Dekorácia na strieborné auto

Profilova fotka
Nevesticky, aku vyzdobu na strieborne auto ??? vyzdoba na hostine bude cerveno-biela. bojim sa, ze na aute biela neukaze..mate nejake rady ? dakujem :)
Odpovedať
a co keby si skusila skominovat taku brutalne bordovu a cervenou??? neviem si to sice predstavit ako by to vyzeralo, no sedelo by to s vyzdobou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kika0123 rozmyslala som, ze by som pouzila cervenu satenovu organzu a do toho nejake biele kvety :))
Odpovedať
aj to by bolo pekne... :) ...
Odpovedať
stačí ísť do kvetinárstva a nie je problém aspoň u nás nebol povedz svoju víziu a určite ti to pripravia
Odpovedať
ja by som dala neaku peknu farebnu aby potom na fotkach pekne vynikla aby nebolo všetko biele a aby si tam vynikla hlavne ty
Odpovedať
Profilova fotka
@majaje a nebude to drahe? @ricka008 ano, ved chcem aby to vyniklo, najskor som mala ist na ciernom aute, tak tam to bolo super, ale zas toto strieborne je krajsie :)
Odpovedať
posielam ti par fotiek na inspiraciu
Odpovedať
Profilova fotka
@ricka008 Dakujem, to cerveno-biele sa mi paci :)
Odpovedať
neviem ci by sa ti pacilo nieco take, je to trosku atypicke,ale mne sa to velmi zapacilo,lebo je to originalne :) http://www.svadobnetipy.sk/pin/7fe1f8...
Odpovedať
@janusa139 podľa toho čo chceš, ja Ti poviem na rovinu pravdu: nehrň sa za každú cenu do krásneho a drahého je to nakoniec aj tak zbytočné napr. auto bude ho vidieť na 3 fotkách resp. na kazete na 10 sekúnd a ty za výzdobu dáš niekoľko desiatok eur. Je tu otázka či to stojí zato :). Ani si neuvedomíš ako to rýchlo ubehne a auta už nebude resp. na to úplne zabudneš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?