Výzdoba v reštaurácii Idea v Michalovciach

Profilova fotka
Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti so svadobnou výzdobou ktorú robí idea. Z toho čo sme sa rozprávali sa mi to nepáči vôbec. Vraj asi bude problém si to prísť deň pred svadbou prizdobiť, že sála sa bude asi chystať až v svadobný deň. Kvety majú len umelé aj to asi len kaly(citujem: "a osatné sú na jedno kopyto")... Tak do váz si mám priniesť svoje lebo by som chcela ruže...ale bojím sa ako bude vyzerať ikebana na čele ak ju dajú oni. Mám si ju dať radšej spraviť sama?? A tak isto slavobrána neviem ako bude vyzerať :-( ... Som úplne smutná z toho že nemám ani najmenšiu predstavu ako to tam bude vyzerať :-( fňuk Alebo mi aspoň poraďte niekoho kto robí peknú svadobnú výzdobu ale nie draho, lebo rozpočet sa mi kráti a kráti...
Odpovedať
co sa tyka vyzdoby,tak to Ti neporadim,ale kolegyna tam bola asi na 2 svadbach a vraj nic moc...jedlo,ze hrozne..,no neviem,preco ste si vybrali ideu?
Odpovedať
Ja som tam bola dvakrat, ani raz na svadbe. Vyzdoba nebola prevratna, ale prezit sa to dalo (ja som ale ten typ, co si taketo veci velmi nevsima) a jedlo priemer, cele to bolo korektne, ale nic viac. No bolo to pred piatimi rokmi, mozno sa odvtedy cosi zmenilo ;-). Ja mam jednu osvedcenu kvetinarku, ktora robi rozne vyzdoby, pani z kvetinarstva Ruza pod Bazantom, skus sa opytat, pretoze nemam predstavu, kolko berie.
Odpovedať
Pani Copková zo Sobraniec robí nádhernú výzdobu. Číslo nájdeš v googli. Zdobila Ideu asi pred mesiacom a bola to nádherná výzdoba v zlatej farbe
Odpovedať
Profilova fotka
@christiano @pomme @vierka987 Ďakujem vám pomohli ste mi :-) ...vyzerá to tak že sa to bez kvetinárky nezaobíde hmm...
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka987 ideu vybral priateľ a mne sa tam páčilo...ale ohľadom výzdoby ktorú robia som vtedy nemala ešte ani páru :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj nika, chcem ta poprosit, ci by si mi neposlala fotky aku si mala vyzdobu...lebo aj my tam budeme mat svadbu a ci si bola so vsetkych, co sa tyka restauracie spokojna...dakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si prosim našu prácu, ak Vás oslovi nas rukopis prace, budem rada, ak sa ozvete, velmi radi pomôžeme skrášlit Vás svadobný den.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?