Skúsenosti s bojnickým cateringom VK Magurka

Dobry den, zaujimalo by ma, ci ma niekto z vas skusenosti s bojnickym cateringom Vk magurka, svatbu by sme chceli na bojn.zamku. Kvalita jedla a sluzieb. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@asdfhjkl Ahoj:-) My sme mali svadbu na bojnickom zamku, sice este minuly rok ale catering nam zabezpecovala ina agentura. Mas vyslovene zaujem iba o tu agenturu ktoru si napisala, ale si otvorena aj inym moznostiam?
Odpovedať
@lubka_hubka ahoj, som otvorena aj inym moznostiam, zatial si robim priebezny prehlad, len nezijem na slovensku, tak sa snazim aspon takto co najviac informacii pozohanat
Odpovedať
Profilova fotka
@asdfhjkl tak to chapem, mas k tomu dobry pristup. Ja som si tiez dopredu zistovala viacere firmy a nakoniec som sa rozhodla a bola som spokojna:-) A na kedy mate naplanovanu svadbu? Buduci rok, alebo?
Odpovedať
Ano, buduci rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@asdfhjkl tak to mas este nejaky cas, ale je dobre ze si si zacala uz zistovat nejake veci. Lebo cateringove spolocnosti si niektore babule zajednavaju aj rok dopredu. Aj ja som to tak mala dopredu zajednane
Odpovedať
@lubka_hubka Ahoj, vidím že tu riešite cateringovky, mohla by som sa ťa popýtať nejaké veci? Situácia je taká, že môj brat bude mať nabudúci rok cez lebo svadbu a chceli by aby im to všetko zabezpečovala cateringová agentúra. Všimla som si, že tu píšeš že niektoré baby si ich zajednávajú aj rok dopredu tak ma to trošku vyplašilo či ešte nejakú aj zoženieme ktorá bude mať voľný termín ktorý mi potrebujeme. Mohla by si mi dať nejaké rady, ktoré sú dobré a ktorú si mala ty na svojej svadbe? Veľmi pekne ďakujem už teraz za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska kludne sa ma mozes spytat co ta zaujima, rada ti odpoviem pokial budem vediet ;-) V ktorom mesiaci cez leto budu mat svadbu? Uz maju termin zajednany? Je to pravda ze niektore cateringove agentury su aj rok a dokonca aj dva roky uz vybookovane, ze nemaju ziadny volny termin. Na nasej svadbe nam zabezpecoval vyzdobu a jedlo catering josip a ich sme si rok dopredu zajednavali. Ale vsetko to zalezi aj od toho kolko ludi budu mat na svadbe. Oni vedia zabezpecit aj 5 svadieb za jeden den, takze si myslim ze keby zacnete teraz tak to v klude stihate. A ozaj kde budu mat svadbu? V ktorom meste?
Odpovedať
@lubka_hubka budú mať svadbu 1.7.2017, majú už zarezervovaný termín, pretože chceli tento tak si ho dostatočne dopredu zajednávali. Mohla by som sa ťa spýtať ešte že koľko ste platili za catering a výzdobu? Môj brat má za snúbenicu babu, ktorá pochádza z jednej dediny pri Prievidzi, takže tam budú mať aj obrad a aj hostinu
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska pekny datum si vybrali ;-) Co sa tyka tych cien, dost to zalezi od toho ake menu si vyberu. My sme platili 27€ za catering na osobu a plus 4€ na osobu za výzdobu. Ale mali sme najlepsie ceny, lebo co som si davala robit cenove ponuky este do inych cateringovych firiem tak ich mali vyssie. Z ktorej dediny pochadza? Ta agentura ktora nam to zabezpecovala ma pobocku v Oslanoch, to je tiez blizko Prievidze, nie?
