Svadobný catering - oplatí sa, aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Baby,co ste riesili svadbu formou cateringu-kolko vas to vyslo cca na osobu,alebo celkovo,co v tom bolo?Mame zajednanu restiku,kde nam povedali cca 40e na osobu,ale pocet ludi narastol na 60,tak rozmyslame nad kulturakom,len nechceme mat stresy a kupovat vsetko my,ale cez catering,no nemam potuchy co to obnasa,ci sa to cenovo oplati a tak.Dakujem za kazdy nazor a radu
Odpovedať
@michaela0110 ahoj :-) jasne, ze ber catering.. Usetri ti to kopec, kopec nervov! Uz len najst kuchara! Potom spolahlivych casnikov.. Takto si date par stretnuti daleko pred svadbou, dohodnete menu, podmienky.. A dalej neriesis :-) cena je individualna, zalezi, co vsetko je v nej zaratane.. Seriozny catering ti pripravi zmluvu a da ti cas a priestor na dohodu. My sme mali tiez v kulturaku s cateringom a nelutujeme (aj ked sme si vela surovin - maso, masove vyrobky, syry davali sami, no a to nam dalo dobre zabrat :-)) takze jednoznacne catering!
Odpovedať
Tiez budeme mat catering.Cena nas vychadza 11 ci 12 eur na osobu kedze chceme svedske stoly ako sruhy chod.Oni zabespecuju pripitok a jedlo podla nasho vyberu.Normalne 3oj menu ako 1 polievka a hlavny chod ako 2 nejake hlavne jedlo a po polnoci kapustnica alebo segedinsky gulas s knedlou by nas vyslo 8 eur na osobu.Vsetko si nosia oni aj taniere aj obrusy aj pribory.Na cistenie obrusov nam vyratali 0.30 centa na osobu co je nic.Len tam neni zaratane vyzdoba saly a ta ma vynde cca 350 eur kedze to bude tiez v kulturaku Som jednoznacne za catering chceme aj zmrzlinu a firma bezproblemov splni moje priania.
Odpovedať
@gulocka7888 teda! To mate super cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleži aj odkiaľ si aj ako si to predstavuješ...teda čo všetko ti zabezpečia oni. Ja mám v kulturáku s cateringom a vychádza to cca 50eur na hlavu bez pitia (je tam predjedlo, polievka, teple malé predjedlo, hlavné bufety, prasiatko a všetko k nemu, obložené misy, jednohubky 5 čašníkov, kuchár a prenájom riadu). Nemusím sa o jedlo vôbec starať.
Odpovedať
no ved ani my sa nemusíme o nič starať.Zaželala som si zmrzlinu pan majitel sa pokusi urobiť všetko preto aby tam ta zmrzlina bola.My mame tiež všetko v cene len za tie obrusy musíme za čistenie doplatiť ale inak 11 eur na osobu 3 chody počas svadby a ešte aj švedske stoly a zmrzlina.Myslím že lepšie som si nemohla ani vybrať a to ešte aj varia úžasne.Mne sa 50 eur zda na osobu velmi vela.My môžme mať tiež prasa ma to v ponuke firma ale môj hovorí že pečene prasiatko nepatrí na svadbu skôr na nejaku oslavu narodenin.Ale to je vec vkusu a chuti a nazoru.
Odpovedať
@gulocka7888 fiha, a to aky catering mate, ze je to take lacne? nam vyratali 28€/osoba so svedskymi stolmi bez ohladu na to, kolko zjeme a aj kavu a citronadu koko vypijeme... A myslim, ze je to celkom dobra cena este.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mat catering. O nic sa nemusime starat, je to podla mna lepsie. Aj tak okolo svadby mame dost dalsich starosti. Mame dobru cenu, 20eur na osobu. V tom su tri chody, alkohol aj nealko. Je to vyhlasena restauracia a pocujem na nu len same chvaly.
Odpovedať
my budeme mat catering zo secoviec za cenu 14,30 na osobu a mame v tom prvy chod klasika a neskor pred polnocou teple bufetove stoly s 4 roznymi druhmi jedla a po polnoci studene taktiez siroky vyber...pripitok, kava, obsluha a inventar je v cene...inak ked som si robila prieskum a pisala viacerym firmam nech mi poslu cenove ponuky, tak za to iste jedlo a poziadavky mi prichadzali uplne rozne ceny, od tej nasej az po 35eur na osobu ;)
Odpovedať
@methexis budeme mat catering z oravy.Ja som sa nikde nepytala na ceny.Tato firma je tam najlepsia robia oslavy aj svadby tak som ich rovno rezervovala.Zijem v zahranici takze nemam nejak cas zistovat obvolavat ci vypisovat.Mam svoju predstavu a musim trocha kombinovat kedze budu aj svajciarsky hostia.Takze jedla trosku tak aby vsetci boli spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela0110 Ahoj :) tiež budeme mať catering.Cenu za dospelú osobu 22e a je v tom prípitok,káva,čaj neobmedzene,predjedlo,hlavné jedlo,švédske stoly a základná výzdoba ako sú obrusy,návleky na stoličky,vázy,sviečky a taktiež riad.Cena za deti a osoby čo prídu neskor je tuším 15-16e :) + platili sme za sálu kultúrneho domu 70e
Odpovedať
@gulocka7888 prosim ta o nazov tej firmy, ktora vam ide robit catering ? a robia aj v inych mestach, nevies ? dakujem za odpoved
Odpovedať
@gulocka7888 my sme mali ako druhu veceru prasiatko a malo velky uspech. Niekto si na druhu veceru objednava rezne alebo gulas/kapustnicu co su tiez super jedla, ale tie mozu mat ludia hocikedy doma. A pecene prasiatko vacsina hosti len tak hocikedy nebude mat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@doda4 Ahoj, prosím ťa, môžeš mi do ip alebo tu napísať, od koho máte catering? ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Zachvilku pride ten cas kedy si povieme svoje ano a ja zacinam byt v miernom strese. Zatial mame dohodnuty iba kulturny dom a este vobec netusim komu si dat spravit vyzdobu, kto nam zabezpeci jedlo a to nehovorim o tom ze neviem ci si vybrat DJ alebo zivu hudbu. Vedeli by ste mi v tychto veciach trosku pomoct? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@acerka5 Dobrý večer, skúste si pozrieť našu prácu a v prípade záujmu budeme radi ak nás kontaktujete. prikladám foto našej práce. Záleží na Vašich predstavách. Pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava Dakujem pozriem si vasu pracu a uvidim ako sa rozhodnem, popripade sa ozvem. Ale este len teraz som to zacala riesit tak uvidim co este najdem ake moznosti. Rozmyslala som aj nad tou moznostou ze si to sama vyzdobim len neviem ako by to dopadlo.
