Kto a kedy by mal zdobiť svadobné auto ?

Poradte mi prosim. Kedy a hlavne KTO ma a moze zdobit auto pre nevestu a zenicha? Auto bude asi pozicane. Neviem si predstavit poverit tym niekoho zo svadobnych hosti.. kazdy bude budto uz obleceny, alebo sa bude chystat. Moze to zabezpecit firma, ktora pozicia auto? Alebo ten sofer? Alebo mi jednoducho napiste ako to bolo u vas. Velmi mi tym pomozete. dakujem
Odpovedať
mozno ti pomozu tieto temy: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
nam to robila ta firma, od ktorej sme mali prepozicanu limuziny, neviem kde zohnali take krasne stuzky smotanovej farby, ale ked som hladala sama doma v TN na tortu a tak, tak som ani za nic nemohla nieco poriadne najst...usetri to aj nervicky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sli vlastnym autom, a rano ked som bola u kadernicky, manzel ho siel dat umyt a potom ho az kamoska zdobila. najlepsie tesne predtym, nech sa neposkodi, nezaspini. podla toho, co mate.
Odpovedať
Profilova fotka
U nás prišiel šofér najprv pre drahého, previezli sa k nám a kým ma drahý doma "vypýtal" a zvítal sa so všetkými nadšencami, sestry dolu spolu so šoférom auto ozdobili.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme auto zdobit sami (ženích a nevesta) v piatok, potom bude cakat v garazi do soboty. Myslim ze v sobotu nebude na to cas, kedze sa dost skoro fotime a natacame. No a kedze ozdoba je dost draha, bude musiet auticko cakat v garazi a po nafoteni a natoceni dame ozdobu dole, ostanu len stuzky.
Odpovedať
Auto zdobí aj svadobná agentúra kt. má na starosti výzdobu príp. kvetinárstvo z kt. máte kyticu.
Odpovedať
Profilova fotka
my ho budeme musiet narychlo ozdobit v sobotu niekedy doobeda. Lebo auto bude asi niektore od rodiny, takze skor k dispozicii nebude. neviem ako sa to stihne, ale musime nejak ozdoby nachystat tak, aby zdobenie potom nezabralo moc casu
Odpovedať
Profilova fotka
Nas bude vozit kolega mojho draheho. Pripravim nejaku ozdobu na auto, stuhy a tak a dame mu to a on spolu so svojou zenou auto ozdobia. Su to kamarati a chcu pomoct. :-)
Odpovedať
jenifer, kde máš album? Poznám ťa z lady, chcem ťa vidieť :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?