Odpovedať
@lubka_hubka odkážem im, však som im ho pomaly vyberala ja, mne sa veľmi páčil ten dátum že to budú mať ľahko zapamätateľné a oni súhlasili ;-) To ste mali dobrú cenu, kamarátka čo mi spomínala tak ich vyšiel catering na osobu 40€ ale to bola iná agentúra, a to mi už prišlo trošku dosť. Ona pochádza z Kanianky. Nepoznám to tam dobre, ale pozerala som na mape že oslany sú skôr pri Partizánskom, ale zase ďaleko to nie je. Však oni chodia aj do iných miest robiť catering, či nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska odkaz:-) To mali fakt dost vysoku cenu za catering ale viem ze niektore firmy si davaju vyssie ceny. To zalezi ale aj od toho ako narocne menu si vyberu a co tam vsetko chcu mat. Aj ja som to pozerala na mape:-) Ano, oni chodia aj do inych miesta, takze toto by pre nich problem nebol. Vsak uz sa kontaktovali na najeku agenturu, ci este to nezacai riesit?
Odpovedať
@lubka_hubka ešte sa nezačali kontaktovať na žiadne firmy, neviem kedy začnú ale ako ich poznám si to nechajú na poslednú chvíľu a potom ma do toho všetkého budú zaťahovať. Ale musím ich popohnať aby vôbec nejaká firma mala ešte voľný termín. Ešte by ma zaujímalo aké ste mali vy menu? Keďže Vám dali takú fajn cenu, hm?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sonka_ryska tak ich trosku popozen aby uz zacali, aby potom toho nemali zrazu vela a malo casu nato. My sme mali menu: predjedlo to sme mali sunkovu rolku, polievku slepaciu a hlavne jedlo sme mali kuracie masko, 1/2 ryza a 1/2 opekane zemiaky a zeleninova obloha a potom samozrejme ze svedske stoly
Odpovedať
@lubka_hubka už som ich. Aj som im ukázala túto stránku a tieto príspevky od teba aby si prečítali a inšpirovali sa:-) Som zvedavá ako sa rozhodnú a ktorú firmu si napokon zajednajú. Dobré menu ste mali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska potom mi daj teda vediet ako sa rozhodli. Som zvedava ;-) Co hovorili ked si citali tieto veci ktore si tu piseme?
Odpovedať
Profilova fotka
@asdfhjkl Ahoj:-) Aj budete mať svadbu na Bojnickom Zámku? Som pozerala že si písala že by ste chceli mať tam, tak som bola zvedavá či aj budete mať. Kamarátka tam minulý rok mala a bola to krásna svadba len ten catering mala od inej firmy ako si ty spomínala
Odpovedať
@lubka_hubka áno dám ti vedieť keď sa rozhodnú, len to asi ešte chvíľku potrvá ako poznám svoju budúcu švagrinu, ona je tak nerozhodná že ktovie kedy sa rozhodne. Že sa tu toho veľa dozvedeli, dokonca budúca švagrina vravela že možno sa sem aj prihlási:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska len aby uz nebolo neskoro. Lebo tak ako sme si pisali tak cateringove spolocnosti si baby na svadby zajednavaju aj rok dopredu aby mali volny termin. Ale tak to uz hadam vie, vsak si jej to hovorila:-) Nech sa prihlasi, tu sa toho vela dozvie a nemusi vsetko riesit cez teba ;-)
Odpovedať
Baby moja sestra bude mať budúci rok svadbu a veľmi by chcela mať na Bojnickom zámku. Vedel by mi niekto povedať koľko tam taká svadba stojí a či keď už má vybratý catering tak či by jej ho dovolili na bojnickom zámku alebo musí mať priamo od nich? Ako to funguje? Vďaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirabell_ondriskova co ti viem poradit tak ked chces obrad na Bojnickom zamku tak to stoji cca 332€, ak teda samozrejme nie su obcania Bojnic, ak su tak tam je nejaka zlava. A co sa tyka toho cateringu tak to si myslim ze nie, ze bojnicky zamok ma svoj vlastny, ale aj tak na zamku mozes mat iba obrad a potom hostinu niekde inde. Ona chcela aj hostinu na Bojnickom zámku?
