Bábika na svadobnom aute

Baby, mali ste niekto bábiku na svadobnom aute? Čím a ako sa to dá upevniť?
Odpovedať
mali sme babiku na aute...v 1989-tom :-p sorry ale podla mna je to des!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som moc chcela babiku. ale uz sa to nehodi :( vobec som nakoniec nezdobila auto....
Odpovedať
suhlasim. Je to nieco hororove. Fakt by som sa toho bala @gekra
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 podla mna je to staromodne. My sme mali na aute kvety a bolo to také originálne.
Odpovedať
Profilova fotka
pokial sa ti babika paci, ok, proti vkusu nic... babiky sa vacsinou davali bez noh, aby bola postavena na aute a saty mala rozprestrene na kapote, okolo pasa pevna stuha uviazana az na spatne zrkadla... alebo babika zakomponovana na podstavci s prisavkami... osobne sa mi to tiez vooooobec nepaci, uz je to nevkusne priam, ale pokial by si nasla novy, originalny sposob, aku tam tu babiku dat aby to nevizeralo gycovo, potom ti ,,zlozim poklonu,,... ;-) vela stastia... :-)
Odpovedať
@zenulkaaa kvety na aute boli originalne pred 5 rokmi :) ale ok.. Podla mna sa auta uz nezdobia tak ako kedysi, niekedy je menej viac :)
Odpovedať
@zenulkaaa @gekra @j_ank_a @erika04 ved presne o to mi ide, aby to bolo staromodne! proste retro! kvety ma dnes kazdy a zo srdiecok sa mi obracia zaludok!
Odpovedať
pokial by to bolo retro tak by to vyzeralo super, ale potom cela svadba retro ciii? :)
Odpovedať
podla mna je tazke najst taku babiku, aby to na aute nevyzeralo gycovo a strasidelne...ale proti gustu...ja som nechcela zdobit auto vobec, nakoniec sme mali len bielu stuhu cez prednu kapotu k spatnym zrkadlam a bola som spokojna...
Odpovedať
aj ja idem mat babiku na aute.. mala som na to dva dovody.. moja mama mala na aute a ja som chcela tak nejak pokracovat v tradicii a druhy dovod, vsetky komponenty na nu si sijem sama podla vlastneho (moderneho) vkusu, chcela som aspon niecim vlastnorucnym prispiet.. a v podstate som mala aj treti dovod, kvety a masle maju na autach fakt ze vsetci.. co sa tyka upevnenia.. rozmyslala som ze ju posadim na nejaky kartonovy kruh (riadne primontovat :D) a ten sa uz bude dat lahko pripevnit (nacucnut alebo priviazat)
Odpovedať
skús reťazami :D to bude efektné
Odpovedať
@yukiki my sme mali tiež len bielu stuhu.. Bábika mi príde strašne nevkusná a ešte keď sa prekotí hore nohami na kapote, to je podívaná :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme nemali auto vôbec zdobené a sme tu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 ahoj Monika, my sme mali na aute babiku minuly rok a ja som jej upevnovanie mala o to komplikovanejsie, ze auta boli poziciavane cez otcovych dobrych znamych z dvoch servisov, zenichove zo servisu zameraneho na BMW a moje zo servisu zameraneho na AUDI.. a kazdy, kto sa pozna osobne s ludmi z tohto odvetvia to pozna, aki su citlivi na laky na aute... :-D a kedze aj moj otec pracuje v tejto sfere a kedze to bolo poziciavane cez neho, musela som byt extra opatrna... navyse babika bola okrem teliicka porcelanova, tak som sa bala, aby nozky neoskreli nebodaj lak... takze.. babiku som upevnila na polystyren - taky obdlznikovy skor - doslovne som urobila 4 dierky do polystyrenu cca. v okoli clenkov, a cez ne prevliekla bielu stuhu a pevne uviazala clenky... aby vsak babika pekne sedela, kedze sa jej nedali uplne vystriet nozicky, kvoli latkovemu telicku, tak som jej popod satocky za chrbat skryla drotik, za chrbtom tvoril akesi Mko a nozicky z M som zasunula pod zadocek (nie do polystyrenu, aby neposkrabal drot lak... aby som ju stabilizovala, tak som ju este upevnila aj tak, ze som v oblasti stehien z vonkajsej strany urobila dalsie dve dierky a tade previazala stuzkou bielou... v predu polystyrenu som trochu dalej od hrany vyrezala sirsi pasik a tade som prevliekla siroke stuhy, lebo som nechcela, aby babika bola lucovito upevnena na kapote, ale aby isli vzdy dopredu dve a dozadu ku zrkadielkam dve stuhy.. do takeho V... ale tie predne isli rovnobezne spolu smerom ku znaku a zadne uviazala moja sestra - druzicka radsej okolo pasu babiky, aby to bolo istejsie a kazdy koniec toho V bol upevneny na zrkadielkach vodica a spolujazdca...aby saty babiky pekne drzali, tak som ich spendlikmi po obvode po hranach polystyrenu prispendlila a zaroven sa prispendlili aj stuhy zadne ku polystyrenu... radsej som chcela aby vial zavojcek babiky ako saty a zaroven to vsetko pekne zakrylo.. este som pre istotu a kvoli otcovi podlozila pod polystyren taku protismykovu latku aku davaju na auta prednu dosku, aby sa na doske nesmykali... tiez som sa chcela vyhnut prekoteniu, ako som to raz videla.. okrem laku som sa bala aj o porcelanovu hlavicku babiky... a... vsetko dobre dopadlo... isli sme sice pomalsie, ale zas nie 2 km/h 8-) a krasne vydrzala a ukazala...tak ci tak jazda v kolone nejde extra rychlo, aby vsetci stihali... :-) verim, ze to z tohto megapopisu je predsa len zrozumitelne.... ;-)
Odpovedať
@delphinka Dakujeeem! konecne niekto, kto riesi babiku aj v dnesnej dobe :) naozaj vdaka za navod. ten polystyren je fakt super napad!
Odpovedať
tak bábiku nemala ani moja mamka v 1989 :-D fakt silné //retro// :-D ale proti gustu....
Odpovedať
Profilova fotka
@festina479 no originálne boli, pretože to som málokomu videla. Väčšinou cez kapotu auta všetci natiahnu organzu, daju kyticu a je hotovo. Ja som to mala uplne inak. A práveže by som povedala, že to vobec nebolo prezdobené, ale jednoduché a také, aké má málokto. Ved mrkni do albumu.
Odpovedať
@moniq23 niekedy sa davali iba babiky, ale inac super napad,schvalujem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 nuz... bol to moj detsky sen... a z tohto sna som nevyrastla... alebo zeby som sa nezobudila, aj ked odvtedy veruze dost rockov ubehlo? 8-) mozno som "zaspala" dobu... viem, ze je to v dnesnej dobe uz nemoderne... ako prestava byt moderna organza (mimochodom, aj tu som mala ;-) ), ci korunka.. a aj podla reakcii vyssie je vidiet, ze prevlada iny sposob zdobenia aut... paci sa mi vyzdoba auta u @zenulkaaa a aj krasne minimalisticka, ako ma antamauru... ta je tiez nadherna... nasa svadba nebola retro... neriesila som to... Michal s tym suhlasil, a kedze ma pozna, tak sa iba usmial.. ;-) patrim asi k "starym nostalgickym" srdieckam... :) beriem to ako symbolicke, ze je hned jasne, ze v aute je nevesta... nebudem sa skryvat, ze som si to tak vysnivala v detstve, ze aj ja "chcem" babiku, lebo som ju videla v nedavnej minulosti bezne ..nieco ako: mali ju vsetci, chcem ju aj ja... ;-) ale pacilo sa mi to velmi, a paci sa mi to doteraz... mozno, ze mi bude sluzit k dobru aspon to, ze v detstve som snivala aj o tom, ze sa poveziem na koci s konmi a od toho som napokon upustila... ;-) vyhrala radsej ta babika... :-D takze sa s tym netrap a kludne si daj babiku... aspon budu tie albumy trosku pestrejsie... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 uz som si pridala foto babiky a aut do albumu, tak nakukni, ak chces... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?