Svadobná agentúra Impuls. Poznáte ju niekto?

Profilova fotka
Zial som nenasla ziadne info o tejto agenture.Pozna ju niekto alebo ma dokonca skusenosti? Sidli v Prievidzi.Ma sa sustredovat hlavne na svadby v Bojniciach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mojka80. skúšala si ich stránku? ja som tam bola pozrieť a vizerá celkom dobre. skús to aj ty. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prave,ze som skusala a zdali sa mi byt sympaticki aj mi cennik poslali,ale na to,ze nikto nema s nimi skusenost...Neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mojka80. Az teraz som nasla tvoj prispevok a agenturu Impuls mozem len a len odporucit. Nam ogranizovali skoro celu svadbu a boli sme maximalne spokojni :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, mali ste už niekto cez túto agentúru svadbu v Ríme? Rozmýšľam o nej a bola by som vďačná za každú informáciu a skúsenosť. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, chcem sa aj ja podeliť o skúsenosť s touto agentúrou. V máji 2013 sme mali svadbu v Ríme, ktorú nám sprostredkovali. Pritom sme ich kontaktovali iba tri mesiace pred plánovaným termínom. Komunikácia bola od začiatku korektná, jasná a veľmi milá, cenník prehľadný, žiadne skryté poplatky... Komunikovali sme cez e-mail, ani nebolo treba cestovať k nim do Bojníc, čo bolo super, lebo bola tá dĺĺĺha zima a ja som bola tehotná :-) Svadobný deň bol úžasný, žiadne nedostatky, vybrali super hotelík a miesto pre hostinu... Veľmi sa nám ráta, že ich záujem neskončil zaplatením faktúry, kontaktovali nás opakovanie aj potom a vianočný pozdrav bol samozrejmosťou. Takže ja naozaj odporúčam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, obnovujem túto tému. Máte niektorá skúsenosti s touto agentúrou?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?