Kto vám robil šoféra na svadbe?

Dievcata, kto vam robil alebo ide byt soferom, ze bude odvazat ludi domov? Mate niekoho blizkeho alebo nejakeho kamosa? Resp. podelne sa, ako idete tuto vec vyriesit :-)
Odpovedať
1
2
ahoj :) nám robil šoféra bratranec z druhého kolena. Vyberali sme podľa toho, kto sa vie zabaviť aj za takýchto okolností. Je to však "nevďačná" úloha, tak vyberajte niekoho kto bude pripravený na všakovaké zážitky, ktoré sa môžu vyskytnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 ako to bolo na našej svadbe vlastne ani neviem, išlo to nejako mimo mňa, ale na bratovej svadbe mal môj vtedy ešte frajer kľúče od svadobného auta a bol k dispozícii (na krátke trasy, na odvoz mladomanželom a žiaľ na behanie po pohotovosti, keďže maminu chytili po tých stresoch zdravotné komplikácie). A potom sme mali pre hostí k dispozícii mikrobus so šoférom, ktorý nebol hosťom na svadbe - bol doma na telefóne, kým sa neozvali prví hosťia, že chcú odviesť, potom už len jazdil.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám sa sám ponúkol manžel jednej sesternice, tak on porozvážal pár ľudí ale inak sme mali zabezpečený autobus. A tiež môj ocko nepil, takže keď bolo treba odbehnúť domov alebo ráno odvážať zvyšné veci domov, tak šoféroval on.
Odpovedať
Ahojte, my sme to vyriešili kamarátmi. Nie všetci pijú a chceli nám nejako pomôcť, a preto sme to dohodli takto. Nechceli sme otravovať niekoho cudzieho aby bol na telefóne alebo tam len tak sedel. Ale počula som, že niekto to vyriešil aj taxikármi. Nemali veľa ľudí, a takto to bolo pre nich lepšie :D Ide o to koľko máte ľudí a ako ďaleko bývajú :D
Odpovedať
Profilova fotka
nam nikto kedze vsetci spali v hoteli hned vedla kde sa svadba konala, ale co sme boli kamoske na svadbe v madarsku, mala zabezpeceny mikrobus pre cca co ja viem 10ludi a ked sme sa nazbierali isli sme. ostatni isli asi taxikom, pokial sa im nechcelo cakat, kym sa otoci spat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 My sme si už trošku dopredu zarezervovali jedného známeho, on má k dispozícií veľké 8miestne auto, tak on bude na ňom rozvážať hostí. Bude normálne na hostine a keď niekto bude chcieť ísť domov tak ho zavezie
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je vzdy najlepsie nejakeho kamarata alebo rodinneho znameno, ktoreho chcete mat na svadbe a ktory vam je ochotny aj pomoct v tom, ze bude vozit ludi a pri tom ho aj by budete mat na svadobnej hostine. U nas sa to tak robi
Odpovedať
Profilova fotka
Vidite na toto by som aj zabudla :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katariiinka5 U nás sa táto vec riešila pomaly ako prvá. Lebo chceme aby sa hostia zabávali a nechceme aby prišli na autách, keďže dosť veľa bude hostí ktorí budú musieť na našu svadbu cestovať. Tak sme rozmýšľali že im zajednáme autobus, ktorý ich aj vyzdvihne a potom po svadba ráno ich aj porozváža, celkom fajn? Nie? Aký máte názor nevestičky na môj nápad?
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 toto asi poriešime taxíkom, aby sme nemuseli nikoho zaťažovať rozvážaním hostí
Odpovedať
@laura205 my tiez volime radsej taxiky, bus/mikrobus a hotel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 ked uz tak nech to je poriadne hej? :D mozu si vyberat co chcu :D :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bellusa samozrejme kazdemu co treba :) hostia z miesta hostiny pojdu domov taxikom (pripadne abstinenti vlastnymi autami), hostia nedalko miesta hostiny mikrobusom resp. autobusom (objedna sa podla nahlaseneho poctu ludi) a hostia z inej casti SR a zahranicia prespia v hoteli :) myslim ze klasika :)
Odpovedať
Ja som rozmýšľala, že by som oslovila suseda. Na svadbu ho nepozývame tak aspoň ho takto využijeme :D na začiatku budeme mať autobus a večer nám predpokladám jedno väčšie auto bude stačiť. Som zvedavá ako to všetko zvládneme :D
Odpovedať
My sme porosili jedného známeho, chceli sme ho mať na svadbe, ale nie je až taký kamarát aby bol na celej, nejako nám to nepasovalo, lebo by musel isť s partnerkou a to je zase jedno miesto naviac, nie kvôli peniazom ale aj zasadací by som musela prehadzovať a tak.. Poprosili sme ho, že či by nám nespravil takúto službu a on súhlasil. Je super mať takýchto kamošov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My sme požiadali známeho, ktorého by sme na svadbu nepozývali a zaplatili sme mu. On nechcel byť ani v sále. Sedel na recepcii, pil kávu a keď niekto chcel, odviezol ho. Rovnako sme mali aj prenajaté 8-miestne auto, aby nemusel vzdialené miesta ísť viackrát (myslím mimo BA) :-)
Odpovedať
@gatialkadana ak vies ze vsetci hostia budu chciet ist domov naraz a v rovnakom case, tak ok, ale co mam ja skusenost, tak sa to vytraca postupne, niekto chce ist skor, je unaveny, ini sa zas este bavia a potom bud musia ist skor ti co este nechcu, alebo ti co uz nevladzu musia naasilu cakat mozno nejaky 8-10 miestny mikrobus je lepsie riesenie ak vsak hostia na mieste hostiny prespia a idu rano domov vsetci spolu, tak je to super vyriesene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, čo tak profesionálny šofér aj s luxusným autom :-) Pozrite si náš výber vozidiel.
