Hľadám Porsche na svadbu

Profilova fotka
Zháňam Porsche Cayenne, Macan, alebo Panameru na 12. 9. 2015 na svadbu na pár hodín. (odvoz na sobáš, na hostinu a na pár fotiek). Kraj Košice. Ďakujem za každý návrh. Na cene sa vieme dohodnúť. Súrne zháňame, pretože sme mali niečo dohodnuté a zrušili nám to teraz mesiac a pol pred svadbou. Prosím ak niekto vie o nejakej možnosti dajte mi vedieť. Ďakujem všetkým za pomoc.
Odpovedať
@tally373 podľa mňa jedine požičovňa. Nikto rozumný nepožičia miliónové auto ani len na 10 minút, nevieš, čo sa môže stať. Určite tam máte v KE niečo také, kde požičiavajú autá.
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka keby v požičovniach voľné auto mali, tak by som to tu neriešila.....ale keďže tí, s ktorými sme boli dohodnutí už pol roka sa na nás vykašľali v poslednej chvíli, tak už nemajú žiadne auto v požičovni voľné....ja to auto nechcem šoférovať sama....ja chcem, aby sa našiel niekto ochotný, ktorý by si našiel pre nás tých pár hodín a prišiel on s tým autom....
Odpovedať
@tally373 no to už ťažko takto neskoro. Skúsila by som si to s nimi vyhovoriť alebo si priplatiť a požičať z iného mesta. V BA bude isto voľné.
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka no to viem aj ja, bohužiaľ, ale skúšam všetko tak netreba hneď odsudzovať, že to riešim teraz a takýmto spôsobom, lebo to nie je moja vina, že to takto dopadlo. Tak BA je trošku ďaleko na to si myslím....väčšinou majú v požičovniach limity 300 km na víkend a to by som ani do KE nedošla a už by som mala prečerpaný limit a doplácať potom za každý kilometer pri takomto aute by už bola asi riadna pálka si myslím. A s nimi sa ja už dohadovať nebudem, lebo sú to podľa mňa proste len zbohatlíci, ktorí sa nestarajú, čo svojim konaním spôsobia....len proste mesiac a pol pred svadbou napíšu, že oni si to proste rozmysleli, mali povedať rovno, že nie a vybavila by som si niečo iné.....
Odpovedať
@tally373 však ja neodsudzujem, neviem, kde si to vyčítala. V BA je požičovňa nie od kilometrov, ale od doby prenájmu - hodiny, dni, mesiac atď. Majú, tuším, aj Porsche, skús pozrieť.
Odpovedať
Toto som myslela, ale nie je tu Porsche. http://www.guvernante.com/en/maserati... Možno ťa zaujme niečo iné :)
Odpovedať
@tally373 a odkiaľ si mala auto?
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka Tak ja by som brala aj iné luxusné auto, majú tam fakt krásne autá...ale zas 300 a 1300 eur je trošičku rozdiel si myslím a zas tankovať do takého auta na 1000 km.....neviem, či by nás to nevyšlo na 5000 eur dokopy....ja som skúšala cez rai.sk, oni tiež majú autá aj na víkendy, ale všetko majú obsadené :/ @stentelse z MI sme mali mať, ale rozmysleli si to :)
Odpovedať
@tally373 to je dosť blbé keď ti na poslednú chvíľu povedia, že prepáčte, neprídeme. Toto je moja nočná mora, že mi to spraví napr kapela alebo fotograf
Odpovedať
@tally373 jasné, rozumiem...tak držím palce s hľadaním. Ešte niečo určite nájdete. Prinajhoršom keby bolo iné, nevadí. Na tom predsa svadba nestojí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse keby aspoň, že "prepáčte" :) @malaopicka ako ja viem, že niekto si povie, že načo chceme Porsche, keď teraz píšem, že už tých 5000 na iné auto nemám, ale zas keby som mala 5000 eur na víkend, tak si kúpim vlastný Aston Martin, Bentley a pod. Jasné, že nestojí, ale veľmi sme sa tešili na to, a boli sme na to tak naladení a oni nám to tak zrazu zrušili, tak nás to mrzí :/
Odpovedať
Samozrejme, veď ja to úplne chápem. Viem, že aj mňa by to veľmi mrzelo. Nech si hovorí kto chce, čo chce. Také peniaze sa len tak nezarobia samé, čiže je pochopiteľné, že toľko človek nevytreskne len tak. Neboj sa, @tally373 , ešte sa to dá doporiadku. Povolajte ešte iné požičovne, známych a snáď sa niečo nájde. Aj keď si ozaj myslím, že známy aj povie "áno", ale potom si niečo vymyslí. Také auto nikto nepožičia len tak, hoci je to kamarát/známy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@malaopicka no hľadám teraz po nete, vypisujem maily a tak....uvidíme no. Ešte sa nám páči nové BMW X6, tak pozerám aj to. No to je mi jasné, že nikto to len tak nepožičia, práve preto to chcem tak, aby si ten človek nášiel tie 3 hodinky a prišiel s tým autom a šoféroval ho sám.
