Poradíte špičkovú svadobnú agentúru v okolí Nitry?

Ahojte, rozmýšlala som nad svadobnou agentúrou nakoľko mám veľkú predstavu o výzdobe sály (nie klasiku). Vedeli by ste mi prosím Vás poradiť nejakú veľmi dobrú agentúru asi by bolo najlepšie z okolia NR, nakoľko sama som z Nitry? Prikladám nejaké fotografie :-) Vopred ďakujem za návrhy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ako firma zabezpečujeme štandartnú aj luxusnú výzdobu sál, kostolov a svadobných áut. V prípade záujmu sa s Vami rada skontaktujem a odpoviem Vám na akékoľvek otázky. Vzdialenosť pre nás nie je problém :) S pozdravom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@daludapefotoavideostudio je zamerom, ze vasa webstranka nefunguje a clovek je v sekcii zakaznik presmerovany napr. na stranku psich treningov?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, Vaše predstavy o výzdobe sú skutočne krásne a nezvyčajné a preto ak by sa Vám naša práca páčila radi by sme Vám ponúkli naše služby.V priebehu budúceho roka určite pre Vás pripravíme množstvo inšpirácií,ktoré Vás oslovia.
Odpovedať
Skus Guty.sk alebo LK studio - ti maju aj dekoracie ( LK decor)
Odpovedať
@baja12345 skús Flover, Jedna radosť, Ǎbientes alebo Výzdoby od Anny :) všetci majú krásnu a profesionálnu prácu :)
Odpovedať
Proaim cas ak najdete nejaku dobru agenturu z Nitry napiste alebo dajte link ak by bolo mozne .. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@baja12345 Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem rozpočet. Vybrali ste si veľmi zaujímavú, netradičnú kombináciu, páči sa nám Vaša predstava a máme radi výzvy :) Našu tvorbu si môžete pozrieť na webe alebo na FB stránke alebo aj priamo tu na mojasvadba. Momentálne máme na FB stránke súťaž, kľudne sa prihláste. Hlavnou cenou je výzdoba sály v hodnote 300 €. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barbakanka naša www aj profil na mojejsvadbe.sk funguje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@daludapefotoavideostudio Ani mne vasa webova stranka nefunguje, teda nacitat ju nacita, ale nic sa tam neda otvorit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?