Svadobná agentúra či vlastná výzdoba? Koľko to stojí?

Koľko stojí výzdoba sály cez agentúru? Alebo je lepšie vyzdobiť si sálu vlastnými silami?
Odpovedať
Zalezi od toho, kde si to das robit, aku mas predstavu a aky rozpocet. Ceny su rozne. Obrat sa na agentury a porovnaj si. Podla mna je lepsie si to dat spravit podla svojej predstavy profesionalom a mat pokoj... a nie byt v den D nevyspata a znicena, lebo si do rana zdobila salu.
Odpovedať
@kuki23 my mame vyzdobu cez agenturu, ale ako spominala danaxi ceny su rozne, mne dali najprv rozpocet za salu 750e myslim a to bez navlekov, potom sme niekotre veci vynechali a teraz mame komplet vyzdobu(auto, sala, kostol+ kytica) za 1200-1300e...zalezi vsetko od toho co tam chces mat, mozes si najst aranzerku ktora ti to vyzdobu urcite lacnejsie ako agentura
Odpovedať
Profilova fotka
nam bude robit vyzdobu hotel v ktorom budeme mat aj sobas aj hostinu... vyzdoba miesta sobasa aj miestnosti bude stat 450 € .... mne sa to zdalo dost vela ! sama by som si vsak vyzdobu neurobila... nemam na to talent... a hlavne suhlasim s danaxi, ze byt vo svadobny den upachtena lebo budem robit vyzdobu, tak to nie...
Odpovedať
Ja mam vyzdobu za 240 eur, su v tom navleky na stolicky, stredovy pas na stol, banketove sukne, vazy svietniky a balonova vyzdoba. Vsetko vsak zalezi od poctu ludi, navlekov a co vsetko chces mat vyzdobene. Ja som s cenou spokojna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez zvolila agenturu. Ale mne zabezpecuju okrem vyzdoby saly, aut, autobusu, kytic, pierok, aj pohare, hudbu, odcepcenie atd. A pevne verim, ze budem max spokojna. Svadbu si chcem uzit. a presne ako danaxi, nemienim byt vystresovana a znicena. Takze, jednoznacne volim agenturu ;-)
Odpovedať
@puffu to nemyslíš vázne ze 1200 euro, prosím ta, čo v tom máš? zlato? ale teraz vázne, to je rozpočet na kolko osôb?
Odpovedať
@didu777 svetelna vyzdoba a latka na strop(400e), navleky na stolicky pre 110ludi(150e), lampionove lampy na strop 39ks + svetielka k nim(230e), aranzerka-vyzdobuje mi kostol, auto, kyticu a stoly v sale(400e), servitky(30e), menovky (20e) a to je asi vsetko...a este som kupovala lupienky za 50e
Odpovedať
@kuki23 sala zakladnu vyzdobu ma (navleky, masle organzu), no cez agenturu si zariadim zive kvety do saly, par balonov a servitky. Asi by ma to vyslo menej keby som si to zhanala sama, ale nechcem si robit zbytocne stresy,takze som volila agenturu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@puffu musím povedať, ze budeš mať hustú výzdobu, bude to pekné. a návleky na stoličky si dostala v dobrej ponuke. Ale za strop platíš podla mna moc.
Odpovedať
@didu777 tak dufam ze to bude podla nasich predstav a ze to bude pekne...:) sa uz nevieme dockat a verime ze tie financie budu stat za to...:)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiez rozhodli pre agenturu z Cadce..jedna z tych lacnejsich..a nelutujem,boli sme maximalne spokojni,mali sme to bez starosti, niektore veci som si spravila sama, pani z agentury mi ich bez problemov pripojila k vyzdobe,ked ju robila...cenu sme si dohodli...nebol problem s nicim. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali ez agenturu, i ked mam velke vytvarne citenie:o), bolo to super, bez stresov, a roboty. platili sme podla poctu hosti, bolo to 3,30 na osobu, a v tom bolo uplne vsetko, od servitok, vaz, kvetin, balonov....atd. mali sme 5O hosti, paltila som 3,30 x 5O, a nelutujem.Niektore veci som si dala svoje, ako menovky... ale ostatne mi pozicali oni. oplati sa dat si to urobit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
caute aj ja viem o niekom kto krasne a celkom lacnourobi vyzdobu.Zalezi aj na kvetoch ake si vyberies. Ak by si mala zaujemnapis mi ak uz niekoho nemas dohodnuteho
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vyzdobu dala robit agenture - vyzdoba saly 3,65 eur/osobu, kvety v sale 50e, kytica s pierkom 30e, kvety do kostola na hlavny a bocne oltare 50 e. Vyzdoba auta a stuhy na lavice v kostole su rozratane vo vyzdobe saly.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si vyzdobu a vsetko pripravujem sama postupne, a vyjde ma to na 3,75 na osobu, cize niekedy aj ked sa to nezda, sa tie agentury fakt oplatia,len si to treba dobre spocitat, ale zase ja mam radost,ze si to mozem pripravit sama :)
Odpovedať
