Bábika na svadobnom aute. Čo vy na to?

Ahojte, dáva sa ešte bábika na auto??? Alebo je to staromodne? Ja som si totiž objednala take to krasne kvetinove srdiecko na auto, ale moja iniciativna mama mi kupila babiku. Netusim sice ako ju tam pripevnim...... Okrem toho moja polovička to vôbec neschvaluje... :-| čo vy na to? k.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Čokoľvek, čo chceš, môžeš mať. Videla som už aj obruče zo suda na streche, aj celé auto polepené kvietkami. Bábiku prichytávajú mašľami zo štyroch strán a je dobre prelepiť jej nohy lepiacou páskou. Mne osobne sa bábika nepáči, ja budem mať mašle a malé kytičky.
Odpovedať
mne sa veeelmi pacia plysakove mysicky, nejaka nevesticka cerstvo vydata ich ma vo svojom albume :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katuška len môj názor...ja si rozhodujem o tom čo bude na aute, na stoloch, na mne a pod...ty nie? Aj na autách napr. na jednom bude ikebana živých kvetov a na druhej obrúčky ale nie klasické, ale uvyté z prírodného vlákna ovinuté zlatou niťou a v strede kvetiny...hm? čo ty na to?"! ;-)
Odpovedať
ja budem mat biele stuhy so zltymi ruzami ;-) stuhy budu klasika do V a vo V budu tie ruzicky
Odpovedať
Profilova fotka
ja si osobne myslim ze take babiky - je to dost staromodne...mne sa velmi pacia ikebany ako uz spominala laurajana...ale krasne velke...a ziadne masle - to iste nie, pretoze v jednoduchosti je krasa...
Odpovedať
Profilova fotka
katuska, mne sa pacia kvety, ale nechcem ich, lebo to ma kazdy..taka babika sa len tak v dnesnej dobe nevidi, takze ja som za babiku...Moj drahy je tiez za, takze nemame problem..A kedze som vystudovala odevnictvo, tak jej usijem saty presne podla mojich predstav a ked sa mi to podari, tak budu rovnake ako moje... vies ako sa hovori...pŕoti gustu ziaden disputat... :-D
Odpovedať
ahojky,já budu mít také panenku,ale půjčenou z půjčovny,takže na ní přidělaná přísavka,a tak drží perfektně,ještě je přidělaná stuhama.
Odpovedať
katuska, mozes mat aj babiku ked chces.. ja by som si vsak babiku nedavala, lebo casto sa stava, ze ta babika na aute nedrzi.. takze ja chcem kvetinove srdiecko..
Odpovedať
ahoj kati, ja si myslim, ze by si si mala dat to, co sa ti viacej paci. ja osobne by som sa radsej ale priklonila k tym kvetom. pokial by ti kvetinarka spravila take srdce, myslim, ze by bolo krasne ;-)
Odpovedať
katuska my sme mali babiku pripevnenu silnzm magnetom /mala ho stuhou privianzany o nohy/ a este sme to cele istili stuhami /mozes is to mrknut u mna v albume/
Odpovedať
Katuška, to kvetinove srdiecko by bolo zo zivych kvetov? Myslim si, ze by mohlo byt pekne, ale suhlasim s Duracelkou, kvety uz mava kazdy. Ja som videla asi pred troma rokmi krasnych plysovych slonikov, za ktorymi boli obrucky, ale neviem, kde by som ich zohnala. Ale ak ich nezozeniem, dala si mi dobru inspiraciu. V akej farbe si chcela mat kvietky na tom srdiecku, nieco podobne ako budes mat aj kyticu?
Odpovedať
Profilova fotka
Matja, ja som tých sloníkov s obrúčkami videla priamo v jednom svadobnom salóne, tak skús pozrieť aj tam u vás...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
v salone lady di som videla pred casom plysovych macikov....boli velmi zlaty
Odpovedať
Mne osobne sa zdaju tie plysaky take detske ( to viete, mne uz taha na 30tku :))) ), sice su celkom vtipne, ale neviem.. mozno este ta babika, ale aj tak som najviac za rozne stuhy, kvetinky ... teraz sa da vymysliet, a vdaka vselijakym prisavkam aj pripevnit na auto vselico :) Dokonca aj z umelych kvetov s da sprait celkom pekna ozdoba. Ale zas, komu sa co paci, to si tam da, no nie... :) ... a tak to ma byt. My sme chceli stuhu s kvetinkami, tak sme ju mali...
Odpovedať
Mne sa umele kvety moc nepacia a neviem, ako by dopadli zive kvietky pri jazde. Zvlast, ked sa neda odhadnut , ake bude pocasie. A asi by bola škoda, aby mi lupienky poodpadávali.
Odpovedať
matja v dnesnej dobe su umele kvety takmer na nerozoznanie od zivych, nie ako pred 20 rokmi :-D
Odpovedať
presne, ako vravi emjee. a ze su to umele kvety zistis, az ked si ich poriadne zblizka pozries :) Ale zas, cim sa vaicej podobaju tie umele kvety zivym, tym su aj drahsie :(
Odpovedať
a neviete kde sa tie umele kvety daju pozicat alebo sa musia kupit?
Odpovedať
Ja som kupila umele kalie v IKEA, urcite ich poznate, ani zblizka nikto nezistil, ze su umele. Ide o to, ze zive maju tie lupene krehke a autom by sme mohli ist nanajvys tak 40 km/h, na fotenie a z fotenia sme sa potrebovali ponahlat, kedze bolo malo casu na presuny a pri tych umelych som sledovala tachometer, 120 km/h, a vyzdoba sa ani nepohla, nepotrhala, neznicila.... tolko moj nazor a moj tip... ;-)
Odpovedať
Aha, a este tolko, ze umele kvetinove ikebany (to akoze tie s pricuckou na auto) poziciavaju v pozicovniach siat, cena okolo 500 - 800 korun......
Odpovedať
zebri dakujem za info, a ako si tie kalie upevnite na auto?
Odpovedať
My sme ich uz mali upevnene :-) . V kvetinarstve v Hypernove (Rhapis alebo Green Art, teraz neviem) som si pozicala pricucky s drotikovou spiralkou, to sa do toho povkladalo, manzel to dotvoril este travami a bolo. Skoda, mam to odfotene, ale mam technicky problem s vlozenim fotiek, idem na tom popracovat a zmensit ich, lebo to sa takto neda.... ;-)
Odpovedať
super, tesim sa, a tie pricucky vam len tak pozicali?
Odpovedať
Za peniaze: 250 korun za 10 kusov, s tym, ze ked ich vratim, 200 korun mi vratia, 50 si nechaju.....
Odpovedať
Tak, hodila som tam fotecku tych nasich buriniek na auto.....
Odpovedať
a kam? nenasla som ju
Odpovedať
Do svojho svadobneho albumu.....
Odpovedať
no ved som to tam hladala a nic ;-(
Odpovedať
Hladaj v sekcii Svadobne albumy, nie Albumy z priprav.... moj svadobny album je hned prvy, takze ho uvidis aj na titulnej stranke, autova fotka je tusim predposledna....
Odpovedať
ano, nasla som, musim vas pochvalit, vyzera to velmi pekne. Diky za typ, ze sa tie prisavky daju pozicat. Musim aj ja nieco vymysliet. S tymi Kaliami to vyzera jednoducho, ze by som to aj mohla zvladnut. Inac si bola pekna nevesta ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?