Poradíte svadobnú agentúru v Bardejove?

Aku svadobnu agenturu mi odporucate? Ide mi najma o cenu...navleky na stolicky, banketove sukne, vazy , svietniky...cca 140 hosti... :)
Odpovedať
Profilova fotka
svadby podľa marry :)
Odpovedať
Profilova fotka
@larra2606 Dovoľte nám ponúknuť Vám naše služby. Výzdoby realizujeme aj v okolí Bardejova. Napr. 27.4.2013 budeme realizovať výzdobu v Raslaviciach. Našu prácu si môžete pozrieť tu v našom profile alebo aj na našej web stránke. V prípade, že máte záujme kľudne nás kontaktujte a pripravíme Vám ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vás, budeme radi, ak nahliadnete do našich albumov a pozriete si našu prácu. 90% fotiek, ktoré máme v albumoch sú naša práca. U nás nájdete široký výber svadobnej výzdoby. Našim cieľom je poskytnúť každej neveste rozprávkovú a jedinečnú výzdobu. Vždy sa snažíme vyjsť v ústrety každej neveste a splniť jej sen o svadobnom dni. Tešíme sa na stretnutie s Vami!
Odpovedať
@larra2606 Dobrý deň, pôsobíme v Prešove a realizujeme svadobné výzdoby v rámci okolia PO, VT, KE ako aj v Bardejove. Pokojne nahliadnite do nášho profilu na mojasvadba alebo na FB, kde nájdete foto z našej práce. V prípade, že Vás naša práca osloví, radi Vám zašleme cenovú ponuku. Snažíme sa vyjsť v ústrety každej neveste, preto každá výzdoba je iná - na základe požiadaviek a predstáv. Tešíme sa na prípadnú spoluprácu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň slečna Larra, pôsobíme v Bardejove. Kontaktujte ma ohľadom cenovej ponuky, alebo nás osobne navštívte. S pozdravom Julka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Dobrý deň aj ja by som potrebovala šikovných ľudí na prípravu mojej výzdoby na rok 2018 a to 18.8.2018 ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Dobry den. Kludne nam nam napiste spravu najlepsie na facebook Top Mariage aj so svojimi predstavami a vypracujeme cenovu ponuku. Zabezpecujeme vyzdobu, svadobne auto, vino, cepcenie a pod. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?