Kde sa dá požičat svadobné auto v okolí levíc alebo Nitry ?

Profilova fotka
Ahojte. Prosím Vás, neviete mi náhodou poradiť, kde sa dá požičať auto na svadbu v okolí Levíc, alebo Nitry? Mohlo by byť aj so šoférom.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, naozaj nikto neviete o možnosti požičania auta? Počula som, že autá požičiavajú aj niektoré predajne áut. Bežne sa to tuším robí na víkend, alebo na deň. Len neviem kde :-N
Odpovedať
mata pred dvomi rokmi moja svagrina na svoju svadbu vybavila z nitry cierny starsi typ bavoraka aj so soferom..ak chces mozem jej napisat (lebo su v zahranici) ci si nepamata kontakt..
Odpovedať
Profilova fotka
to by si bola zlatá.Sobáš bude síce vo Vrábľoch a svadba v Leviciach, ale to nevadí. Z Nitry by bolo super. Potrebovali by sme auto na celý deň. Lebo pred obedom sa pojdeme fotiť, auto treba zaviesť aranžérke vyzdobiť, potom naspäť do Vrábel aj so ženíchom pýtať nevestu. Je to komplikované bez auta a rodičia potrebujú auto.
Odpovedať
Mata ved bratovi mali tak isto,na cely den...teda mali to jednoduchsie lebo sobas aj svadba bola na jednom mieste (par metrov vzdialenost hihi)ale to sa da dohodnut podla mna..tak ja jej napisem mail, a ked mi odpise, dam Ti vediet, ok?
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem ;-)
Odpovedať
;-) nemas zaco, mozno si svagrina uz nespomenie..fakt neviem..
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa rozhodnete pre mna som k dispizicii. Dakujem.Som na mobile.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?