Ako vyriesit rozvoz hosti na svadbe v BA?

Profilova fotka
Poradte ako vyriesit dovoz a rozvoz hosti na svadbe. Objednavali ste nejaky minibus? potrebujem nejako vyriesit ako doviezt vsetych hosti naraz na hostinu je nas cca 18 ludi, a potom odvazanie individualne, kto ako potrebuje vecer v ramci BA. Taxiky by nas asi vysli hodne draho, mate nejaky napad?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako daleko mate miesto obradu a hostiny? Daj si spravit cenovu ponuku od nejakych prepravcov a porovnaj s taxi.. Zalezi fakt od vzdialenosti. Pripadne dohodni vacsi taxik,kde das viac ludi..
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka moj frajer ma prepravnu spolocnost a viem ze niekedy vozi aj nevesty a podobne, myslim ze ma aj minibus aj nejake viano auto ci ako sa to vola, je spolahlivy aj ma pekny vozovy park....mozno keby si mi poslala spravu vedela by som to odkomunikovat, povedala by si co a ako a spravil by ti cenovu ponuku ;-)
Odpovedať
Ja by som si to okrem vzdialenosti rozrátala aj podľa ľudí - kto s kým pôjde domov alebo aspoň po rovnakej trase. Máš relatívne málo ľudí, možno by to vo finále taxíkmi nemuselo vyjsť až tak draho. Tiež toto budem musieť riešiť a chcem si to porovnať a rozpočítať podľa konkrétnych ľudí - kto bude ubytovaný, kto pôjde vlastným autom, kto bude potrebovať odvoz a kam. Potom uvidím, či sa vlastne oplatí objednávať auto a šoféra alebo sa to bude dať zvládnuť taxíkmi.
Odpovedať
Ja asi poprosim suseda. Zaplatim mu 100e, aby to bolo aj za benzin,aj za ochotu. Ale zvazujem este aj ine moznosti.
Odpovedať
ahoj @nefertiti, vedela by si poslat viac info aj mne prosim? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vladkaolejar no najpr musis poslat info ty mne :-) kedy kde a aku mas predstavu...alebo ti dam rovno na neho mobil a mozes sa mu ozvat, rad si pokeca :-) @demeterka dakujem za spravu, poslala som mu co si napisala a uvidim, mozno ti dam rovno cislo a mozte sa spojit @lienka_snehulienka myslim ze ked sa da dohodnut s normalnym clovekom co to komplexne zabezpeci, je to lepsie ako spoteni taxikari :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti No super, napisem ti trochu viac podrobnosti a uvidíme co z toho bude. len to este musíme nejako casovo rozplanovat co kedy a ako a koho kam, aby vsetci boli na cas tam kde maju byt.
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka staci asi zatial len kedy a zhruba ako si to predstavujes a na detailoch by ste sa potom dohodli, on ti da mozno pribliznu cenu a potom sa uvidi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti ono v podstate je vsetko v ramci BA, potrebujeme aby vsetci boli nacas v aucafe v petrzalke na 17,00 hod. 14.6. len styria ludia su z dolnych honov, a ostatných 14 ludi bude v petrzalke. potom ale kazdy bude chciet ist domov v inom case, takze to asi fakt taxiky budu najlepsie no neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka je to na tebe ci chces aby si volali taxiky a vsetko platili sami alebo im zabezpecis auto ktore bude celu noc pri aucafe a bude rozvazat podla potreby :-) viem ti zistit cenu na noc, vramci BA, neviem ci si to rata od casu a lokality cize vramci BA, alebo by si kazdu jazdu pocital zvlast a potom celkova suma. ale moznosti zistit viem chces tych ludi z honov doviezt, tak isto aj tych z petrzky? alebo sa maju dopravit sami? ked som bola naposledy na svadbe na orave ja, bola tam slecna s autom a ta rozvazala...a to aj hodinu daleko :-) v tomto pripade je to na tebe ako luxus chces hostom dopriat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti vsetkkych chcem doviezt do aucafe ,nech nemusia chodt vlastnými autami, aj ked je to len 5 minut cesty, a hlavne aby tam vsetci boli nacas. potom mame len veceru, chvilu posedime apo jdmee domov, takze podla mna okolo osmej odidu ti stary z honov co nebudu vladat, mozno aj skor a ostatny sa tak posstupne vytratia, pochybujem ze tam budeme az do polnoci, kedze neni ziadna tancovacka ale budeme iba posedavat ako rodinka
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka oki opytam sa ho vecer ako to vidi :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?