Wedding tree

Kde zohnat? Ake boli ohlasy na weding tree u svadobnych hosti?
Odpovedať
Ahoj Katka, vieme Ti ponúknuť takýto svadobný strom, s rámom aj bez rámu, ako budeš chcieť. V prípade záujmu ma prosím kontaktuj. Mala som ho sama na svadbe, nikto to nepoznal, napriek tomu mal úspech. Po našom tanci sme obaja šli k stromu a obaja sme naň dali odtlačky a potom to už šlo, ľudí to bavilo:-) so špinavými prstami problém nebol, hneď vedľa sme mali vlhčené servítky. Ja za seba strom odporúčam, máme peknú pamiatku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Svadobné stromy zatiaľ ľudia na Slovensku až tak nepoznajú, takže hostia majú prekvapko :) našťastie príjemné.. a ženích s nevestou tiež, keď nájdu krásne vyzdobený strom na konci svadby. Podľa mňa je to krásna pamiatka na svadobný deň hlavne vďaka tomu, že si ho po svadbe môžeš dať na stenu. A kde sa dá zohnať? Môžeš si ho buď vyrobiť sama (ak chceš mať DIY svadbu :) ) alebo objednať.. videla som viacerých predajcov aj na sashe.sk (teda okrem seba :-D ). Existujú maľované, kreslené aj tlačené, podľa toho o aký máš záujem a na akého predajcu natrafíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte som chcela napísať, že je to aj super svadobný dar :-) my sme ho darovali švagrovcom, "nainštalovali" sme ho v sále na stôl spolu so všetkými pečiatkami, fixkami a servítkami a mal úspech... len musíte nenápadne zistiť od nevesty či neplánuje niečo podobné a modliť sa, aby ho nedaroval aj niekto ďalší z rodiny :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mame ich aj u nas... kuk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?