Poradíte cateringovú agentúru v okolí Partizánskeho?

rada by som si vyzdobu robila sama avsak catering - ako je podavanie jedal a napojov a po celu noc sa starat o pozvanych hosti by som rada prenechala na profesionalov. Ak viete pomoct aj s vhodnym miestom pre moju svadbu v okoli PE ( nejaky kulturny dom, prip.restauracne priestory, kastiel pre cca 75 ludi?)
Odpovedať
Profilova fotka
pokial mas miliony na rozdavanie, kastiel cerenany je ta spravna volba...priemerna cena na hlavu je 400 euro...kulturak v PE je na 75 ludi dost velky a cena je cca 1000 euro za prenajom, Ulita PE ti nedovoli mat catering v ich restauracii, predsa si nenechaju ujst zisky, myslim, ze ziadna restauracia to nepovoluje, teda aspon o ziadnej neviem.... co sa tyka cateringu, poslem do ip, ked mi das vediet termin, aby si mi ho nahodou neuchmatla...:D spominane cateringy nepoznam.....snad som ti troska pomohla.... ;-)
Odpovedať
j_ank_a ahoj môžeš prosim ťa poslať aj mne kontakt na tu kateringovu agenturu lebo tiez nad tym silne uvažujeme a mam zatial len jeden typ Dakujem :D
Odpovedať
jednoznacne odporucam catering josip...nam robili na svadbe catering aj celu organizaciu a som spokojna velmi...aj moja sestra ho bude tento rok mat..
Odpovedať
Baby ak budete chciet mozem Vam tiez zaslat kontakt na jednu cateringovu sluzbu z Partizanskeho My sme s nou boli maximalne spokojny aj co sa tyka jedla aj cenove.
Odpovedať
forsythia -Ja by som určite zvažovala nad tým kaštieľom,je to prekrásne , alebo v reštaurácii.Čo sa týka kulturáku napr.v PE ako napísala j-ank-a,tak cena za starý kulturák je dosť,keďže iné berú cca 200€ a kulturák je kulturák(staré priestory). Svadba je len raz, tak ja by som brala nejaké pekné prostredie,nech je to proste aj na úrovni.A zase reštauráciu maté bez starosti. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojky aj ja budem mat Josip, zatial som s ich pristupom velmi spokojna. Kulturaky : skus Klatovu novu ves, videla som fotky vyzera to super. potom mas uherce, rajcany / len tam som si neni ista kapacitou / my mame v kostolanoch. Potom mas restiky ulita, kalinka, hotel david ... vela stastia :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?