Vyzdoby svadieb

Ahojte baby. Chcem sa spýtať..mozno to sem ani nepatri ale by ma zaujimal vas nazor.. chcem sa zacat venovať kvetinovym vyzdobam na svadbu a tak...... viem se to bude ťažké rozbehnit..nakolko kazda nevesta chce mat typ-top vsetko... takze by som len chcela vediet ci by vam ako buducim nevestam stacili fotky s ikebanami,kyticami alebo by ste to potrebovali vidiet v svadobnej sale....zo zaciatku nechcem natom zarabat..staci ak sa vratia naklady za kvety a cestu... beriem to ako hobby a zalubu. Dakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Profilova fotka
zaleží na tom či si to vie daná nevestička predstaviť :) také čo majú fantáziu už si to vedia predstaviť všetko spolu ako to bude vyzerať, poprípade dajú ešte nejaké návrhy čo tam ešte pridať, tým to stačiť bude ale ja napríklad som taká, že keď mi niekto ukáže ja neviem obrus a ešte nejaké doplnky a povie mi, že bude to takto a takto tak si to neviem úplne presne predstaviť. možno by bolo dobré keby si na začiatok len tak na nečisto nazdobila nejakú sálu, nafotila to a to potom ukazovala nevestám :) ale držím palce aby sa ti to podarilo a mohla si sa živiť tým čo ťa baví :)
Odpovedať
@danielicka dakujem pekne za nazor :) zatial začínam len tak ze kytice,ikebany a potom by som chcela oslavy narodenin a az potom svadby ked si budem ista :) Ale aj tak bude tazke prvu svadbu uchytit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna to stacit bude. Nevesta ma svoju predstavu co by a ako chcela aj tak sa vacsina prisposobuje priamo na nevestu. Zacat niekde musis, takze si myslim, ze ako kolvek zacnes, buede uspech uz len to ze zacnes a budes to robit hlavne s radostou. To bude hlavne.
Odpovedať
Profilova fotka
super. aj mas uz nejake portfolio - album svojich vyrobkov? celkom by ma to zaujimalo. kedysi som aj ja s niecim takym chcela zacat, no vietor ma odvial inym smeromm, no som takto stastna. obcas si nieco vyrobim pre seba a kamosky, no aj to sa niekedy stane, ze nemam na to tolko casu, kolko by som chcela :-(
Odpovedať
@mata1989 pokial chces ukazat, ako tvoje ikebany a kytice, pripadne nejake doplnky, vyzeraju uz nastajlovane, mozes si naaranzovat stol pre styroch, aj s taniermi, pribormy, pripadne menovkami a svieckami, a tak to nafotit. Nemusi byt hned cela sala. Pomoze to buducim zakaznikom v predstave, ako to bude potom vyzerat na sale. Alebo mozes aj nafotit pekne detailne fotky aranzmanov a umiestnit ich na tzv. "mood board". To je vlastne akasi kolaz fotiek s materialmi a inspiraciami, ku ktorym sa takyto aranzman bude hodit. tu mas nejake ukazky tych kolazi https://www.google.sk/imgres?imgurl=h... https://www.google.sk/imgres?imgurl=h... https://www.google.sk/imgres?imgurl=h... https://www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Odpovedať
Baby dakujem moc za rady a nazor :) ani neviete ako ste mi pomohli :) ste zlate .... :)
Odpovedať
@henuska225 zarial mam malo... zacinala som s umelými kvetmi a teraz sa dostavam k zivim...par ikeban kytic som spravila...ale este si par chcem spraviť...nech mam toho viac... :)a lepsie sa aj druhe baby rozhodnu a vsetko... :) az ked budem na 100percent spokojna zo svojou pracou tak zacnem oslovovať baby :) zatial len tak znamym spravim kyticu ikebanu...popripade nevestam kvetinove celenky,spony,naramky....este mam dlhu cestu pred sebou...ale dam to!musim! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale vsak neja sa zacat musi. Je zaujimave a paci sa mi, ze pripustas, ze nie je to este na 100 percent, sebakritiky nezaskodi, lebo niektore baby su hned od zaciatku proficky a to neposobi dobre. Takze isto len odhodlanie, chut a vsetkom pojde tak ako ma, neboj ty nic.
Odpovedať
mata1989 V prvom rade odporúčam doplniť si florisické vzdelanie, aby si nedopadla ako mnoho "profi odborníčok ", ktoré sa tu prezentujú svojimi amatérskymi výtvormi. Je dobré, že si k sebe kritická a pristupuješ k tomu seriózne. Mimochodom ikebana je druh japonského aranžmánu, to čo "odborníci" na Slovensku nazývajú ikebanou sa správne nazýva vypichovaný aranžmán. Takto vyzerá skutočná japonská ikebana. ;-)
Odpovedať
Myslím si, že hlavné je, aby mala pre to cit a tak povediac dostatočnú fantáziu. Ono to vzdelanie podľa mňa až také dôležité. Niekto môže mať vzdelanie, ale ten správny cit nemá. A to je potom tiež na nič. Takže ak ťa to baví, tak len trénovať a zlepšovať sa a hlavne nezabúdať sledovať trendy
Odpovedať
Ďakujem za všetky názory :) veľmi si ich vážim :) nakoplo ma to ešte viac :) ste zlate baby :) ...tak ide sa dalej :) ucit sa,ucit sa a tak :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?