Svadobná agentúra Tinka. Máte referencie?

Ahojte babizne, nemate nejake referencie ohladom svadobnej agentury Tinka z Popradu. Dakujem pekne
Odpovedať
takze naozaj nikto??? skoda
Odpovedať
Ahoj, pani z agentury mi sprostredkovavala cast vyzdoby na svadbu a myslim, ze jej pristup bol uplne profesionalny rychly priebeh a ceny prijemne.
Odpovedať
nepoznam skus najst na google / svadobne agentury poprad smizany spisska nova ves urcite nieco najdes
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj griska 11, mne robila svadbu prave svadobna agentura Tinka a poviem ti lepsie som si vybrat nemohla. Snazila sa splnit mi vsetky moje poziadavky a jej pristup bol fantasticky. Dokonca moji rodicia a teraz uz aj svokrovci boli z nej natolko nadseny, ze ju chcu pozvat k nam na grilovacku. Jednoducho, ak este stale hladas niekoho kto by ti pomohol so svadbou, tak je to jednoznacne agentura tinka. Ak chces kontakt, tak mrkni na ich stranku.
Odpovedať
Ja ju tiez planujem prizvat k pripravam, uz sme ciastocne dohodnute. Velka ochota a skvely pristup. Oslovila som tri agentury z okolia PP a tato sa mi veru najviac pozdava s korektnym pristupom. :-) Myslim, ze ani ty ani ja neolutujeme.
Odpovedať
Ahojte baby, ja som svadobnu agenturu Tinka oslovila asi pred dvomi mesiacmi. Svadbu sme mali tento vikend a hoci sme na pripravy mali fakt malo casu, vsetko bolo uzasne. Ludia z okolia sa zastavovali v kostole a fotili si vyzdobu. Vacsina z nich vravela, ze tak pekny vyzdobeny kostol este nevideli. No a sala? Jednoducho uzasna. Tinka z agentury aj s jej priatelom fakt vyzdobili vsetko do posledneho detailu tak fantasticky, ze sme zostali stat ako obareny ked sme to prvykrat uvideli. Takze baby, ak rozmyslate este stale nad vyberom svadobnej agentury, tak Vam fakt s cistym svedomim mozem odporucit prave agenturu Tinka. Slubujem, ze nebudete sklamani.
Odpovedať
Zaujimave, ze ajanjelikpp a pocahontaslc mate v profile napisane, ze ste mali svadbu 30.novembra 1999. My sme ich taktiez kontaktovali ohladom svadby a vobec sa nam nezdala byt profesionalna. Este aj jedna moja kamoska s nimi nema az taku dobru skusenost ale vraj su lepsi ako agentura Leilla.... Mne sa zda, ze ajnjelikpp a pocahontaslc je ta ista osoba, resp. ze by niekto z agentury ??? ;-)
Odpovedať
Ahoj ivetkan, neviem kto je anjelikpp ale ja som neuvadzala do profilu termin svadby, takte preto je tam napisane 30.novembra 1999. Mouzes kludne kontaktovat spravcu tejto stranky a ten ti potvrdi moj profil a aj to, ze ak niekto neuvedie do profilu termin svadby, tak sa pridava iny datum. A s obvinenim, ze to pise niekto z agentury si len dokazala, ze je uplne zbytocne pisat akukolvek reklamu, pretoze vzdy sa najdu osoby ako ty, ktore to popru alebo si nieco vymyslia.
Odpovedať
Ahoj, ja som nikoho neobvinila, len som polozila recnicku otazku... ]-( Len sa mi zdalo divne, ze ste obe mali svdbu 30.novembra 1999.... A s tymto datumom som tu nikoho uz nenasla. Zatiaľ... :-p Ja som len rovnako ako ty napisala svoj nazor - ved mame demokraciu, nie ? Pa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
My sme mali Tinku na nasej svadbe, zabezpecovala kvety, robila nam vyzdobu saly a tiez vyzdobu miesta obradu, kedze sme sa brali na luke. Musim povedat, ze je to absolutna profesionalka a aj ked sme na sluzby pomerne narocni, boli sme s nou velmi spokojni. Perfektne sluzby, super komunikacia, skvely vysledok, naozaj sa nam snazila vyjst v ustrety vo vsetkom a splnit nase poziadavky, aj ked sme obcas trochu vymyslali, kedze nasa svadba nebola uplne typicka :) Dokonca aj ked nastal trochu problem so salou, perfektne situaciu vyriesila bez toho, aby mna alebo zenicha akokolvek zatazovala. Oslovili sme na zaciatku aj agenturu Leila v Poprade, ti nam ale neboli schopni mesiac a pol poslat ani len predbezny rozpocet. Pani sa stale vyhovarala ze zabudla, ze ma pokazeny email a podobne hluposti. Povedali sme si, ze ked ma takyto postoj iba k objednavke, aky bude mat k samotnej praci? Vybrali sme si teda Tinku a bol to super vyber, nelutujeme a odporucame!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?