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska Veď áno, v tomto máš pravdu, ale zase ja by som chcela aby pomaly všetci ostali do konca, aj keď na silu ich tam držať nie je určite dobre. No neviem. Ako máme k dispozícií 8 miestne Ducato, tak možno to skúsim požičiať a jedného šoféra a bolo by to tak najlepšie
Odpovedať
Profilova fotka
@gatialkadana u nás sa riešili iné veci ako prvé a hlavne to aby sme si našli nejakú peknú a hlavne veľkú miestnosť keďže budeme mať pomerne veľkú svadbu. Ale to už máme a tak pomaly začneme premýšľať ako riešiť odvoz. Našťastie všetci bývajú v okolí, málo ľudí je z iného mesta, takže tiež myslím že zajednáme nejaký autobus alebo nejaké väčšie auto
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 fuha mas to ty uz riadne rozplanovane na to ze mas az buduci rok svadbu :-) Ale super. A budete mat takto hosti z kazdeho kuta sveta? :-)
Odpovedať
@bellusa hej hej ja uz mam rozplanovanych vela veci :D mam uz dlhsie predstavu o vsetkom :) ano budeme mat hosti z roznych miest z vychodu a zapadu SR, CR, Francuzska, Anglicka, Polska...
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 to je dobre ze mas takto dopredu uz predstavu. Ja som vobec nemala a potom to bolo narocne vsetko naraz vybavovat. Ale zvladla som :-) Fuha, takze riadne multikulturnu svadbu budete mat :-D :-)
Odpovedať
@bellusa ani nie, to su vsetci Slovaci len ziju v zahranici :D iba jedneho zahranicneho budeme mat :) ...no ja som mala predstavu o svadbe este pred zasnubami :D a vedela som koho a co chcem mat....takze uz teraz necele 2 mesiace po zasnubach mam zarezervovany kostol, salu, DJ, foto, video, osvetlenie atd. a pomaly to pojdeme uz aj sfinalizovat a zaplatit zalohy :) okrem toho mam uz aj nakupene nejake veci na vyzdobu a doplnky :) clovek neminie naraz tolko € :D
Odpovedať
@laura205 my sme na milión percent rozhodnutý že budeme zajednávať autobus. Chcem aby sa všetci bavili a aby všetci mohli aj piť. Lebo viem aké to je keď sú šoféri a potom sa aj skoro zoberú domov. V tomto mám jasno, už potom sa len rozhodnem či nejaký veľký alebo len mikrobus
Odpovedať
Profilova fotka
@katariiinka5 to máš teda super keď máš všetkých hostí v okolí, aspoň ušetríš na doprave :-) U nás už pomaly finišujeme s prípravami, keďže sa ten deň už blíži. Juj ako to rýchlo ubehlo, ani som sa nenazdala a budem sa vydávať:-)
Odpovedať
Určite odporúčam niekoho, kto k svadobnému stolu pozvaný nebol. Ten šofér bude riadne rozbehaný. I keď samozrejme závisí to od toho, koľko a z akej diaľky máte hostí :) Nám pomohol kamarát, chceli sme mu dať aj peniažky, ale povedal, že nás ľúbi ako kone a víno s výslužkou mu stačilo :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na zaciatku pocitam s autobusom. No potom som rozmyslala ze poprosim kamaratov co nepiju, ci by sa toho neujali ak by bolo nahle treba niekomu odist ale inak som sa dohohla s jednou taxisluzbou ze mi daju 2 auta k dispozicii. Nechcem tymto moc zatazovat kamaratov tych pozyvam hlavne preto aby si s nami svadbu uzili a nelietali hore dole autami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my by sme chceli nášho známeho dať ako šoféra :-) pozveme ho aj na oslavu a potom by nás aj zaviezol domov. lenže nevieme koľko mu máme dať za to, že nám bude robiť šoféra :-) vlastne nás len privezie a potom odvezie a celú svadbu bude s nami, takže sa aj naje aj niečo nealko dostane :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?