Je príliš okázalé mať na svadbe limuzínu?

Profilova fotka
ako tu tak internetujem :-D tak som sa rozhodla ze by som cchela mat limuzinu na svadobny den . len neviem ci to nebude pre nasich hosti uz trochu privela ale autom by som to hadam nemla prehnat co myslite..nasu svadbu mame uz premyslenu do detajlou ..vyzdobu uz pomaly kupujem zo zahranicia takze bude trosku ine ako sme na slovensko zvyknuti.
Odpovedať
Profilova fotka
Janka urcite ak ju chces, vybav si ju... kedy inokedy sa na nej budes vozit? :) S dvomi autosedackami uz asi nie. Chod do toho, kopec ludi ma veterana, ked je sofer dojdu aj na kamione po nevestu, na poziarnickom aute... co uz je oproti tomu limuzina :D
Odpovedať
ano, na moj vkus je to prilis okazale...ale nikomu tym neublizis, nikoho neurazis, nikoho nebudes do nicoho nutit, tak si ju maj, ak chces ;-)
Odpovedať
kľudne, ja som za.
Odpovedať
je to tvoja svadba, prečo si nesplniť sen :-) kľudne si objednaj limuzínu, na to, čo povedia ostatní sa vykašli. keby sme mali brať ohľad na všetkých, tak sa žiadna nikdy nevydáme ;-)
Odpovedať
Ja som včera tiež pozerala limuzíny :-) a myslím, že keď už je to svadba (väčšinou :-D ) iba raz za život, tak si pokojne môžeme dopriať :-) Veľmi sa mi ten nápad zapáčil :-) Predsa len je to tvoj deň D, ty si ho pripravuješ podľa tvojich predstáv :-) A keď sú na to možnosti, prečo to nezrealizovať :-) Za mňa určite áno, len smelo do toho ;-) Ja by som dokonca chcela toho veľkého Hummera, ale to už by bolo na naše peňaženky dosť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sny sa maju plnit!!! pokial sa to financne zvlada :) ja som tiez chcela, ale casovo, teda aj financne by to bolo vela, takze mame aspon BMW 7 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite chod smelo do toho :) Bol to aj moj velky sen kedysi, ale uz som z toho medzitym vyrastla. Takze my budeme mat svadobny koc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Som vam k dispoozicii s autom podla vasho vyberu napiste mi Vas mobil ja zavolam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tak, sny sa maju plnit, tak preco nie? Okazale by to bolo podla mna vtedy, ak by si nevesta objednala limuzinu a doviezna by sa na nej napr. na hostinu do kulturneho domu (nechcem nikoho urazit). Pokial planujes svadbu troska inu, nez je na SK bezne a zapada ti limuzina do celkoveho konceptu, tak chod do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali veterána a tiež niektorí rozprávali, že ako keby nám nestačilo obyčajné auto :-D kašli na názory iných a choď do toho! a uži si to naplno, je to len Váš svadobný deň a určite jeden z najkrajších v živote ;-)
Odpovedať
Ak chceš tak ju maj, je to tvoja svadba :-D , ale mne sa zdá dať zbytočné 500 eur na 3 hodiny aspoň tu v BA sú také príšerné ceny. :-( Kedy inokedy budeš mať takúto možnosť sa vnej zviesť? Ja som chcela veterána a tak som aj ho mala, takže len do toho. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa ti paci preco nie, je to v provm rade VAS den a nie vasich hosti, co chcete to si dajte, neriadte sa komentarmi typu: Naco vam to je? Ja som neplanovala nic ako limuzinu, dostali sme ju ako svadobny dar od svagrika, chcela som veterana ale limuzina bola peckova sice som sa nou viezla cca 1km ale nevadi :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som proti takym vymozenostiam na svadbe, nie ze by sa mi to nepacilo, ale nemozeme si to dovolit... tak sme sa rozhodli mat auto frajera mojej setrty, stary saab.... den pred svadbou ma ale moji krstni oslovili, ze nam daju svadobny dar veterana... :D no odmietnite to... :-D :-D nakoniec sme mali peugeot 201, z r 29, a svadobni rodicia mali rolls royce silver shadow z r. 1972... bolo to krasne, kazdy zavidel....takze pokial po nej tuzis, nevahaj.... bude to pecka, a mozes to potom lutovat, ak neurobis, po com tuzis..... a stranka, pokial by mal niekto zaujem.... www.svadobneveterany.sk
Odpovedať
My sme povodne chceli veteran ale opavuje sa a kedze sen mojho nastavajuceho bola vzdy viest sa na limuzine tak si to plnime.Mojim snom bolo viest sa na koci ale kedze sama vozim svadby na koci tak by to pre mna nebola az taka vzacnost.Myslim si ze ako to uz bolo pisane je to Vasa svadba takze si ju spravte podla svojich predstav drzim palceky nech Vam to setko vide.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?