Zakrytie stien v sále

Ahojte, sálu máme peknú, avšak majú steny, ktoré sú škaredé a potrebovali by zakryť. Rozmýšľali sme nad záclonou, avšak v obchode by nás to vyšlo cez 100 € a toľko investovať zase nechceme. Steny sú dve, každá rozmerovo 6X3,5 m. Vedeli by ste nám poradiť, čo s tým? Poprípade vedel by nám niekto požičať záclony, resp. niečo na zakrytie stien? :) Ďakujeme ;) Svadba je 16.9.2017 v Smrdákoch.
Odpovedať
Ahoj, natrafila som na nejaké fotky na nete, ktoré by sa ti mohli hodiť :) Ide síce prevažne o ozdobenie oltárika, ale pokojne si takto nejako môžeš vyzdobiť aj spomínané steny. Takže buď niečo z krepového papiera či stužiek, nejaké origami, ozdobný papier s textom, balóniky, živé kvety (stačia zelené lístky), alebo hoci len vaše fotky :) Alebo... ak sa ti záclony zdajú drahé, kúp si len obyčajný tyl, prípadne aj farebné, a zaves to na steny :)
Odpovedať
Ten záves z tých papierových labutiek sa mi zdá byť najkrajší. Ako samotnú by ma vôbec nič takého nenapadlo. Je to originálne, jednoduché a hlavne si to človek dokáže spraviť sám. čo mi príde také osobnejšie, keď človek do niečoho vloží vlastnú energiu. O to je to aj krajšie a v neposlednom rade, takto človek dokáže ušetriť aj nejakú tú korunku k dobru.
Odpovedať
a keby sa nasvietili farebne tie steny su stale skarede?
Odpovedať
tiez ma napadlo to nasvietenie. steny by dostali farbu a hned by inak vyzerali a to by nebola ani draha polozka. Ale napadli ma este balony. tie by tiez nevysli draho a ak budete mat nejake deti na svadbe, tak by sa s nimi aspon vyhrali a popravde, po jedle a vo vire zabavy bude malokto riesit ake su steny, ci su skarede alebo nie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?