Kto nemal, alebo kto nebude mať svadobné auto?

Myslite,ze by bolo divne nemat svadobne auto? My ho vlastne ani nepotrebujeme, obrad, hostina je na jednom mieste, kde budeme mat aj svaodbny apartman k dispozicii aj cely den a ked nie, tak budeme u buducej svokry - cca 1O minut peso...takze jedine, na co by bolo pozicane paradne a vyzdobene auto dobre, by boli fotky, len to mi pride ako drahy spas na pat fotiek...je tu niekto taky, co sa stretol s tym, ze auto nebolo?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ani my nebudeme mat. Len taxiky poobjednavam na prevoz z radnice na hostinu , je to len po meste. My foto s autom aj tak nechceme.
Odpovedať
Profilova fotka
ani my sme nemali.. ...kazdy sa nechal doviezt, medzi hostinou a uradom to bolo napeso par metrov. akurat sme mali potom dohodnuteho sofera, ktory rano rozvazal domov...
Odpovedať
Tiez nemame. Ved ked ho nepotrebujes na prevoz, tak naco :-)?
Odpovedať
Profilova fotka
nemali sme..obrad aj hostinu sme mali na jednom mieste, kde sa všetci svadobčania dostavili na určenú hodinu, my sme tam už so ženíchom boli pol hodku vopred..takže keby sme na aute aj prišli, nikto by ho nevidel..takže zbytočnosť.
Odpovedať
Tak to som rada, ze nebudem jedina, lebo moj nastavajuci ho chcel, chcel nejake paradne auticko, ale mne pride zbytocne, iba na paradu, ked ho nepotrebujeme na odvoz...a este je aj ten problem, ze v meste, kde bude svadba nie je zoadna pozicovna, cize by sme museli pozicat z ineho mesta a tam si este uctuju + dovoz za kazdy km
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali pozicane auto od svagra (bolo novucke, tak sme to vyuzili), vyzdobili sme ho a v tom zhone nenapadlo nikoho, aby ho odfotil - cize ani nemam na neho pamiatku. A jedine, kam nas zobralo, bolo na fotenie a naspat...cize je to viac menej zbytocnost - peniazky sa daju pouzit aj rozumnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa odviezli (drahy soferoval) na obrad a hostinu na nasom aute, nebolo ani vyzdobene (pride mi to zbytocne),len ho drahy rano zobral do umyvarky :-D
Odpovedať
My sme ziadne nazdobene auto nemali, chlap jazdi vanom, to by bolo smiesne a moje auto som ozdobit nedovolila, vsetko bolo na jednom mieste, naco saskovat. Na fotku sme nakoniec zapozovali s kamaratovym autom (sice neozdobenym ale jedinym umytym) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my sa dopravíme na vlastných a nebudú vôbec ozdobené. jedine ja ako nevesta budem mat jedno take špeci auto lebo mamina pracuje v servise aut tak z tade mi vypozicaju dake auticko aby ma odviezlo, potom aby nas vozila na fotenie a na hostinu. ale myslim si ze ak mate tak blizko na obrad a hostinu tak vam tie auto netreba...
Odpovedať
Profilova fotka
my sice auto na transport potrebujeme, mame obrad od hostiny 50 km, ale aj tak nespekulujeme nad svadobnym autom... niekolko nasich znamych ma pekne auta, tak jedno si poziciame... dame malu kvetinovu ikebanu a hotovo... nic specialne...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez obrad a hostinu na jednom mieste, takze auto nebudeme mat. Ja mam take male cervene auticko, tak rozmyslam, ze by som nan dala maslu a odfotili by sme sa, ale to len tak zo srandy, lebo je trojdverove, takze presuvat sa na nom urcite v tych satach nebudem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nemali. Teda, pozicali sme si z autopozicovne obyc Fabku 1.2, aby sa nam s nou dobre slo po meste, aby nebol problem s parkovanim a presuvali sme sa len na fotenie pred obradom a potom na obrad. Ale sme ju nemali ozdobenu, zdalo sa mi to zbytocne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ani my sme nemali auto, kedze sme mali vsetko na jednom mieste. Ale nahoda chcela,ze ked sme sa isli fotit, islo okolo auticko-veteran, tak sme urobili par fotiek.
