Zdobili ste si sálu samé alebo vám ju vyzdobili?

Ked ste si rezervovali salu na svadbu ozdobovali vam ju komplet oni alebo ste museli este aj vy
Odpovedať
Záleží to aj od toho že ako ste s nimi dohodnutý, či vám oni budú robiť výzdobu alebo si zajednávate extra firmu teda aranžérky ktoré vám to vyzdobia. Ale pokiaľ máte výzdobu od nich zajednanú tak by vám mali celú spraviť
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží, od toho aká sála a čo majú k dispozícii, niektoré sály majú inventár v cene ( vázy, návleky na stoličky, mašle, servitky...) že vám stačí len aranžérka na kvety. Musíte sa spýtať už priamo na mieste, čo všetko máte v cene...Je to určite veľmi individuálne .
Odpovedať
My ked sme mali svadbu tak sme si rezervovali salu ale vobec sme v nej nemali vyzdobu. Takze vsetko sme si riesili externe. Zajednali sme si firmu na vyzdobu a uz oni si doniesli svoje obrusy, navleky aj uplne vsetko co bolo treba
Odpovedať
Profilova fotka
my máme na gymnáziu takže výzdobu si musíme zabezpečiť my :) zhodli sme sa, že agentúru nechceme lebo pýtajú veľa a vieme si to pekne a jednoducho vyzdobiť aj samy :D
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim si, ze salu tu malokde vyzdobia. Vyzdobu si budes musiet zabezpecit cez inu agenturu alebo sama...Moja svagrina napriklad mala stastie, jej pri rezervacii saly ju aj vyzdobili. Takze nemusela zhanat niekoho kto by jej s vyzdobou pomahal... Treba sa opytat pri rezervacii.. Ja spriatelom som sa o to nezaujimala, my sme si zajednali salu a extra agenturu na vyzdobenie saly :-)
Odpovedať
@iam24 v tom stebou súhlasim. To je najlepšie, keď si vyzdobíš sálu podľa svojich predstáv :-) Dáš si tam čo len ty chceš a aj finančne ťa to vyjde lacnejšie. A veď myslím si, že to až tak veľa času nezaberie. A určite si to budeš užívať a keď ti hostia budú chváliť vyzdobenú sálu tak sa aspoň môžeš pochváliť.
Odpovedať
Profilova fotka
My si taktiez budeme samy zdobit salu. Pride mi to vela kolko si pytajú za zdobenie. Uz aj v niektorych salach ti vedia pozicat ci svietniky vazicky alebo hoc co :) a urcite to vyjde lacnejsie ;) Aspon mne osobne pridu pomoct kamarky a s rodiny mlade dvievcata ;)
Odpovedať
my si neplanujeme zdobyt salu sami. Vyzera to tak, ze na to nebudeme mat dostatok casu a nemam ani koho, ze by mi pomohol. Viem,ze je to skoro nad tym rozmyslat mozno ale v takychto veciach co sa tyka casu mame v tom jasno :-)
Odpovedať
Ahoj. My sme mali výzdobu sály v cene (reštaurácia sa o všetko postarala). Vybrali sme si farby mašlí na stoličky (poťahy biele), svietniky, farby a vzor servítok a kvetov. Vlastnú som si robila len výzdobu na stenu za hlavným stolom, kde som dala naše fotky a veľa ľuďom sa to páčilo. V piatok, keď pripravovali sálu, som mala kopu roboty s výslužkami a inými vecami, tak neviem, ako by som to stihla sama :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?