Poraďte agentúru na svadbu v Bojniciach

Profilova fotka
Ahojte, som uz dva roky zasnubena a so snubencom zaciname rozmyslat, ze uz by sme konecne mohli tu svadbu aj zacat planovat. :) Zijeme spolu v zahranici (snubenec nie je Slovak) a tak rozmyslame, ze bude lepsie ak nam so vsetkym pomoze agentura - ak nas financne nezruinuje. Brat sa chceme v Bojniciach. Viete niekto odporucit nejaku dobru agenturu (s rozumnymi cenami), s ktorou mate skusenost prave v Bojniciach? A ked tak, ako to vychadzalo financne? Dakujem za info. :) Katka
Odpovedať
Profilova fotka
mozem vam v Bojniciach ponuknut odvoz veteranom, svadobnym autom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Sice máme sídlo v ZA a bývam v MT, ale pár svadieb sme už v Prievidzi - Bojniciach realizovali. Pokiaľ by ste mali záujem, môžeme sa v Bojniciach stretnúť a nezáväzne to prebrať.. podľa Vaších požiadaviek sa vieme dohodnúť i na Vami prijateľnej cene. Pekny deň. Majka
Odpovedať
Profilova fotka
@katja323 my sme mali svadbu v slavii v bojniciach. v ich priestoroch, zabezpecili nam (okrem vyborneho jedla) vyzdobu, kvety, vedia zabezpecit aj zakusky. jedine, co sme si my riesili bolo alko a nealko, ale mozno aj to by sa s nimi dalo dohodnut. ak chces viac info, kludne posli IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja odporucam studio Grace z Prievidze:) My sme boli velmi spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, som priamo s pd.ak este mate zaujem, kludne mi napiste do IP ake mate predstavy atd.mohli by sme sa stretnut a dat to dokopy samozrejme..za rozumnu cenu, pekny dnik :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Katja323..pre akú si sa rozhodla..ja som trochu zmätená..stretli s pani z Impuls (nádherne svatby no ja hotel reception nemusím a zámok nepojde z kvetmi a farbou akú chcem) alebo Complete párty Services je moja ideálna svadba..vonku pod zámkom a v stane!!! No neviem či organizuje iba svadby alebo i všetky papierovacky okolo!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?