Spiš - agentury, kameramani, fotografi

Ahojte, kto by mi poradil alebo ma nejake skusenosti s nejakymi svadobnymi agenturami, foografmi, kameramanmi na Spiši (okolie PP, SNV, KK, LE)? Nakolko zijem v cudzine je tazke vyberat bez niecich skusenosti. ma niekto skusenosti s hudobnou skupinou TINO? Dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali Tino, bola to druhá voľba po Jasper /tí už boli obsadení/ ale aj Tino boli super, boli sme spokojní ;-) iné neviem lebo výzdobu sme mali vlastnú, fotografa z KE a kameramana sme nemali.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
MOzem sa vas opytat ako sa zhruba pohybuju ceny fotografov a kameramanou? myslim kompetne balicky od fotenia nevesty a zenicha az po polnoc..dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nam vysli velmi v ustrety grand Hotely Spis s obradom vonku, vyzdobu nam robila pani Skarupova so Smizian trosku jednoduchsia ako som chcela ale bola fajn, Fotil nam uzasny fotograf Matus Pramuka link mam v profile... a Dj sme mali bratov Lunakovcov...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam kameramana V. Adamkovica z Levoce, je proste najlepsi...a jeho dcera je fotografka, tiez velmi sikovna, ked si objednas oboch, usetris a pride ti kamerovat aj fotenie...ma neskutocnu techniku, od auticka, cez zeriavy az po drom kameru.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Dobry den, termin mame este volny. Pokojne nas kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@dencah Dobrý deň, kľudne sa na nás obráťte, máme 5-ročné skúsenosti s organizovaním svadieb neviest, ktoré sú dlhodobo v zahraničí. Bližšie info cez IP, radi Vám zašleme nezáväznú, bezplatnú cenovú ponuku. S pozdravom Jana Dutková
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, my pôsobíme v Sp.N.Vsi a zabezpečujeme svadobnú výzdobu.... Máme tiež obchodík na Letnej 63/70, kde nájdete skoro všetko na svadbu (okrem šiat :D ) ...takže ak by ste potrebovali pomoc, sme tu ......:)
Odpovedať
Tiež prihrejem polievočku Matúšovi Pramukovi - link na fotky mám v profile. Pokiaľ chcete fotografa, ktorý má cit pre detail, je kreatívny, nefotí pózy a zamilované pohľady na príkaz, ale to, čo sa skutočne deje, tak je to jednoznačne najlepšia voľba.
Odpovedať
Ahojte, nemate niekto skusenosti s Foto Brincko Levoca?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?