Aké svadobné auto vybrať?

Dievcata ake mate svadobne auta ? Neviem sa rozhodnut medzi niecim novsim alebo veteranom . Kazda rada dobra
Odpovedať
1
2
myslím, že to záleží len a len od vašich sympatií a priorít (a čo máte k dispozícii) :-) neviem, čo by sa tu dalo poradiť.. možno jedine, veľkosť auta - z vlastnej skúsenosti - keď som vybavovala v BA vstup autom do historického centra k Dómu, povedali, že auto nesmie byť príliš dlhé, aby sa v tých úzkych uličkách otočilo :-) ale takéto veci záležia od konkrétneho magistrátu..
Odpovedať
@zuzuliennka praveze sa neviem vobec rozhodnut . 🙈🙈mala Som V tom jasno a uz zrazu nemam . Ziadnu limizinu urcite ale nechceme to viem :)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna je to veteran jednoznacne :D a moja svokra to nevie prezit. Ale v nasej rodine milujeme stare auta, cize je to jasne co to bude :-D
Odpovedať
@dancula12 moje vytúžené autičko svadobné je buď biela audi alebo BMW. Len trošku sa začínam obávať že také nezoženiem. Má také iba jeden kamarát, len neviem či bude ochotný ho zapožičať. No sama som zvedavá ako to dopadne
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite veteran:) mne tie nove luxusne auta velmi nerezu, ved to beha bezne po cestach, pripadne sa na tom vozime denne. Vyberte si pekny veteranik, treba pocitat s tym, ze to nema klimu vacsinou:) Odporucam si pozriet zrazy veteranov vo vasom okoli, najlepsie je oslovit priamo majitela (cenovo je to ovela lepsie potom).
Odpovedať
Profilova fotka
@dancula12 taktiež hlasujem za veterán :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dancula12 a povedala by som este ze zalezi dost od toho v akom style budes mat svadbu a podla toho sa zariadit, ci veterana zajednat alebo nejake auticko luxusne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali nase, kt. sme si kupili 5 mesiacov predtym ;-) nech to ma aj nejaky zmysel, ako mat cudzie a na par hodin
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som v tom mala tiež jasno, ale nikde som ho nenašla, tak som sa spýtala známych a budem mať požičané od kamarátkinej mamy krásny veľký Mercedes. A priateľ bude mať naše auto, to bola jasná voľba. Veterán už začína byť podľa môjho názoru klišé. Na svadbe podľa mňa viac záleží na iných veciach ako na aute.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež si myslím že na aute vôbec nezáleží, veď to vás iba odvezie. Skôr si potrpím na iné veci, auto mi je fakt úplne jedno aké budem mať, aj keď by to mal byť nejaký žigulák :D :D
Odpovedať
My tiez budeme mat veterana ale preto ze priatel ich zboznuje je to jeho srdcovka uz ich par mal a teraz si ide kupit cize budeme mat vlastneho veterana :) Ale napriklad mne je to jedno v com pojdem je to kusok a ja ako zena neprezivam cestu autom. Ale je to len na vas co vas odvezie tu budete mat odpoved s dvoch taborov.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika62 suhlasim kazda ma rada nieco ine. Mam kamaratku ktora by na inom aute ako na limuzine ani k oltaru nesla, ona je nazoru ze svadba je len raz za zivot a musi si splnit vsetko o com kedy snivala, takze tento rok cakam, kedze uz maju termin ze to bude velka slava :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dancula12 no, hlavne (ako už baby vyššie písali) záleží najmä od štýlu tvojej svadby, ak sa teda nevieš rozhodnúť.. inak ale v tom aute sa vlastne povezieš do kostola a z kostola na hostinu, teda, neviem ako to máte ďaleko, ale na tú krátku cestu, je to asi aj jedno... tu niet veľmi čo poradiť; rozhodneš sa podľa osobných preferencií.. ja by som veterán napr. nikdy nechcela a pre niekoho to môže byť splnený sen..
Odpovedať
Dakujem Vam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dancula12 pre ktore si sa rozhodla?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My budeme mať naše spoločne :) suzuki swift , tomalíčké :D Chcem sa na nom odviesť sama :)
Odpovedať
Aj keď pre niektorých klišé, my budeme mať krásny veterán :) https://www.facebook.com/svadobneauto...
Odpovedať
Ahoj, tak my sme si dali zajednať limuzínu na pár hodín. Skús si popzerať na internetových stránkach požičovne svadobných áut alebo limuzín a uvidíš aj podľa cien a diaľky a si ro prehodnoďte s partnerom a uvidíte pre čo sa rozhodnete a čo sa vám bude pozdávať. Ale ako my sme s výberom veľmi spokojní, veď bude to len rasz za náš život, tak si treba dopriať.
Odpovedať
Profilova fotka
Každy mame iny vkus, takže každa ti tu budeme radiť niečo ine :-) pre nas auto vôbec nie je dôležite a budeme mať snubencove - Škodu Superb. Po pravde, ani mi vo sne nenapadlo si auto prenajimať :-) maximalne požičať od nejakeho znameho, ktory by bol ochotny nam ho na par hodin poskytnuť 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste si pozrieť náš výber áut na svadbu - od klasických, po luxusnejšie až po stretch limuzíny :-) radi Vám pošleme ponuku. :-)
Odpovedať
Vyber si také aké sa tebe a partnerovi bude páčiť. Skús z autopožičovne. Popozeraj si ceny a aké autá požičiavajú na svadby a uvidíš. Známa si dávala napríklad mercedes na svadbu. Ako sa to tebe bude pozdávať a záleží aj do akej sumy ho chceš.
Odpovedať
Profilova fotka
@tixy podla mna je uplne zbytocne si zajednavat a zbytocne plati pozicovni za auto. Ved v rodine podla mna kazdej je nejake auto a nemusi byt nejako specialne luxusne. Toto povazujem za zbytocne vyhodene peniaze
Odpovedať
my sme nemali žiadne a vôbec mi to nechýbalo...odviezol nás fotrograf a domov taxík :D
Odpovedať
@lauriss ahoj odkial si? ;) môj snubenec vlastni BMW 730I V8.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) ja napriklad som vzdy chcela Rolls Royce, potom som zistovala ceny za pozicanie a taak...dobre to som skoro nepredychala...a budeme mat snubencove Porsche Cayenne...to je aj vacsie aj priestanne :) veterana by som uz nechcela
Odpovedať
@raihummer ejha, nadhera :-) aj ja by som chcela take faricko mat na svadbu :-) Ale urcite to bude dost penazi stat.. No asi zacnem byt milsia k partnerovi a by som ho mohla na taku limuzinu nahovorit :-D Ved mam na to este zo rok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@adrisia neváhajte nám napísať mailik s termínom. Pošleme Vám cenovú ponuku aby ste mohli partnera presviedčať s konkrétnou ponuku. :-p ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Skusila by som sa poobhliadnut po autopozicovnach a po autobazaroch. Na nete som niekde videla aj priamo firmu ktora sa zaoberala prenajmom aut na rozne spolocenske akcie. Chce to len sa porozhliadnut. My budeme mať napríklad svoje auto - nam to staci. Máme strarsie BMW treba ho len pekne ozdobit a bude.No niekto chce nove - aby pekne vyzeralo
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?