Živé lupienky ruží na výzdobu

Ma niektora z Vas skusenosti s vyzdobou zo zivych lupienkov cervenych ruzi? Nechcem totiz velke a vysoke kytice na stoly a umele kvety velmi nemusim..len sa obavam, ci zive lupienky vydrzia ako-tak schopne aspon do vecere... :-)
Odpovedať
neboj sa ako tak schopné ti vydržia ak budú čerstvé, ale asi to nebude veľmi lacné, teda ak chceš po "tri" lupienky na stôl tak áno :)
Odpovedať
lupene by mali vydrzat dost dlho si myslim ... a preco by mali byt prave drahe...to musia byt kvety z kvetinarstva? ide podla toho kedy je svadba ...ak pocas sezony tak nieje problem si zohnat lupene od niekoho kto pestuje ruze lebo tie v kvetinarstvach su predsalen iny typ ako tie co bezne ludia pestuju na zahrade ... a ked ide iba o lupene e nie celkovy vyzor kvetu tak problem nevidim....aj knam obcas vedeli prist dievcata z kostola ze by potrebovali na ozdobenie lupene ruzi a dali sme im len tak zadarmo plny kosik kvetov :-) tak len smelo do toho :-)
Odpovedať
znamy je kvetinar, ruze pestuje, takze by som bola priamo pri zdroji :-) velmi sa mi ta myslienka paci, aj ked viem ze to asi nie je uplne bezne... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
vedeli by ste mi prosím niekto povedať v akých cenách sa pohybuje balenie takýchto lupienkov zo živých kvetov? ďakujem :)
Odpovedať
My sme to urobili tak, že všetko bolo vyzdobené deň predtým. V sobotu sme kúpili v Lidli čerstvé ruže a odniesli do hotela. Tam už bola dohoda, že oni tie ružičky obtrhali a lupienky rozsypali po stoloch tesne pred naším príchodom a vydržali pekne až do rána bieleho.
Odpovedať
pozor len nedávať živé lupene na zem lebo zvyknú špiniť šaty zlvášť biele
Odpovedať
Profilova fotka
treba dávať pozor, červené lupene okamžite všetko zafarbia a ide to dole len chemicky....
Odpovedať
ja si to skor po cenovej stranke neviem nejak predstavit.. to by vyslo hrozne vela.. a po druhej, ruze su nachylne na nedostatok vody.. myslim si, ze by tie lupienky mejak moc dlho nevydrzali.. mozno by bolo fajn, ak by si si kupila jednu ruzu a vyskusala..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?