Dobrá skúsenosť s caterigom Josip

Profilova fotka
Ahojte Chcela by som sa týmto príspevkom poďakovať tímu cateringu Josip a obzvlášť p. majiteľovi Jojkovi Mokránovi. Mali sme ich na našej svadbe 6.7.2013, Jojko nám robil catering aj starejšieho, hral na ozembuchu a spieval. Aj napriek tomu, že bol zranený, našu svadbu neodvolal a s veľkými bolasťami prišiel. Prácu zvládol tak bravúrne, že si nikto nevšimol, že ho niečo bolí. Za toto mu veľmi pekne ďakujem. Tiež za úžasné jedlo, ktoré bolo podľa naších požiadaviek, ba ich predčil. A čokoládová fontána ako bonus - super.. :) Jojko je flexibilný nielen vo svojom obore, ale zohnal nám aj super DJ, a harmonikára na odobierku.. Splnil každé naše želanie, a vždy, ked som potrebovala pomoc, bol tu... a preto mu patrí jedno veľké ĎAKUJEM... Možno sa nájdu ľudia, ktorý s ním nemali dobré skúsenosti, a preto sa budú snažiť poškodiť tu jeho meno, ale my sme s ním prežili nezabudnuteľnú svadbu, a nech si vraví každý čo chce, pre nás bol, aj je Nr. 1. ĎAKUJEME.... ;-)
Odpovedať
@j_ank_a my ich zvazujeme tiez, dik za referencie... a to, ze tu niekto bude pisat zle veci na p. Mokrana je normalne, ludia niesu nikdy spokojny k dokonalosti a aj tam, kde nic nieje hladaju chyby...
Odpovedať
Profilova fotka
@nevestaterka ahoj.. no to mas pravdu... ak by si chcela kontakt, kludne ti ho poslem do spravy...
Odpovedať
@j_ank_a @kristys baby, a mohli by ste mi na pana Mokrana poslat kontakt??? ja mam len mail, a to mi pride take neosobne... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevestaterka posielam IP
Odpovedať
@j_ank_a dakujem ti pekne, uz som mu volala, zda sa byt fakt super...uz sa tesim na stretnutie...a na buduci rok ma vraj nejaku akciu na navleky a banketovu suknu zdarma pri objednani cateringu, tak sa moc tesim, snad sa dohodneme...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
My sme mali svadbu teraz v sobotu a catering nam robil pan Mokran. Nemenila by som teda ani za nic!! Ma uzasny pristup, velmi ochotny, vsetko zabezpeci, kazdy jeden clen jeho personalu je spickovy, jedla chutovo vyborne, pochutka aj pre oci, nielen jazycky! Ja jednoznacne odporucam!!!
Odpovedať
Aj my sme mali svadbu teraz v sobotu. Jedlo bolo výborné a čašníci sa o nás perfektne starali. Nemám čo vytknúť. Veľmi pekne ďakujeme cateringu Josip a pánovi Mokráňovi. Vrelo odporúčam!
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme ho mali ako catering.. :-) aj ako starejšieho
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mať Josip catering budúci rok na svadbe, tak sa už teším :) z každej strany sú pozitívne ohlasy :) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Včera sa mi ohlásil p. Mokráň, že už zabezpečujú aj nakomplet výzdobu aj kvety. Majú už vlastných aranžérov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?