Odpovedať
@acerka Hlavu hore urcite stihnes vsetko zariadit :-) Jeden napad by som pre teba aj mala, chces ho pocut??:-) Ja ti ho aj tak poviem :-) Co tak najst si nejaku spolahlivu cateringovu spolocnost a oni ti vsetko co si pisala vedia zabezpecit, hm? O tom ti este nikto nepovedal?
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaa dakujem ti za tvoj napad, ale uz mi to tiez viaceri povedali ze si mam najst cateringovu spolocnost a nebudem sa musiet trapit s vyzdobou ale hlavne nebudem musiet otravovat inych ludi s rodiny aby mi s tym pomohli..tak uz mi zostavala len najst nejaku dobru firmu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babule aj mne poradte nejaku dobru cateringovu spolocnost, zachvilku budem mat svadbu a ja este vobec neviem ani kto mi bude robit vyzdobu, ani od koho mam jedlo zaobstarat, pomooooooc, poradte mi, dakujem ;-)
Odpovedať
@acerka5 Ako si natom? Uz si si nasla nejaku cateringovu firmu?
Odpovedať
@lara567 my sme mali Catering Josip a sme veľmi spokojní. Len asi majú všetko na tento rok plné. Ale za opýtanie sa ich nič nedáš. Platili sme 24/osoba. Všetko alko/nealko, aj kávu aj prípitok sme si kupili sami, aby sme ušetrili. Mali sme švédske stoly
Odpovedať
Profilova fotka
@lara567 my sme mali catering 5S zabezpečili nám výzdobu obradu,sály,jedlo,sud piva s výčapom,víno no čokoľvek čo sa s nimi dohodneš :) Pozri si ich na fb a ak máš čas túto nedeľu a možnosť príď sa pozrieť do kultúrneho domu vo Veľkých Uherciach okres Partizánske tam budú mať prezentáciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bafka To ste mali celkom dobru cenu, ja co som zatial volala este nejakym cateringovym spolocnostiam tak mi povedali sumu vyssiu na osobu. Dakujem skusim sa ozvat, bola by som rada keby mali este volny termin. Vies mi dat na nich kontakt?
Odpovedať
@lara567 na facebooku je Josip Catering, tu je link https://www.facebook.com/cateringjosi... nemali sme nejaké vyberavé jedlá, skôr klasika, len niečo zvláštnejšie... snáď voľné mať budú :-) ešte je dobrý aj TopCattering https://www.facebook.com/TopCattering... a známi mali Catring5S https://www.facebook.com/TopCatering5... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa No zatial som nenasla, ale zacala som sa informovat o tej cateringovej firme ktoru tu baby spominali. Musim sa im ozvat a pozistovat ci maju volny termin. Bojim sa ale toho ze uz vsetci budu mat plne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@bafka Na ten catering5S som nepocula moc dobre reci co som sa jednej kamaratky pytala ktora ich mala. Jej vadilo ze na zaciatku sa dohodli uplne na inej cene aka bola konecna. A ta konecne ze bola o dost vyssia. Tak tym ma trosku odradila. Skusim sa este nakontaktovat na ten catering Josip a uvidim ci budu mat volny termin. A vyzdobu vam kto robil?
Odpovedať
@acerka5 Aj si im tam uz volala? Ale neboj sa urcite sa nejaka najde, ktora bude mat volny termin na tvoju svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa Ano uz som s nimi volala. Vcera som to obvolavala a mam sa s nimi stretnut. Este sme sa presne nedohodli na termine lebo tento tyzden nema cas ale v pondelok si mame zavolat a dohodnut sa.Tak som zvedava ako dopadne stretko
Odpovedať
Baby pomoooooc, aka je pravdepodobnost ze este zozeniem nejaku cateringovu spolocnost na moju svadbu? Mala som jednu zajednanu, ale ma tam oklamali a teraz narychlo musim hladat dalsiu. Poradte prosim
Odpovedať
Profilova fotka
@karoliness Prosim ta klud, hlavne nestresuj. Urcite este zozenies nejaku cateringovu firmu len musis hladat a obvolavat. A jednu radu ti dam zacni uz teraz aby si nasla taku co maju volny termin. A to v com ta oklamali?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?