Poraďte svadobnú agentúru a miesto v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte babulky, rada by som vás požiadala o radu, svadbu plánujem mať až na budúci rok asi v septembri ale bola by som rada ak by ste mi poradili niaku svadobnú agentúru s ktorou možno máte aj skúsenosti . Ďakujeeem
Odpovedať
ja som sa obratila na wedday. Zijeme a pracujeme obaja v zahranici, takze jednoznacne sme hladali agenturu, ktora ma skusenosti s pripravou svadieb hlavne pre pary ako sme my:) Vsetko s agentkou konzultujem iba cez mail. Uvidime ako to dopadne. Pozri si recenzie, nasla som viac agentur v BA ale nakoniec som sa rozhodovala medzi dvoma.
Odpovedať
Ja spolupracujem so svadobnou agenturou ivett a. A skvele vsetko vybavy sama popripade ked mas zaujem tak si nejake vecimozes zariadit sama je to len na tebe. A nakolko mame obmedzeny rozpocet tak som rada lebo aj ceny ma super. :) a som s nou nadmieru spokojna. Aj ked som bola uz zufala tak mi slvelo poradila a nasla mi presne vsetko podla mojoch predstav. :) keby si chcela kontakt tak ti ho mozem poskytnut. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@abusa to by bolo super ak by si mi mohla dať na tu agentúru kontakt, a sídlia v BA?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@uska_59 na wedday som počula že nevedia zvládnuť koordináciu, ale však neviem či ty plánuješ mať koordinátorku na svadbe :) ďakujem za rady:)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.kasolina.sk/o-nas/ ka je Katka, svadobna koordinatorka z hotela Kamila so je moje vyborna kamaratka, ma za sebou vela roznych eventov a je uzasne kreativna lina je kvetinarka linda za BA, urcite vedia za tebou prist kam treba nepoznam, ale su z BA http://www.wedday.sk/ http://www.lovelyday.sk/ tiez z BA, maju za sebou zopar celkom lukrativnych svadieb Vsetky sa daju najst na Facebooku aj s referenciami a fotkami zo svadieb
Odpovedať
Ahojte kocky))) Tak ked to pomoze tak poviem ze mala som skusenosti s PP Production. A ked nechcete pokazit svoju naladu a svadbu tak tuto firmu by som urcite ne odporucala.
Odpovedať
@abusa Ahoj, ten kontakt by sa zisiel aj mne:) Dakujem a pekny vikend! M.
Odpovedať
@matarka daj si www.svadobnestudio.sk stranku sice nema este dokoncenu ale je tam kontakt...
Odpovedať
@linda1405 www.svadobnestudio.sk/
Odpovedať
@abusa Dakujem velmi pekne! Idem vyskusat:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň radi vám pomôžeme s plánovaním a organizovaním vášho svadobného dňa...v prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus nasu novu aplikaciu svadbapodlamary.sk pomoze zorganizovat tvoju svadbu bez stresov, docitas sa v nej mnozstvo inspiracii, naplanujes si svadobny den, pripravis si zoznamy hosti, pozvanky a vela ineho
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte, na zaciatok by si mohla skusit Internetovu aplikaciu svadbapodlamary.sk ta ti pomoze bez starosti zabezpecit mnozstvo veci. A skus dnes vyuzit prilezitost a zaregistruj sa na jeden den zdarma:-) a daj na spatnu bazbu, ako sa ti aplikacia pacila :-)
Odpovedať
Ahojte, mám kontakt na výbornú agentúru. Robili svadbu mojej kamoške a bola maximálne spokojná http://www.shineproduction.sk/ urobia komplet všetko čo treba.
Odpovedať
ahoj, my sme boli maximalne spokojni s www.wedday.sk ;) mozem iba odporucit
Odpovedať
DJ ponúka svoje služby na tieto podujatia: Diskotéky,Stužkové,Svadby,Firemné večierky,Stretávky,Rodinné oslavy Referencie: Šamorín-Čilistov/Hotel Kormorán Čierna Voda/Hotel Kamila Eurovea Bratislava/Primi Široký výber skladieb a žánrov. Dlhoročné skúsenosti je zaručená zábava ktorú vám ponúkam od roku 1998. Kontakt na mňa 0914229328.
Odpovedať
Ahoj, viem dohodit agenturu co pracuje v BA :) mozem poslat do IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@nostress ahoj prosim ta mali ste pocit ze sa svadba pri pouziti agentury predrazi? stale vaham, nema prehlad kolko taka svadba pri pouziti gentury moze vyjst....dakujem
Odpovedať
@agira Ahoj urcite nie, ak povies agenture aky mas rozpocet a budes ich drzat "na uzde". Nam sa svadba agenturou vobec nepredrazila, mala som pevne stanovenu sumu na svadbu, ktoru som nechcela prekrocit a tak aj bolo. A za tu sluzbu a cas, ktory mi usetrili to stalo za kazdu korunu. ;)
Odpovedať
Ja som tiez pocula, ze agentura sa oplati. Dokonca niektore maju dohody s roznymi dodavatelmi a vedia vybavit vyhodnejsie tovar alebo sluzby ako keby ste si to vybavovali sami. Co sa tyka agentury v BA, kamaratka, ktora vybavila svoju svadbu naozaj rychlo a mala ju fakt peknu robi pre agenturu Svadby podla Ely, tak mozete skusit ich. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Radi vám pomôžeme s Vašou svadbou v bratislave riešime svadby celoročne :-) Pozrite si prosím našu ponuku priamo na tomto portáli, alebo na našej webovej stránke. Ak sa Vám páči naša práca radi Vám pripravíme ponuku ;-)
Odpovedať
Ahojte,baby,ja som mala svadbu v auguste a mala som skvelu holku, ktora mi vsetko zoorganizovala, vela mi tym odpadlo a ulahcila mi to.Vybrala miesto,postarala sa o vyzdobu aj catering,koordinaciu, my s mojim drahym sme si to aj vdaka nej uzili:) Skuste pozriet jej stranku:http://www.pompomagency.sk/svadobna_agentura_Bratislava.html
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme profesionálny tím fotografka, kameraman, DJ, vizážistka a dokážeme Vám zabezpečiť aj výzdobu /sála, kostol a svadobné auto. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte :) S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
@linda1405 ja mozem iba odporucit Decot2Love :) maximalne spokojnost, ustretovost, prijemna kocka -Erika, bez ktorej si nasu svadobny vyzdobu neviem predstavit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@daludapefotoavideostudio @agenturavyzdoby dobry den chcem sa informovat na svadobnu vyzdobu mozem poprosit info ci mate volny termin 19.7.014? Ak ano rada by som vam napisala mail ohladom cenovej ponuky Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@543 ahoj mozem ta poprosit o info ohladom tej agentury v ba? DAKUJEM
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
A co stoji taka svadobna agentura ? :))) rozmyslam, ze si ju objednam aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukiho radi ti pomozeme s pripravou svadby, pozri si nasu ponuku sluzieb a galeriu. :-).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?