Živé kvety alebo umelé kvety na svadbu?

Profilova fotka
neviem sa rozhodnut...niektore umele vyzeraju tak nadherne :) co by ste volili vy? aj co sa tyka financnej stranky? bude to svadba s cca 80 ludmi, 9 stolmi...
Odpovedať
Profilova fotka
určite čo sa týka finančnej stránky tak lačnejšie ťa výjdu umelé kvety ale nie je nič krajšie ako živé kvety ktoré aj rozvoniavajú. Musíš si to poriadne premyslieť, ale svadbu máš raz za život a tak by som určite zvolila živé kvetinky:-)
Odpovedať
zive kvety su o vela krajsie ako umele. Aj ked je pravda ze niektore tie umele vyzeraju ako zive, ale nie je to ono. Zive aspon vonaju:-)
Odpovedať
podľa mňa umelé nikdy nebudú vyzerať ako živé, a najmä keď ich chceš mať "na očiach" na stoloch... kebyže máš 200 ľudí a že ich treba veľa, je to finančne nákladné ale na taký menší počet ľudí a 9 stolov by som určite volila jedine živé kvety :-) radšej ušetriť inde, ale na výzdobe a kvetoch na úkor umelých určite nie
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si myslim ze zive su len zive a umele kvetiny ich nikdy nenahradia. Takze radsej investovat do zivych, to je moja rada;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som už na svadbe kde mala kamarátka aj umelé kvety ale poviem Vám pravdu, bolo to vidieť že sú umelé a nebolo to až také pekné ako keď sú kvety žive
Odpovedať
Živé, živé a ešte raz živé .... dnes sa dajú naaranžovať aj živé kvietky v cene umelých takže nie je o čom premýšľať :) smelo do živých :D
Odpovedať
Profilova fotka
No my budeme mat zive aj napriek tomu ze snubenec je astmatik vybral ruze budu mat zavrrte puky ine mat nemozme nevydrzal by to.
Odpovedať
Profilova fotka
Niet nad zive kvety:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ak mozem odporucit daj na stoly zive kvety naozaj to ozivi priestor velmi, ja som si dala umele tam kde to vyzadoval iny priestor a vyplnila aj papierovymi kvetmi. A usetris viac ak si sikovna a kupis si rezy kvety a naaranzujes si ich sama. Ja som to dokazala spravit s 2 babami a stihli sme narezat naaranzovat a este aj vypit popri tom do 2 hodin :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez za zive.. :) krasne rozvonaju priestor.. my sme mali zive a nemenila by som :)
Odpovedať
Určite živé :) umelé kvety, ktoré vyzerajú suprovo a ako zive, tak tie veru az take lacné nie sú :) 9 stolov, 9 vaz..kvety podľa toho v akom období máte svadbu, v každom sa daju nájsť aj lacnejšie ktoré budú vyzerať krásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
pridávam sa k dievčatám, som jednoznačne za živé a ako píše @giziinka ak by si chcela umelé, ktoré vyzerajú fakt perfektne, tak aj za tie si zaplatíš. A proste svadba je taká udalosť, že tam patria živé kvietočky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Myslím si že väčšine žien sa páčia len živé kvety. Však ako by si reagovala keby ti tvoj priateľ doniesol kytice z umelých kvetov? Určite tak nepoteší ako keď je kytica zo živých:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zboznujem zive kvety a neviem si zivot bez nich predstavit:-)
Odpovedať
taktiez sa priprajam do spolku dievcat ktore su len za zive kvety.. A myslim si ze autorka uz aj pochopila ze neni nad zive kvetinky:-) Takze nemas nad cim premyslat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja si davam do vyzdoby umele.viem, vela ludi to zavrhne, alez aliexpresu si objednám tie prenadherne tulipanky a urobim z nich minikyticky,aj tak na stoly potrebujem 6ks váz,do kazdej dam 5tulipankov.Plus este na hlavný stôl.po svadbe chcem urobit vacsie kyticky z nich rozdelim to a dam na hroby.a nejake si mozem nechat aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
ja asi teiz volim umele kedze mam svadbu 25 februara a niesu vtedy najlacnejsie kvety :D :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?