vraj spz auta mala byt pripevnena a jasne by malo byt vidiet cislo. nesmie byt vraj ani nicim prekryta. treba pozriet zakon. a musi s nou ist aj cez hranice? myslim, ze vymenit spz nie je taky problem, tak nech ide normalne a ked pojdete na obrad a na hostinu ju vymenite.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si vyrobili SPZ- ku s menami sami a nebol s tym vobec problem.Odmerias si SPZ na aute...vsetky su rovnake a hodis mena do pocitaca.Kazde vytlacis na A4 a potom ich prilepis na karton ,ktory ma rozmery SPZ.Ak by si sa bala, ze bude prsat, pomoze potravinarska folia do ktorej to obalis.Na SPZ ku auta to potom prilepis obojstrannou lepiacou paskou a vyzera to asi takto: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
v bazáre som videla, že niekto to predáva - ale iba SPZ mladomanželia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
dievčatá to s tou ŠPZ a policajtmi by zaujímalo aj mňa, mali ste niektorá nejakú zlú skúsenosť,že by vám policajti dali pokutu alebo tak za to že ste mali prekrytú špz svadobnou, lebo môj drahý sa tak bojí ísť.
Odpovedať
my sme sa bavili o tom s policajtmi ze ako reauguju na tieto znacky, a sa iba pousmial ze jasne ze je to postavene mimo zakona, ale ze ziaden kolega co vie nerobi svadobnemu sprievodu problemy, pretoze to by museli pokutovat aj bezdovodne trubenie, spomalovanie premávky a podobne veci takze pohoda jahoda :-)
Odpovedať
tak len treba dúfať že to takto berú všetci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali SPZ s menami a bolo mi povedane, ze nam to urobili na policii 8-) len neviem, ci tam mali nasi nejake kontaky alebo co ;-) (a bola to normalna SPZ, nie karton :-) )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
arieska • Dnes o 09:02 ...viem, že určite tu už bola táto téma riešená, ale nejako to neviem nájsť nepoznáte niekoho kto za dobrú cenu urobí samolepky na auto s textom (mladomanželia alebo mená).
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem anax, nevedela som to nijakovsky nájsť 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
martinka15 • Dnes o 12:41 Ahojte Nevestičky! Chcela by som Vás poprosiť, či neviete niektorá o niekom, kto by mi urobil nejaké pekné nálepky na ŠPZ s našimi menami a prípadne poslal na dobierku. Ak niektoré viete, mohli by ste mi poslať kontakt? Vopred moooc pekne ďakujem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?