Zvládnem svadobnú výzdobu sama?

mam na to celkom chuť pustiť sa do toho aj sama, aj času je dosť ale trochu sa bojím skôr tej pred svadobnej paniky a či sa to bude stíhať a či toho nebudem mať málo atď. máte s tym niekto skúsenosti..??
Odpovedať
teraz je moderne si platit este aj niekoho, kto bude zdobit. to volakedy nebolo a bolo to super. moje sestry, moja maminka a jej kamaratka nam spravili vyzdobu a bolo to super a z lasky. a nemuseli sme platit tisice za taku blbost, ako je vyzdoba.
Odpovedať
Ahoj ja som si robila robila výzdobu pomocou kamarátok a kamarátov a rodiny a môjho manžela. Výzdoba bola pekná, požičala som si návleky a mašle za 1 euro ks a obrusy a banketovú sukňu, ostatné som si kúpila sviečky, organzu, svietniky, servítky..... Pozri si môj album pre inšpiráciu. Ja som mala výhodu, že prevádzkarku som poznala a mala som sálu požičanú od štvrtka , tak sme mali dosť času na výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiež chystám robiť si sama výzdobu ... keď si vezmeš kamošky na pomoc tak to podľa mňa zvládneš a bude to podľa tvojich predstáv :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vyzdoba sa da zvladnut, ked ti pomoze rodina, kamaratky...Ja osobne si vsak myslim, ze je lepsie, ak sa o to za teba niekto postara a ty budes mat o starost menej a budes sa moct venovat samej sebe.Hodnotim to podla seba, mne zaberie vela casu, aby som bola krasna (o: vela spanku, kadernik, vizazistka a na vyzdobu by mi uz potom nezostal cas. Vela kamaratiek si robilo vyzdobu samo, vacsinou vecer pred svadbou. Neskor vsak konstatovali, ze to bol zhon, vacsinou s vyzdobou skoncili neskoro v noci a zvacsa im potom este musel pomahat personal zariadenia, kde mali hostinu. Vacsinou totiz nebola moznost vyzdobit priestor skor ako v predvecer akcie...
Odpovedať
jednoznacne sama, ja som to tak robila, urcite ti niekto s tym pomoze a bude to len a len tvoje,
Odpovedať
Profilova fotka
z mojho pohladu je to jednoduche.....nemam esteticke nadanie a trpezlivost na take veci, tak som to nechala na personal restauracie, len som si vopred vybrala, aka vyzdoba sa mi paci....mam o starost menej, ked si predstavim, ze kamosky mam rozlietane po svk, mamina bude mat starosti s inymi vecami a podobne...v den svadby to neprichadza do uvahy, a den pred svadbou budem vyzdobovat doma, nebude toho vela, ale predsa....v cene vyzdoby je samozrejme zaratane aj jej (odpratanie) po svadbe, takze ani s tym nebude problem...na stastie, nepotrpim si na ziadne extravagancie, ani mini detailiky po stoloch, mam rada jednoduchu eleganciu a taka bude aj moja vyzdoba, hodi sa to k stylu restauracie, tak som rada, ze mam o starost menej, ale mozno aj o to viac zaplatim (cela vyzdoba ma vyjde na cca 400 eur).....klobuk dolu pred nevestickami, ktore si vedia vyzdobit same, a maju odvahu do toho ist, uprimne obdivujem :) a drzim palceky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucianna11 určite choď do toho, ja som si tiež robila väčšinu sama s pomocou rodinných príslušníkov a bolo to super! :-) Mne osobne by sa nepáčilo aby som prišla na svoju svadbu a keď sa pozriem okolo vidím tú výzdobu prvý krát..... priebežne malé veci som si pripravovala počas roka ako pierka pre hostí, menovky, menšie nákupy a celková výzdoba nám zabrala 2 dni pred svadbou, štvrtok a piatok a bolo to na nezaplatenie ;-) pozerať sa na to ako sa celá sála zrazu mení, bol to super pocit :-)
Odpovedať
