Poraďte tipy na svadobné agentúry pre netypickú svadbu

Ahoj, budúci rok by sme sa chceli s priateľom brať, no chcela by som niečo spešl a nie takú typickú slovenskú svadbu, ktorú mi núti hlavne moja babka :D Uvažujeme nad tým, že by sme sa poradili aj v nejakej agentúre, máte stým niekto skúsenosť? Nejaké vaše postrehy, rady a tipy na tieto agentúry?
Odpovedať
Profilova fotka
@terezka4 A jako o com sa chces radit? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezka4 Dobrý deň, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Máme radi tradičné, typické slovenské, ale aj netradičné svadby, kde sa kreativite medze nekladú :) Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem nezáväzný rozpočet. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezka4 Dobrý deň sme agentúra zo Senice. Ak budete mať záujem napíšte nám a môžme sa spolu stretnúť aj osobne a nezáväzne prebrať vaše predstavy.
Odpovedať
Tak o výzdobe, občerstvení, organizácii...o všetkom, neviem čo ti na tom príde zvláštne. Vydávať sa idem poprvý krát, tak sa v tom moc neorientujem :D A ďakujem určite zvážim, no chcela som nejaké osobné skúsenosti.
Odpovedať
@terezka4 Ahoj, neviem ci to bude dostatocne netradicne, no my sme mali svadbu v retro style a svadba vysla presne podla planu, nic krajsie som zatial nezazila. Vyuzila som sluzby pp production, ked tak mi napis a vsetko ti poradim a pomozem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme dve kreatívne sestry, radi by sme vám s vašou svadbou pomohli, poprípade aj len s určitou časťou vašej svadby. AK ČLOVEK CHCE, VŠETKO SA DÁ a týmto heslom sa riadime. Prvé stretnutie je BEZPLATNÉ A NEZÁVÄZNÉ. Pôsobíme v Trnave a okolí
Odpovedať
@minimiley Retro svadba znie super! Chcela by som vidieť nejaké fotky :) Napíšem ti správu.
Odpovedať
Profilova fotka
@terezka4 ahoj ani nevahaj a kontaktuju Luciu z Exclusive Events ktora bola jedna jedina ochotna ist mi vopred s mojimi naozaj nadstandardnymi poziadavkami - pozri si moj album 'Zrealizovane napady' s cim vsetkym sa ona musi kvoli mne zapodievat - super zenska a niektore veci si chce odo mna zobrat. :)
Odpovedať
@divoshqa Naozaj krásne fotky! Určite zvážim aj to, mám pár tipov, kam sa pôjdem popýtať osobne a uvidím.
Odpovedať
Profilova fotka
DObrý deň, ak hľadáte agentúru, ktorá vám splní všetky vaše netradičné a náročné priania, sme tu pre vás. Lepšie je dávať ako brať , no nie? Preto vám vyhotovíme cenovú ponuku aj návrh do 24 h a zadarmo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam svadbu v bohemskom style. Jednoznacne odporucam svadobne studio AMBIENTES :) odporucam pozriet fotky na Facebooku https://www.facebook.com/dekoracne.st...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?