Odpovedať
@tally373 keby som bola vedela skôr, zoženiem ti, no teraz sa už fakt nedá :-( škoda, ale určite niečo nájdete. Možno ešte lepšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka Ďakujem, si zlatá :) snáď budeme mať šťastie a niečo sa podarí....ak nie, tak nevadí....svadba je o nás, nie o aute...len sme sa proste tešili....ale v ten deň sa budeme určite sústrediť na iné veci :)
Odpovedať
@tally373 skúste osloviť nejakých známych, možno nejaký ich známy, alebo šéf by bol ochotný...;)
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis skúšam to vkuse, ale márne :/ nikto z mojích známych nemá nikoho s takými autami :/ len jedna kamarátka, ktorá mi to vybavila u tých, ktorí sa na nás na poslednú chvíľu vykašľali :(
Odpovedať
Profilova fotka
@tally373 ja sa len tak zo zvedavosti opytam je take dolezite mat nejake super luxusne auto na tych par km?? osobne si myslim ze tie prachy na prenajom auta by som ja radsej vrazil do niecoho ineho co by sluzilo hlavne pre hosti...a tej svadbe ide asi aj o nich aby sa citili dobre a mali super spomienky....myslim ze nejake porsche si po case pamatat nebudu...ked uz chcete nezabudnutelny povoz skuste nejakeho veterana za takym sa ludia skor pozru.....len som sem zabludil a vyjadril svoj nazor :) niekedy sa divim co nevesty vsetko riesia...
Odpovedať
Profilova fotka
@tommyfoto my pre hostí už máme zariadené všetko :) jedlo, pitie, darčeky, výslužky, hudbu, program, zábavu :) myslím, že je každého osobná vec do čoho vrazí na svojej svadbe, my sme vybavili všetko potrebné, máme skvelých kameramanov, skvelú fotografku, krásne priestory, skvelú kapelu, úžasnú dekoratérku atď., začali sme od toho najpodstatnejšieho, ak si všminete, svadbu máme už cca o mesiac, takže je jasné, že tieto hlavné veci už dávno máme zabezpečené, tak prečo by sme si nemohli urobiť radosť pekným autom :) Kto ako....ja, môj snúbenec a veľa ľudí, ktorí budú na svadbe by sa za veteránom vôbec neotočili, to proste nie je náš štýl...museli by ste poznať nás a našich známych, aby ste pochopili, nás vždy oveľa viac zaujalo nejaké nové luxusné/športové auto než nejaký veterán....samozrejme ak si ľudia veterány na svadbu rezervujú je to ich vec a nikomu to neberiem...ale toto nie je náš šálok kávy, tak mne tiež nech nikto neberie a nevyčíta, že chcem na svadbe auto v inom štýle :) Prajem pekný deň :)
Odpovedať
@tally373 ešte mi tak napadlo, koľko vôbec také Porsche na svadbe stojí? Môžeš aj do pošty keď nechceš verejne :-) Čítala som, že to máte cez známych, veď podľa mňa, také auto sa inak vybavuje asi dosť ťažko, ale aj tak :-) A súhlasím s tebou. Prečo sa nepovoziť v peknom aute, veď kedy inokedy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse nemusím do pošty veď tie info aj tak majú zverejnené na stránke požičovne :-D tam bolo takto, že dá sa na hodiny, k tomu je aj šofér, červený koberec a fľaša sektu a cena konkretne za cayenne je 0,70 €/km za pristavenie a potom 60€ na hodinu, majú aj Panameru gts čo mi ponúkli a to som už odmietla, lebo tam bolo 300€ za pristavenie auta a 80€ za hodinu čo už mi prišlo dosť veľa. Potom sme chceli, že vezmeme auto na víkend a tam bola cena pri Cayenne 350€ na víkend a Macan 310€ na víkend. Čo tých 350-400 sme vlastne boli ochotní obetovať, keďže sme nemali inú možnosť, ale už sú tie autá prenajaté :/ no vybavovala to kamarátka cez známych Mali sme dohodnuté, že niekto od nich s tým autom príde na pár hodín a oni jej teraz napísali, že si to rozmysleli, ani nevieme prečo. :/ No presne :) som rada, že to niekto chápe :) veď keď máme všetko potrebné vybavené, aby sme potešili hostí, tak prečo nepotešiť aj seba :) a myslím, že svadba je na také niečo ideálny deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse no dnes mamina vybavila od jedného klienta...on má Cayenne, ale nie ten úplne nový model a nie je ani biele, ani čierne, ale nevadí :) lepšie ako žiadne, si myslím a aj tak je pekné :) minule som na to auto pozerala, keď prišiel ten pán za mamou do kancelárie, potom vyšiel von a mi ho ukazoval aj zvnútra :-D taká svetlohnedá koža je v celom interiéri, super to vyzerá :) dnes spolu hovorili, tak povedal, že auto nepožičiava a potom jej volal, že keď je to pre nás, tak pošle šoféra...tak som rada, že stále sú na svete aj dobrí ľudia, napriek tomu, že majú peniaze. Lebo nevravím, že všetci bohatí sú sebeckí, ale čo si všímam, tak väčšina :/ nie nadarmo sa hovorí, že najviac dá ten, kto má najmenej....
Odpovedať
@tally373 tak super, gratulujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis Ďakujem :)
Odpovedať
@tally373 no teda, to sú dobré pálky za auto ale zas chápem, že toľko stoja :-) Super, že ste to nakoniec vyriešili :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?