Odpovedať
My nebudeme mať. Máme presne ako ty obrad i hostinu na jednom mieste, budeme tam od rána a máme v cene prenájmu novomanželský apartmán... takže načo? Drahého brat sa nám ponúkal, že nám nejaké zoženie, ale pozerala som naňho ako puk, načo sa vyvážať vo veľkom štýle v niečom, čo nie je moje? Obaja máme autá, tak sa privezieme jedným z nich na miesto konania a na druhý deň sa zase odvezieme späť.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chcela najskor auto s pozicovne ale ked som videla tie ceny tak som si povedala ze aj bratove auto ked umyjeme a dame nan kyticku bude tip top :-)
Odpovedať
@yukiki my sme teda svadobne auto nemali. obrad aj zabava boli na jednom mieste. ale aj ked sme sa boli fotit mimo, sli sme normlane ja a zenich na nasom sukromnom :-) nevyzdobenom, ani nic :-) vobec nam to nechybalo... resp, v aute nevidim ziadnu svadobnu pridanu hodnotu :-)
Odpovedať
Ani my sme nemali svadobne auto, tiez sme mali obrad aj hostinu na 1 mieste, v hoteli sme mali apartman, tak sme tam aj prespali. A domov sme sa na druhy den odniesli nasim autom. V takychto pripadoch je to uplna zbytocnost, navyse fotky, ako nevesta tlaci "pokazene" svadobne auto a zenich sedi v aute su podla mna uplne mimo a out...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nemali, lebo sme ho nepotrebovali. Chystala som sa v hoteli, kde bola hostina, obrad bol cez cestu v parku, takže auto bolo zbytočné. A aby som ho nechala vyzdobiť a zaparkovať pred hotel, tak to mi príde úplne zbytočné.
Odpovedať
Tiež nebudem mať auto z požičovne. Načo? Naše je fajn, prípadne sa nejaké požičia od známych, ale aby som platila kvôli minúte na videu alebo dvom fotkám, tak to nie.
Odpovedať
ja nad autom ani nerozmyslam... tiez mame obrad, hostinu aj hotel na jednom mieste, takze nam ho netreba
Odpovedať
Profilova fotka
u nas to bolo vopred jasne.... my auticko nemame... ale... potrebovali sme ho... lebo presunov okrem fotenia bolo dost.. na odobierku... od nas na Radnicu... z Radnice na hostinu.. a ja som sa tomu tesila velmi, lebo bolo mojim detskym snom mat auto nevesty.... a neopustilo ma to doteraz... 8-) dokonca vyhralo auto ozdobene babikou (ja viem, je to staromodne, ale.. aj ja som skor konzervativna.. :-N ) nad kocom s konmi... :-D (zeby predsa len trochu menej staromodnosti?? :-D ) noo.. a kedze otec ako veduci servisu robi... tak.. bolo jasne, ze dcerenka musi reprezentativne auticko mat... aj ked... skoro som bola bez... to je vsak uz ina kapitola... napokon bolo super nadherne... nablyskane, nalestene (dakujeme kolegovcom a znamym zo servisu, kt. ich uplne nadherne pripravili... a jednoznacne luxusne vybavene.. a.. kedze sa otec v takejto branzi pohybuje.. tak ma aj znamych a tak v tom case snubenec mal dalsie luxusne a samozrejme klimatizovane auticko... kt. nas aj na fotenie viezlo.. a... veruze som to ocenila v tych 33st. horucavach a este v svadobnej robe 8-) ... ked tak uvazujem... dufam, ze som miesto hostiny par krokov od Radnice nevybrala?.. ;-) kebyze ale na jednom mieste sme... tak to urcite neriesim... ak by sme taketo moznosti nemali, tiez by som sa snazila vyhnut pozicovni a dohodla sa s rodinou ci znamymi.. ;-)
Odpovedať
my sme svadobné auto nemali. šli sme na mojom, ktoré som vôbec nezdobila a na obrad som si ho odšoférovala sama, nakoľko môj manžel nemá vodičák
Odpovedať
najradsej by som tiez isla peši... ale kedze do kostola a do restauracie je daleko, budeme mať autá (ale stále uvazujem nad tym, ze prídeme na otcovom traktore :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja do kostola idem peši bo to mám na skok ale na sv. hostinu tam musíme autíčkom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my na úrad a aj na hostinu ideme peši,nie je to daleko tak sa aspon prejdeme... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My takisto nebudeme mať nazdobené auto lebo máme obrad aj hostinu na jednom mieste.
Odpovedať
My sa budeme tiez prevazat autom, ale na to pouzijeme nase, (samozrejme pekne vyumyvane), mozno tam slahnem nejaku bielu stuhu a bude.. ziadna speci vyzdoba, ziadne babiky,.. pride mi to zbytocne, nieto este si objednavat nejakeho bavoraka alebo audi.. naco..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nemali, vsetko bolo v jednej dedine a vsade sa chodilo peso. Iba na fotenie nas hodil svagrov bracho.
Odpovedať
Tiez neplanujeme svadobne auto. Dnes som sa dohadovala s fotografkou, v zasade ideme k nej do atelieru a potom sa budeme pohybovat len v okoli a rovno do kostola, ktory je tiez blizko, vecera nasledne tiez blizko, navyse v centre Bratislavy, kde parkovanie nie je najjednoduchsie. Takze nebolo by sa ani kde predvadzat s autom :D
Odpovedať
my auto sice potrebujeme, ale pojdeme pekne nasim beznym, ktorym kazdodenne chodime do prace aj do obchodu. Myslim ze auto zvlast len na vyzdobu a fotenie je zbytocne 'posh'.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?