Zapožičanie svad.výzdoby TN, PD a okolie

Profilova fotka
Mam zaujem o zapozicanie návlekov na kancelarske stolicky, masle...popripade jutovu stolu s cipkou, ozdobny obrus na hlavny stol a este neviem ako to presne nazvat :-D ozaves na zakrytie steny za hlavnym svadobnym stolom. Poradte prosim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pipi1416 skús catering 5S napíš im na fb správu :)
Odpovedať
@pipi1416...Dobrý večer ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti,svadobna kytica,menovky,menu,taktiež požičiavam veci ako su návleky,stuhy,svietniky,obrusy a ine....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomožem. :) S pozdravom a prianím pekného večera Svadobna agentura Erika
Odpovedať
Profilova fotka
@pipi1416 Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pipi1416 dnes som sa pýtala a zapožičiavajú výzdobu :) Inak ak chceš v nedeľu chystajú výstavu vo Veľkých Uherciach,tak sa môžeš s nimi osobne stretnúť,popýtať sa,popozerať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@doda4 kto zspoziciava? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mohla by som ti požičiat svadobné návleky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pipi1416 Dobrý večer, požičiavame takmer kompletný inventár, veľa farebných variant, vo viacerých prevedeniach (organza, satén, čipka) viac info rada poskytnem v správe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer,pozrite si našu ponuku vecí na prenájom-máme všetko čo potrebujete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?