Kedy si máme zdobiť auto?

Profilova fotka
Kočky sobáš máme o 15.00 hod.,kedy si mám dať ozdobiť auto?Zdobiť ho bude kamoška čo mi ide za svedka,ona je aranžérka,len mám dilemu aký je vhodný čas,aby sa aj ona v tento deň nanaháňala... Dakujem
Odpovedať
@lienkavax to budeš mať asi najlepšie dohodnúť sa s ňou :-) ona vie ako dlho jej to bude trvať, či má kaderníčku, vizážistku.. kedy bude mať na to čas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adeala no hej,to bude asi najlepšie,len ked ona je stále taká "rozlietanáááá" :-D
Odpovedať
@lienkavax to poznám :-D tak to máš najlepšie priamymi otázkami: kedy máš kaderníčku? kedy vizážistku? ako dlho bude trvať výzdoba auta? Fajn tak prídi o 12:30, budem čakať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adeala presne v tejto postupnosti asi na ňu pôjdem ;-) .Len to auto budeme potrebovaťtak do 10.30,lebo sa ideme fotiť ešte pred sobášom ;-) .No...budem jej musieť zavolať :-)
Odpovedať
@lienkavax jaj no tak to máš lepšie jej povedať: táák 7.6. si dáš budíček na 7:00, prídeš mi vyzdobiť auto a potom si rob čo chceš až do 14:30 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@adeala :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D super som sa zasmiala,ale veru aj to tak spravím :-p ,ona to znesie :-p ,len bude mať chúda toho viac-bude zdobiť aj kostol :-)
Odpovedať
tak to spravte večer predtým. ved tým somarinám na aute sa do rána nič nestane, ked bude garáži
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?