Kto má malé staré autíčko v Bratislave?

Profilova fotka
Ahojte, prosim Vas, nepoznate niekoho, kto by by mal moznost odviest nevestu a zenicha vo svojom auticku (hladame nejake male starsie auticko, nieco chutne ako napr. stary chrobak a pod...)? Bolo by to v Bratislave a samotny odvoz by trval takych 10-15 minut maximalne, cize by islo najviac o taku polhodinku. Samozrejme za poplatok:-) Nechceme ziadne audi, bavoraky,... ibaze neviem najst ziadnu pozicovnu aut, ktora by ponukala nejake auticko podla nasich predstav. Preto ak poznate nejakeho ochotneho majitela, ktory si ma chut trosku privyrobit, prosim Vas, poslite mi nanho kontakt. Diky moc! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
este dodavam, ze datum je sobota 27.8.2011. Obrad je o 13:00. cize by to bolo medzi 12:00 a 13:00.
Odpovedať
@augustoveleto Ahoj, ja som nasla najblizsie k Ba Oldtimer Galanta Veteran Klub. Skus si pozriet ich stranku. Poziciavaju aj veterany na svadby a maju aj bieleho chrobaka. Ak nezozenies nieco blizsie, skus tam.
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka za tip!:-) Ty si od nich prenajimas auto?
Odpovedať
@augustoveleto Nie, lebo svadba bude 200 km od BA, tak to by sa zbytocne predrazilo. Ale v ramci hladania veteranov som na nich natrafila :) Tak nech ti to vyjde!
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka, podobne! Zelam ti krasny svadobny den!
Odpovedať
@augustoveleto skus oldtimer-hollen, su v bratislave, chrobaka nemaju ale maju staru feliciu bielu, kabriolet, vnutri cervena koza, velmi pekna :)moj tato a priatel tam robia a tiez ju budem mat na svadbe. pozri na stranke www.oldtimer.hollen
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem velmi pekne, skusim aj to:-) Diky moc!
Odpovedať
@augustoveleto potom daj vediet ako si dopadla :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?