ja som sa rozdohla tiez obratit sa na firmu, hoci som zvazovala aj vlastnu vyzdobenie . Opustila som od toho z viacerych dovodov, hlavne z nedostatku casu, a slabeho estetickeho citenia. Som si taktiez vedoma toho, ze zdobenie vecer pred svadbou, by bolo pre mna extremne stresujuce, nakolko by sme mali na starostli este kopec inych vybavovaciek a rovnako potom aj odzdobovanie po svadbe, kedy bude toho pratania tiez az az. Na zdobenie som si nasla firmu, ktora mi aj s navlekmi vyzdobi salu pre 100 ludi do 200 €. (ak chces viac info tak posli IP)
Odpovedať
Ja si tiez idem robit vyzdobu sama, len navleky a vazy si poziciam. Podla mna na internete je kopec inspiracii.Veci ako gulicky do vaz, lupienky, masle a pod. veci som si objednala z netu. Nerada by som bola, kebyze som prisla do saly a nebolo by to podla mojich predstav a uvidela by som tam napr. storocne svietniky alebo neviem ake vazy. Tak si urobim sama a mozem byt tak maximalne na seba nahnevana :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si povedala to isté čo väčšina báb, že si všetko spravím sama - a už by som do toho nešla, keďže som veľa vecí nestihla v tom časovom a emočnom strese 8-)
Odpovedať
....my sme tiez robili vyzdobu sami a bolo to v pohode, pokial si cas spravne rozplanujes, tak vsetko budes stihat a dokonca si popri tom uzijes aj kopec srandy ... ja s manzelom sme sa pri tom nasmiali ... a vobec nelutujeme, ze sme si neobjednali nejaku agenturu, ktora za to pyta hrozne peniaze-cest vynimkam.
Odpovedať
Profilova fotka
Výzdobu netreba kŕmiť, dá sa pripraviť aj v predstihu a určite sa dá zvládnuť aj vo vlastnej réžii. Z mojej skúsenosti: srandu si užiješ len ak ti bude pomáhať rodina, kamošky, nastávajúci.... ak budeš na všetko sama, nebude to také veselé. Držím palce!
Odpovedať
Článok sa načítava...
neboj sa moja zvladnes to... to sa len kazda nevesta boji a radsej vysoli velke peniaze na to, aby jej to spravili ini, ale ved mas dost casu pred svadbou pomalicky si vsetko pripravovat a nejaky stvrtok - piatok nabehnut do saly a uz si to len urobit a pripravit podla seba
Odpovedať
Aj ja si budem robit vyzdobu sama. Svadbu mame az v juli, ale uz mam na vyzdobu vsetko nakupene. Predstavujem si ju taku jednoduchsiu, o to vsak krajsiu :-) Bude ladena do cerveno biela. Stredom cez stol cervena siroka organza, cez nu uzka biela. Sviecky, a vazicky s kvetmi a drobne kamienky po stole. A nalveky na stolicky s maslou. A to uplne staci, si myslim. A samozrejme nesmu chybat baloniky po sale :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Robila som si vyzdobu sama a mala som opačný problém-mala som toho práveže priveľa a strašne veľa vecí som vôbec nepoužila :))))) http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/mii... odtiaľto začínajú fotky výzdoby :)
Odpovedať
Ja som si tiez robila sama a isla by som do toho znova. Dokonca mi restauracia dala salu az v sobotu rano, lebo v piatok tam bola svadba. Ale nebolo na tom nic tazke, s manzelom sme mali vyzdobu hotovu za dve hodiny pre 80 ludi a to sme davali navleky na stolicky, viazali masle. Ale taniere, pribory, pohare nam ulozila restauracia. Ja som si doma nachystala servitky do krabice, sviecky, sisal a vsetko co bolo treba, v sobotu rano sme krabice vylozili a len rovno ukladali. Zaklad je vediet co chces - ak v tomto mas jasno, tak je lahke si tu vyzdobu urobit. Popravde nechapem co na tom agentura robi cely den, lebo vyzdobu som mala fakt do dvoch hodin hotovu a presne podla svojich predstav, nic odflaknute :) Veci som nepredavala po svadbe, stalo to smiesne peniaze vsetko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?