Odpovedať
@marusicka Ďakujem ti veľmi pekne za informáciu. Nie občania veru nie sú, takže zľavu by nemali. Poviem jej čo si mi napísala a som zvedavá či ju tá cena neodradí. No práve že by tam chcela iba obrad a potom hostinu niekde poblíž v kultúrnom dome, asi v Kanianke keďže z tade pochádza jej snúbenec. Spomínala mi že určite chce catering a asi aj niekoho na výzdobu pretože sa jej to nechce všetko samej robiť a zháňať ľudí a výzdoby a podobne. Preto som jej ponúkla že jej však pomôžem so všetkým len ona je komplikovaná osoba:/
Odpovedať
@lubka_hubka ahoj ;-) Som tu dlhšie nebola, tak preto až teraz odpisujem. Ale mám celkom dobrú správu:-) Už majú zajednaný catering :-) Napokon som ich do toho dotlačila aby to už začali riešiť, aby sa im nestalo že nebudú mať voľné. Švagrinka teda budúca si pozerala svadby ktoré robil josip a dosť sa jej páčila ich robota tak mu volala a dohodli si stretko. Tak som dosť zvedavá ako to všetko dopadne, ale hádam dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska v pohodicke, nic sa nestalo, vsak aj tak som ti pisala ze az potom daj vediet ako to dopadlo a ci si ich zajednali. Takze to rada citam ze mali este volny termin :-) Pan Mokran je mily clovek, takze si myslim ze sa nemusi bat stretka a ze vsetko dopadne dobre. Tak pekne chystajte a planujte aby na ich svadbe nic nechybalo:-)
Odpovedať
@mirabell_ondriskova Zdravim, obrad na Bojnickom zamku spolu s poplatkami pre matriku ak nie su obcania Bojnic vyjde na cca 450e, tych 332e platis priamo zamku, sek ti daju na matrike. Na Bojnickej matrike este platis 116e (poplatok za sobas a spravne poplatky) pokial nie si obcanom Bojnic. Dalej este platis poplatok za povolenie uzavriet manzelstvo pred inym matricnym uradom ako mas trvale bydlisko 16,50 pri podavani ziadosti o uzavretie manzelstva. Info su aktualne ku dnu 10.9.2016
Odpovedať
Profilova fotka
@arriane podla mna to su normalne vypalnicke poplatky
Odpovedať
Profilova fotka
@mirabell_ondriskova nie je zaco, este lepsie informacie co sa tyka obradu na Bojnickom zamku ti napisala arriane, tak si precitaj:-) To rozumiem, dost vela bab v tejto dobe to nechava na agentury aby s tym nemali nevesty starosti. Ak by si potrebovala nieco poradit, tak kludne sa mozes aj na mna obratit. Rada pomaham pri organizovani a vymyslani veci na svadobny den. Este ma to nepreslo od mojej svadby :D :D
Odpovedať
@arriane Už som si prečítala aj v internej pošte že si mi toto napísala tak sa ti chcem poďakovať za tvoje informácie. Pomohla si mi ;-) @marusicka veď toto, že baby to radšej niektoré nechávajú na odborníkov. Skúsim s ňou o tom pokecať či to tiež nechce tak riešiť a uvidím aký bude mať na to názor. Som rada že si ochotná nám pomôcť ;-) Koľko stál teba catering a výzdoba?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirabell_ondriskova vyskusaj a uvidis co ti povie. My sme za catering platili okolo 25€ na osobu, nepamatam si to uz presne ale tak do 30€ to bolo urcite a co sa tyka vyzdoby tak to sme mali za 4€ na osobu. Snad si to dobre este pamatam a ze som to nejako nedoplietla:-)
Odpovedať
@lubka_hubka to isté som jej aj ja hovorila, keďže tu dosť báb písalo že je milý a príjemný človek. Tak uvidím aké bude mať pocity, lebo hovorím že ona je dosť náročná. Som sama zvedavá ale v kútiku duše dúfam, že to prebehne všetko v pohodičke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka_ryska urcite ano, tu nie je dovod na stres alebo nejaku obavu. Bud sa dohodnu alebo nie. Neviem ci som sa ta to uz pytala, kde oni budu mat svadbu?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?