Skúsenosti so svadobnými agentúrami

Ahojte, môj veľký deň ma síce čaká až koncom budúceho roka, ale už teraz premýšľam, že oslovím nejakú svadobnú agentúru. Tak by ma zaujímalo, máte s agentúrou dobré či nie moc dobré skúsenosti? Viete mi odporúčiť nejakú, ktorá sa mi postará od A-Z s najrozumnejšiou cenou? Veľmi pekne ďakujem veľmi pekne za každú jedno odpoveď :-)
Odpovedať
Keď tak čítam môj príspevok, zabudla som napísať, že miesto svadby ešte nieje rozhodnuté, čiže by bolo najlepšie keby agentúra vie zastrešiť aj Žilinu aj Bratislavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adkadanayova Dobrý deň sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej ;) Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe. P.S.: sme ten zlatý stred - Trenčín :) prajeme pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Milá nevesta, svadba je dôležitým dňom, ktorý si treba užiť bez stresu a starostí. S mojím tímom svadbaodzazitkarov.sk - pripravíme svadbu plnú emócií, dobrej atmosféry s dôrazom na dôležité detaily. Tím Zážitkárov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?