Caute ja si robim vyzdobu sama, sala cca 120 ludi komplet s vazami a kvetmi, organzou, perlickami, svieckami, kamienkami, svietnikmi ma vysla na 350€, este si chcem urobit ikebanu na hlavny stol popripade ak by som sa na to vybodla pozicanie ozaj krasnej stoji 25€. Sice si to budem vsetko musiet naukladat sama, ale tak ako chcem tak to budem mat. :-)
Odpovedať
No ja som zhrozena z tych sum co tu pisete. Servitky za 30 eur? To musia byt asi komplet zo zlata :-. Ja by som za vyzdobu teda tolko nedala. Potah na strop? To co je preboha? :-N Mam pocit ze ta vyzdoba sa az moc precenuje niekedy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ono sa to nezda, ale aj tie materialy, ktore su pouzite na vyzdobu su niekedy velmi drahe. Napr. take servitky od spolocnosti Duni urcite, ale zase si kvalitne. My sme mali kombinaciu agentury a vlastnej prace. Zvolila som to tak, preto, lebo som sa nedokazala spolahnut na nikoho okrem seba :-) V kazdom pripade radim ak mate nad 100 ludi uvazujte aj o svadobnej koordinatorke. Odlahcite pracu blizkym a nebude v strese a uziju si Vasu svadbu. Vlastna skusenost. Ak by ste zhanali agenturu s primeranymi cenami a adekvatnymi sluzbami. Piste viem Vam dat kontakt. Prijemne svadobne pripravy.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrikazuzka napr. ja mam iba 22 ludi, ale aj tak som to dala robit firme. nechcem sa stresovat s tym, ze kde zohnat toto, kde tamto...kedy to ist ozdobit, kedy odzdobit..proste chcem mat den pred aj v den svadby klud, pianko :-)
Odpovedať
Ja si robím výzdobu sama, pripravujem si ju už cca 5 mesiacov - postupne a bez stresov...ja osobne som sa na túto časť tešila asi najviac, takže kvôli tomu som neoslovila agentúru, pretože som si toto plánovanie chcela užiť a myslím, že má výzdoba vyjde neskutočne lacno v porovnaní s týmito cenami...a okrem toho bude originálne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rysavka pokial si to sama chystas dopredu je to ine, ale ak si to vsetko budes chciet sama naaranzovat, tak bude kopec roboty.Nam vyzdobu stolov robila firma, ale stolicky sme si zdobili maslami sami a vermi 180ks masli dalo zabrat. Okrem toho sa riesilo kopec inych veci...2dni pred svadbou cela rodina nevedela, co skor. A to sme planovali postupne. Vsetko dopadlo vyborne, len rodicia si svadbu vobec neuzili...
Odpovedať
@petrikazuzka ja si to budem aranžovať deň pred svadbou spolu s družičkami, no a s pomocou čašníčok, ktoré nás budú na svadbe obsluhovať...verím že mašle dajú zabrať, ale ja žiadne nemám :-) moja výzdoba nie je náročná na prevedenie...samozrejme, že nám to určite bude trvať pár hodín, ale ja sa na to zdobenie teším asi viac ako na samotnú svadbu...to asi preto, že celý život túžim po svadobnej agentúre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ked uz sme pri vlastnej vyzdobe, neviete o nejakom velkosklade ako je Ginka, ale v Madarsku alebo este lepsie v Polsku?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si budem tiez sama vyrabat vyzdobu. V podstate vascinu veci mam uz nakupenu, uz iba nejake detaily - kedze som pevne rozhodnuta a nic nebudem menit. ikebany na stoly si poziciam zo svadobky a pierka pre hosti som uz zacala pomaly vyrabat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si robila vyzdobu sama, ale dalo mi to zabrat teda. Skus si porovnat agentury je ich vela... v mensích mestach je to lacnejsie, citala som tu, ze niektoré baby mali vyzdobu aj za 1 - 2 eura na osobu/bez navlekov, co je super cena.
Odpovedať
@annia a mohla by si mi na nu poslat kontakt prosim ta
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som mala od agentury, navleky, masle, stredove stuhy a to co sa dava na hlavny stol dopredu, aby nebolo vidno nohy a vyslo ma to 130 eur pre 54 ludi a lutujem ze som im nedala spravit celu vyzdobu, lebo pri robeni vyzdoby sme sa vsetci rozhadali, boli sme unaveny a nebolo to tak jednotne ako by to bolo od nich, samotne somarinky na stoly s kvetmi ma dokopy vysli viac nez ako keby som brala vyzdobu z tej firmy. Jedine co som rada ze som si robila sama je balonova vyzdoba
Odpovedať
@michala.s no vidíš neoplatí sa šetriť na nesprávnych miestach,za ten stres a únavu to nestojí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to som si povedala aj ja ale az po svadbe ale nevadi pekne to bolo tak ci tak ludom sa to pacilo a v sobotu bolo vsetko fajn
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?