Svadobné agentúry v okrese Žiar nad Hronom

Ahojcek ma niekto skusenosti so svadob.agenturami.....ceny a blizsie info....napr.velvet design nitra?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som zatial s agenturou Velvet design Nitra komunikovala iba telefonicky / mailom ohladom uvodnych informacii, takze moj nazor mozes brat velmi s rezervou, ale prvy dojem mam taky, ze si nie som ista, ze kto je zakaznik a kto ponuka sluzbu :) Trosku mam pocit z komunikacie, ze JA mozem byt vlastne rada, ze so mnou voobec komunikuju, lebo toho maju teraz vela, atd.... :) Ja som ich totiz kontaktovala teraz ohladom buducorocneho terminu a oni buduci rok riesia standardne vraj az od septembra.. Podla toho, co mam odkomunikovane, v skratke, tak standard maju vysoky a ceny tomu prisluchajuce.. Ako pisali, tak maju svoju uroven prace a svoju filozofiu.. Takze ak hladas niekoho podobneho, tak potom ich skus kontaktovat, vytvoris si spon vlastny nazor.. Ked niekto prispeje do diskusie aj realnymi skusenostami s touto agenturou, tak budem aj ja rada, kedze som v stadiu rozhodovania sa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@nina_46 ahojky :-) rada by som sa opytala, ako si sa rozhodla nakoniec a ci si este s agenturou velvet design komunikovala? dakujem za tvoje rady a skusenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Milé dámy, rada by som Vám dala do pozornosti agentúru Vivaldi, ktorá takisto pôsobí v Nitre a okolí. Našu prácu spolu s kontaktom môžete nájsť na www stránke, v prípade záujmu sa tešíme na spoluprácu s Vami.
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi Ahoj, prepáč, že až teraz Ti odpisujem. S agentúrou Velvet som už neskôr nekomunikovala, takže viac Ti už neviem povedať. Nakoniec som si vybrala jednu agentúru v Bratislave, kde som sa stretla s veľmi ochotnou pani, ktorá v pohode akceptovala moje požiadavky a zatiaľ som s našou komunikáciou veľmi spokojná. Uvidíme ako dopadne svadba :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?