Výzdoba svadobných stolov - žiadne kvety

kočky, poraďte výzdobu svadobných stolov a hlavného stola, ale musia byť bez živých kvetov vzhľadom na moju alergiu na kvety všeho druhu. zatiaľ som nikde nič nenašla, tak budem vďačná za všetky inšpirácie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms kvietok vo vode moze byt umely, ak je spravne vybraty a bude vizerat ako zivy....alebo kvety nahrad ozdobnym kamenom, alebo pieskom...ked sa poprehrabujes tu na inspiraciach, najdes toho velmi vela bez kvetov...treba len cas na hladanie a prezeranie...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms Možností je viac, len treba hľadať- látkové kvety, umelé alebo papierové kvety, čisto sviečková výzdoba, alebo sú dekoračné vetvičky, či stromčeky. do dekorácií môžeš zapojiť hocičo podľa tvojho vkusu: napr. citrony, limetky, jablka, krajky, knihy, vínové korky, čo ťa vystihuje, čo máš rada spolu s partnerom. :)
Odpovedať
@j_ank_a waw, tak to je krásne.
Odpovedať
ahoj ja som okrem hlavnej ikebany nemala žiadne kvety a vôbec tam nechybali. Výzdobu som mala veľmi peknú , robila som si ju sama pomocou rodiny a kamarátov. Všade sme mali sviečky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms Možnosť sú aj ovocné kytice :-) Táto fotka je z jednej minuloročnej svadby. Uprostred každého stola bola jedna Chutná kytica, navyše uprostred každej boli čísla, takže zároveň tak boli očíslované stoly. Hostia si mohli kedykoľvek pochutiť na kúskoch ovocia, nehovoriac o tom, že ide o výnimočnú a originálnu dekoráciu, ktorá každého zaujme. Nevesta bola veľmi spokojná ;-) Ďalšie fotky v našom profile.
Odpovedať
Profilova fotka
Väčší detail
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?