Vyzdoba svadobnej saly - Hotel Dolphin (senec)

Profilova fotka
Ma niekto skusenosti s nejakou agenturou, ktora robi vyzdobu svadobnej saly? 6.10
Odpovedať
Profilova fotka
@sinduss Dobrý večer, robíme svadby po celom západnom Slovensku. Ak máte záujem napíšte nám vašu predstavu a vypracujeme vám nezáväznú cenovú ponuku.
Odpovedať
Pekný deň prajem, napíšte mi do IP vašu predstavu, počet ľudí a ja Vám na základe toho viem vypracovať predbežnú cenovú ponuku...verím, že by sme sa vedeli dohodnúť :) kľudne si môžete pozrieť aj našu prácu tu na MS alebo na FB - Svadobná Agentúra Erika s pozdravom a prianím pekného dňa erika faturíková
Odpovedať
Profilova fotka
@sinduss Dobrý deň sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej ;) Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku. prajeme pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, môže si pozrieť našu prácu v profile :-) Vieme Vám poslať cenovú ponuku, ak Vás osloví naša práca.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @sinduss, našim hlavným profilom je výzdoba svadobnej sály presne podľa Vašej predstavy. V prípade záujmu nás prosím neváhajte kontaktovať a vypracujeme Vám nezáväznú cenovú ponuku. Zabezpečujeme výzdobu svadobnej sály, kvetinovú výzdobu, výzdobu svadobného auta, kostola ale aj svadobnú kyticu a ostatné doplnky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?