Výzdoba svadobnej sály v Košiciach. Poraďte aranžérku

Profilova fotka
ahojte, hľadám šikovnú aranžérku, ktorá vie vyzdobiť sálu v TIP-TOPE v Kosiciach - viete o takej?
Odpovedať
Profilova fotka
skus kuknut kosicku temu a albumiky... ;-) podla toho sa da vybrat ;-)
Odpovedať
Mozem odporucit svadobnu agenturu Dvaja z Humenneho - velmi ochotna pani a vyborne ceny ;-)
Odpovedať
Ahojte, ak môžem poradiť, tak kámoške to robil michelledesign. na nete maju stránku. skuste ich :-)
Odpovedať
evitka3, a aku vyzdobu mas na mysli? klasicku svadobnu, nieco speci, netradicnu, zakladnu, tematicku... hm?
Odpovedať
A to tu ideme robiť reklamu? No dobre, tak mne sa páči babenka, ktorá tu ma album ako evinnna - má veľmi pekné veci, veľmi šikovná.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci to je reklama.... kocky si to tu bezne pisu...staci mi prejst par albumov z kosic a viem koho kto chvali, resp. s kym bol spokojny.....co sa vyzdoby tyka tak to i vidim, ci to je moj vkus alebo nie evitka - velmi chvalena je pani Galdunova z Kosic my mame velmi sikovne panie zo svadobnej agentury v ke...maju i regulerne reklamu na stranke aale asi sto pro odporucanie budem moct dat az po svadbe ;-)
Odpovedať
lubkax, akoze to, ze sa ti paci ta babenka, je sice pekne, ale tato informacia je pre nas zbytocna :))))) po druhe - album ma iba pripravny. takze nevieme, kto co robil (realne) a kde. ci vobec na SK. a po tretie - evitka3 zhana kontakty na ludi, ktori tu maju referencie. co je na tom zle?
Odpovedať
To je na tom zle, ze neexistuje jednoduchsia bezplatna reklama :-D :-D :-D
Odpovedať
hm... mne by sa celkom pacilo, keby o mojej robote pisali devy na fore a hlavne keby pisali, ze aka som sikovna a uzasna a lacna... a este keby to aj bola pravda, nemala by som proti tomu nic. nezavidme. ) ak si to niekto zasluzi, tak nech... a moj skromny nazor je aj tak taky dost... ehm... ako by som to povedala - Mne s asvad. agentury vobec, ale vobec nepacia. ich napady su bez inovacii, otrepane, malo inspirovane zahranicim. ziadna, ale fakt ziadna ma neoslovila natolko, ze by som jej vedela zverit do "ruk" moje myslienky.
Odpovedať
Ahojte babeny, no spominana evinnna je moja sestra... je sice pravda, ze posiela vyzdoby po celom slovensku, len nechapem lubkax, preco si ju zatiahla do takejto nechutnej debaty... myslim si, ze o takuto negativnu reklamu nestoji. tot vse...
Odpovedať
Mne sa evinnnine výzdobky tiež páčia. Ja som videla jej fotky už aj na iných stránkach a dosť si ju baby, čo im robila vychvalujú. Evitka ale ty chceš asi niekoho, kto ti to aj naaranžuje.
Odpovedať
baby, ja som si myslela, ze evinnna je normalna uzivatelka, ktora sa bude vydavat :)))) takze sa ospravedlnujem a myslim si, ze by sme sa mali vratit k evitkinej prvej otazke. :-D 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak evitka pozri sa do mojho albumu mam tam uvedenu agenturu, ktora bude robit dekoraciu nam ;-) :-N
Odpovedať
ja velmi odporucam pani Galdunovu, robila mi vyzdobu teraz v aprili v GES klube.
Odpovedať
aj ja som ju chcela, ale my nedvihala telefon asi bola mimo SR to bolo v zime tak som nakoniec nasla inu agenturu :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?