Bábika na auto nevesty - aký na to máte názor?

Profilova fotka
Ahojte chcem sa vas popytat svokra mi dala typ aby som si na auto ktore ma privezie dala tu babiku v svadobnych satach co sa davala kedysi ze to ide do mody no ja som bola radsej za nejake kvetiny..aky mate nazor..😊co si davate vy
Odpovedať
Profilova fotka
No osobne by som si tu babiku nedala, a je to jedno ci to ide do mody alebo nie. Pre mna je to uplny gyc. My si davame take srdcia s kvetmi plus mozno este nejaka stuha. Ale pre mna jednoznacne kvety lepsia volba.
Odpovedať
Menej je niekedy viac, úplne postačia kvety alebo stuhy, hoci aj jemné tylové s uviazanou mašľou. Bábiku by som nedávala. Jedine v prípade, že by ste celú svadbu poňali v retro štýle ;)
Odpovedať
Mozem ti s urcitostou povedat,ze babika na auto do mody neprisla a ani uz nikdy nepride 😄
Odpovedať
Nedávaj si bábiku, vyzerá to hrozne... Kludne niečo jednoduché, ako napríklad stužky- kombinácia farebnej s bielou. Prípadne kvety. Tak jemne jednoducho, aby nebolo auto zase prezdobené.
Odpovedať
Takto nejako stužky+ asymetricky ešte kytičku na kapotu /my sme nemali- na diaľnici by sme ju stratili/
Odpovedať
Alebo niečo takého, ale už by som na kľučky nedala takú mohutnú výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tie babiky boli hrozné, navyse vacsina vyzera ako z hororoveho filmu. Tiez by som volila len stuhy a mozno nejake kvety.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_ldn Ahoj ja budem mat tiez bábiku na aute mne sa to velmi páci a ostatnych názor mi je ukradnutý. Ak chces bábiku daj si ak chces iba stuzky tak si daj len stuzky, tvoja svadba nech je vsetko podla teba, nie podla niekoho iného :-)
Odpovedať
Tiez si myslim, ze koho svadba, ten nech si vyberie, co chce a co nie. Na druhej strane, kedze sa pytas na nazor, babika znamena pre mna navrat v case do roku okolo 2000. Pre mna ta babika ani nie je znak takej tej klasickej retro svadby. To je jednoducho len gyc. My sme mali: zenich len stuzky, ja som mala srdce z kvetov, kedze sme na obrad isli na dvoch autach.
Odpovedať
Profilova fotka
Kuknite ktore sa vam viac paci?
Odpovedať
Profilova fotka
@myska1102 Mne sa osobne viac paci to prve, ale aj ti macovia su podareni ;).
Odpovedať
@myska1102 no ... prepac, ale pytala si sa, ... podla mna je jedno horsie ako druhe, oba su extremne preplacane, gycove, ... mackovia su zlati, ak by boli povolene sobase v 14tich, ... u dospelej zeny je to len infantilne ... keby si uz musim vybrat z ponukaneho, ... nechala by som len tie dve srdcia z prveho obrazku ... v zasade podla mna jedine co pekne auto potrebuje je umytie ;-) ziadne nezmyselne zaclony ani ine otrepane, gycove čačky kriciace do okolia "veziem nevestu"
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj ja som iba za tie srdcia ..podla mna čím menej tým lepšie a modernejšie ...to bývalo dávno preplácané autá @myska1102
Odpovedať
@myska1102 no mne osobne sa viac pacia ty mackovia, no zo skusenosti (chystala som viacero svadobnych aut) viem ze mackovia budu velmi zavadzat vo vyhlade vodicovi a bude s tym mat velky problem...
Odpovedať
Profilova fotka
Nechcem urazit teba ani tvoju svokru ale mne tie babiky na autach vzdy prisli strasne strasidelne :-| Nevravim, oni su trosku ina generacia vtedy to fakt letelo ale nepostrehla som, ze by to teraz islo zase nejako do mody. Skus jej to tak diplomaticky vysvetlit, ze teraz to uz nefici, ze teraz su skor kvety v mode a tak. Ak sa to tebe nepaci tak to bude musiet akceptovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@myska1102 To prvé s tými srdiečkami sa mi páči viac. Tí mackovia sú zlatý ale nehodí sa mi to k tomu, príde mi to také veľmi infantilné. Ak budete mať nejako takto ladenú sálu tak si ich môžete zakomponovať do výzdoby tam, lebo tam nebudú až tak svietiť ale takto nie :-)
Odpovedať
To posledne je asi najkrasie. No samozrejme bez tych macikov. Mne sa tie ratanove odzoby velmi pacia a neposobi to tak prehnane, neviem. Podla mna sa uz auta az tak moc neprezdobuju a skor sa tiahnu v tej jednoduchej linii a tak je to asi aj najkrajsie
Odpovedať
@myska1102 ja by som dala len to srdce a možno len dve hrubšie stuhy v žltej farbe po krajoch, alebo len stuhy, alebo len organzu.... dokopy je to príliš veľa..... macíkov určite nie, za mňa strašné a museli by ste ísť tak asi 10km/h aby to neodletelo :-D
Odpovedať
určite nie bábiku ved teraz sa dá kopec výzdoby na auto kupit alebo aj vyrobit doma , látkových kvetov habadej, prisaviek tiež, dokonca kupiš aj kusovky látkové kvety rovno s prísavkou alebo na živé kvety maketu na zapichnutie aj s prisavykami hromada možnosti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?